- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #2.661
hayır canım yok baska arastırdıgım kadarıyla.. osmanlı hanedanlıgından vampır serısı ılgımı cektı ama nasıl oldugu konusunda emın deılımyenı yazarlar okumayı sevdıgım ıcın denemeye kararlıyım ama elımdekı 30 kitaplık okunacak lıstesı erıyınce alıcam ınsallah
Kızlar günlerdir bakamadım bir türlü buraya. hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Aranıza katılmak beni de çok mutlu etti
amaaaaaa ben aranıza katıldıgımda bana boyle jestler yapılmadı hıcaglıyım barı ben bı köşede :2:
ayrıca kesınlıkle katılıyorum ikinizin listelerı cok guzel tebrık ederım..
teşekkürler canım
bu konunun üyeleri herzaman özel kayscıgımkulittanın içinden gelmiş görsel şölen hazırlamıs.aslında hepimize hazırlamıs
bu arada kızlar, esımle dun aksam ladese tutustuk :) tabıı kı ben gırmeyelım hayatım nasılsa yenılceksın dedım ama ınadı tuttu :) ben kazanırsam tabıı kı 2 kıtap alcaktı, o kazanırsa 1 gun boyunca ıstedıklerını yapıcaktım :) sızce bu ısten kım karlı cıkmıstır :))))Oy kayscım, kıyamam sana. Umarım bir an yüzünü güldürebilirim.
ayyyyyy kesınlıkle cok buyuk bır gulumseme yerlestı yuzume :))) cok teskkur ederım canımm....
cok ıncesınız...
bu ay bır hafta evdeyım ızındeyım, gerceı evde yapılcak tonla ısım var ama 2 kıtap bıtırmeyı hedeflıyorum ınsallah...
Aynen öyle canımcım.
Okuma alışkanlığına sahip olmanın sağladığı avantajların farkına varmış özel kişileriz.
. . . . . . . . . .
Kitap kurduyuz, Kitapla besleniriz.
bence okumalısın canım. bakarsın gerçekten iyi bir yazardır ama sen önce elindekileri oku. Sonra Keşfe çık
Selam kızlaarBen bu ayki ilk kitabımı okumuş bulunuyorum :)) "Sophie Kinsella - Sır Tutabilir Misin?" Çok çok güzel bi kitaptı bayıldım resmen :)) Kitap 440 sayfadan oluşuyo dün o kadar kaptırmışım ki kendimi 270 sayfa okumuşum farkında olmadan Çok eğlenceli bi kitap, okurken zaman zaman sesli gülmelerime hakim olamadım Emma adında bir kız, iş seyehatinden dönüşte uçakta bir yabancıya, uçağın düşeceğini zannetiği bir anda, tüm sırlarını anlatıverir farketmeden :)) Veee bütün olaylar bundan sonra başlar.. Bu tarz kitaplar sevenler mutlaka okusun, çok keyif alacaksınız, ben kendimi film izliyor gibi hissettim :129:
Kızlar Judith İvory'nin Çirkin kitabını okuyorum ama inanın keyifle okuyamıyorum. 100 sayfayı ancak okudum. Başlamışken bitirmekte istiyorum. Kitabın çeviri bayaa kötü. Çok beğenmedim kitabı. Heleki Judith'ten sonra insan kolay kolay bu tarz kitapları beğenmiyor. İnş bu kitabı kısa zamanda bitirir yenisine başlarım.
Bu arada sevgili arkadaşım kays34 lütfen kıskanmayalım. Kızlar sağolsun çok güzel karşıladılar beni. Unutma benim buraya gelmeme sebepte sensin
sophie kinsella bu yazara bayıldım.anlatımı süper.bulabilirsem alırım bende
bundan sonraki aylarda bir önceki ayın derecesi 1 ay boyunca listemizin başında yeralacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?