- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.621
kays34'ün dediği gibi burada bir yarışma yok
Ay sonunda 1.2. vs seçiliyor ama konunun asıl maksadı bu değil
Birbirimize kitapları tanıtmak fikir vermek asıl olan
Rekabet ortamı yok yani
Sizin düşüncenize göre yapılırsa adil bir ayrım olmaz bence
Sen roman okudun senin kitabın 1 sayılır ben çok sayfalı bir düşünce kitabı okudum bence 3 kitap eder sence 5 kitap eder...
Çok saçma olur yani
Ağırlığı konusu da kişiden kişiye değişir bana anlaşılması kolay gelen bir şey bir başkası için aynı olmayabilir ya da tam tersi
Zaten karar verildi hepimiz bu düşüncedeyiz
LadyEvil cim, bana katıldıgın ıcın tesekkur ederım :) aynen devam sımdı deıll mıı :)
gundem konularına gelınce, bence de kıtapların sayfalarıyla alakalı bır durum yok sonucta burda yarısma yapmıyoruz, fıkırlerımızı paylaşıyoruz, kım hangı kıtabı okudu ne dusundu dıye.. Ben bu foruma gırdıgımde X 10 tane okumus ben 1 tane dıye dusunup gaza gelmıyorum :) zamanım ne kadarsa o oranda okuyorum.. ben kendı adıma bu seklınden memnunum.. onemlı olan benım ıcın bırseyler okunması..
keyıflı okumalar hepımıze :)
Hepinize merhaba arkadaşlarrUzun zaman oldu giremedim topiğe bazı nedenlerden dolayı ve kitap da okuyamadım yine bazı nedenlerden dolayı bu ay Elimde şimdi Nuray Sayarı'nın Aşk Kuantumu adlı eseri var Ona başladım bakalım inşallah faydasını görürüm
Geldim yine kürkçü dükkanına:)) Hala listedeyim teşekkür ederim
İşsiz bir psikolog olarak başlıyorum yine tam gaz okumaya. Elimde Nevzat TARHAN' ın Evlilik Psikolojisi kitabı var. Onu bitireyim de Kasım ayını boş geçirmemiş olayım. Burayı ne çok özlemişim...Sevgiler hepinize...
mekanımızın ve burda buluşma amacımızı tam olarak özetlemişsin
Prenses Peri, tesekkur ederım.. benden de bu ay bu kadar 5 le kaldım.. Bay Mukemmel ın 130.sfdayım ama evde olmadıgım ıcın bıtırebılecegımı sanmıorum aralıka kalsın dedım :)
Geldim yine kürkçü dükkanına:)) Hala listedeyim teşekkür ederim
İşsiz bir psikolog olarak başlıyorum yine tam gaz okumaya. Elimde Nevzat TARHAN' ın Evlilik Psikolojisi kitabı var. Onu bitireyim de Kasım ayını boş geçirmemiş olayım. Burayı ne çok özlemişim...Sevgiler hepinize...
Prenses Peri, tesekkur ederım.. benden de bu ay bu kadar 5 le kaldım.. Bay Mukemmel ın 130.sfdayım ama evde olmadıgım ıcın bıtırebılecegımı sanmıorum aralıka kalsın dedım :)
Kızlar beni de aranıza alınBende kitap okumayı çok seviyorum.
Dün Judith İvory'nin Çirkin kitabına başladım. Bakalım inş güzeldir.
Arkadaşım Kays'ın tavsiyesiyle geldim buraya
Bende Ayşe Kulin hayranıyımdır ama bu kıtabında escınsellıkten konuyu ele aldıgı ıcın almıycam
Çok da iyi olmuş kayscım. En çok istediğimiz de, kitap kurtları sayısının hızla çoğalıp, topiğimizin tıklım tıklım olması.ewet kızlar... arkadasımı da kendıme benzettıgım ıcın onu da davet ettım aramıza
Özledik seni neenone
Neler yapıyorsun nasılsın hiç konuşamadık
Hoşgeldin
hoşgeldin canımben sanki seni atandı diye hatırlıyorum :44: Allah inşallah gönlüne göre işler versin
Hoşbulduk teşekkür ederim :) Buralardayım sürekli aslında ama pek yazmıyorum. Bundan sonra aktif olayım bari :) Atanmadım canım, mezun olur olmaz hatta daha mezun olmadan işe başlamıştım. Acele işe şeytan karşırı derler ya, o hesap oldu benimki de. Neyse hayırlısı olsun diyelim. Aralık' ta hedef en az 20 diyorum. Bakalım ne kadar gerekçi olabileceğim
Hoş geldin sefalar getirdin canım. Topiğimizden keyif alacağına ve bisürü, bisürü kitap okuyup paylaşacağına eminim.
Çok da iyi olmuş kayscım. En çok istediğimiz de, kitap kurtları sayısının hızla çoğalıp, topiğimizin tıklım tıklım olması.
zaman yolcusunun karısını cok onerdıler hatta d&r dan alıcaktım ındırımden ama bır turlu ayarlayamadım onusen ne dusunuyorsun?
selam kızlar
ben de yeni sayılırım buralarda.elimden geldigince bol kitap okumaya çalışıyorum ve ben de aranıza katılmak istiyorum
şu anda henri charriere-kelebek isimli kitabını okuyorum.616 sayfalık kitabın henüz 172. sayfasındayım
kitap çok sürükleyici birkaç gün içinde bitecegini umuyorum
kitap konusunda biraz şanslıyım şuan elimde bir kitaplık dolusu okumadıgım kitap vararalık ayı boyunca 15 kitap okumayı hedefliyorum bakalım hadi hayırlısı
ewet kızlar... arkadasımı da kendıme benzettıgım ıcın onu da davet ettım aramıza
Hoşbulduk teşekkür ederim :) Buralardayım sürekli aslında ama pek yazmıyorum. Bundan sonra aktif olayım bari :) Atanmadım canım, mezun olur olmaz hatta daha mezun olmadan işe başlamıştım. Acele işe şeytan karşırı derler ya, o hesap oldu benimki de. Neyse hayırlısı olsun diyelim. Aralık' ta hedef en az 20 diyorum. Bakalım ne kadar gerekçi olabileceğim
tam bir kitap delisi olarak bende geldmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?