Kadınların Kitap Mekanı

Oh oh Maaşallah Maaşallah. Evinizde huzur içinde yaşayın.
Kızım ve benim ayrı ayrı kitap arşivimiz olunca, artık ben koyacak yer bulamaz oldum tatlım.
Duvarları kitaplarla kaplanmış bir odadan daha keyifli ve dinlendirici bir ortam düşünemiyorum.
Haklısın Prenses pericim, Favori kitaplarımız hep gözümüzün önünde olsun isteriz.
İnşaallah böyle bir odan olur.

çok çok sağol kulittam

kızlar mrhb, daha önce hiç yazmasamda topiğinizin takipçisiyim :9

uzun zamandır kitap okumaya vakit bulamıyorum ne yazık ki, 11 aylık kızım, iş, ev işi derken okumaktan bi haber oldum.En son isim- şehir-hayvanı okudum sizlerden heves edip bi kaç kitap sipariş vermeye kadar verdim. o kadar uzak kaldımki kitaplardan hangi birini alacağımı şaşırdım
sizlerin ve diğer topikteki yorumları okuyarak şimdilik '' en son yürekler ölür '' ve Piruze de karar kıldımm. Umarım doğru seçim yapmışımdır.

ama bunlar başlangıç devamı gelicek inşallah. sizleri takipteyim. Sevgiler,,

hoşgeldin canım topiğimize paylaşımlarını her zaman bekleriz

malesef hepimizin hayat telaşından kitaplar ikinci planda kalıyor.sende bebekte varmış.çalışıyormussun da daha da zor.Allah yardımcın olsun.vakit buldukça okursun

piruze güzel ama diğerini bilmiyorum.isim şehir hayvan nasıldı?

Nörotik değil onlar tabi nevrotik :))

Hoşbuldum canım,,

isim şehir hayvan'ı çok beğendim ben, zaten Yılmaz Özdili ve üslubunu çok severim. köşe yazılarından derlediği bi kitap, tavsiye ederim yani :)

umarım kitaplarım en kısa sürede elime ulaşır, okuyup düşüncelerimi sizinle paylaşırım :)

bu arada elimde hepsiburada'dan 10 tl 'lik indirim çeki var. sadece pegasus yayınlarında 50 tl lik alışverişlerde geçerli. ben farklı yayın evinden aldığım için kullanamadım. Eğer isteyen olursa kodunu verebilirim. En azından birinin işine yarar dimi ama

ben bir göz atayım isim şehir hayvana

kupon için teşekkürler çok cömertsin ben yeni aldım.biraz kitap almayacagım sanırım.ihtiyacı olan varsa süper olur

Alla alla niye gecikmiş acaba??? :44:
Benimkiler dün akşam PTT kargoda torbaya konmuş.

Şimdi baktım belki bi değişiklik olmuştur diye ama hala hazırlanma süreci yazıyo.
Bilemiyorum neden bu kadar beklettiler ki acaba :26:
Neyse bekliycem artık başka yapıcak bişey yok...

Benim kargom sabah Ankara'ya ulaşmış ama dağıtıma çıkmamış sanırım henüz :/
Bugün gelmesini bekliyordum ama yarın gelir artık

Şimdi baktım belki bi değişiklik olmuştur diye ama hala hazırlanma süreci yazıyo.
Bilemiyorum neden bu kadar beklettiler ki acaba :26:
Neyse bekliycem artık başka yapıcak bişey yok...

Kargo bilgisini girmemişlerdir belki de henüz
Benim de dün gece girdiler gece yarısı kargoya verilmeyeceğine göre geç yazıldı
Senin de öyledir büyük ihtimalle
Yarın gelir

Sen nerdeydin canım? Ben Ankaradayım o yüzden mi geç gelicek acaba :26:

konyadayım canım ben.layd de ankarada ama dağıtımı kalmıs birtek.bence kesin sistemden kaynaklı kitabın birini var gibi görüp sen aldın yok.onu temin ediyorlar :44:

Benim kargom sabah Ankara'ya ulaşmış ama dağıtıma çıkmamış sanırım henüz :/
Bugün gelmesini bekliyordum ama yarın gelir artık

hadi hayırlsı.inşallah sizlerde kitaplarınıza kavusursunuz benim gibi memnun kalırsınız

konyadayım canım ben.layd de ankarada ama dağıtımı kalmıs birtek.bence kesin sistemden kaynaklı kitabın birini var gibi görüp sen aldın yok.onu temin ediyorlar :44:

Evet böyle bir şey de olmuş olabilir. Neyse yarın bir hareketlenme olur sanıyorum..

Hoş heldin canım. İşlerinde kolaylık, evladına sağlıklı, uzun ömürler dilerim.
En Son Yürekler Ölür . . Canan Tan İyi bir seçim balım. Severek okuyacaksın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…