Kadınların Kitap Mekanı

Yok canım ben aramıyorudum bu kitabı karıştırdın sanırım :26:

prenses_84 le karıştırmısım canım seni kusura bakma bunuyormuyum ne

canım ben kendime kütüphane kurmaya başladım.elimde 10-15 kitabım vardı.yavaş yavaş ala ala cogaltacagım alacakaranlık serisini seviyorum.tüm kitaplarını okudum ama elimde yok.yeniayda nette 3 tl olunca aldım.gerisini burdan tamamlayacagım kişisel gelişim ne zamandır istiyordum.onlarda çok uyguna geldi.kaçırmadım

PTT kargoyla geliyor canım. Barkot no.sunu mesajla bildiriyorlar, takip edebiliyoruz.
Yurt içi ulaşım, azami süre 5 günmüş. 3, 4 günde gelebiliyor.

süper

Çok teşekkürler canım..
Alacağım karar verdim.Ayy sevindim yeni kitaplarım olacağı için

kitap okumak ve almak çok başka hazlar veriyor bana.ancak bizim gibi kitap dostları anlar halimizden ben de çok heyecanlıyım biran önce gelsin istiyorum

güle güle oku canım

Bi sürü okuncak kitabım olmasına rağmen 7 kitap sipariş ettim valla gaza geldim
Heyecanla bekliyorum kitaplarımı

bir an önce gelir inşallah

Kitap yurdunda kargo ödeyen kitaplar bölümünden birini almak istediğinde kargo ücretsiz.
Bir de doğum günlerinde vereceğin siparişlerde kargo ücreti ödemiyorsun.
.

doğum günlerinde kargonun ücretsiz oldugunu bende bilmiyordum.sevindim dogum güne 3 ay 3 ay para biriktireyim.toplu bir alım yaparım

ben gittigidiyorum sistemini çok seviyorum.ama kitap görmemiştim hiç.satıcıları ve dükkan isimlerini yazarmısın bir bakmak isterim

Kızlar bugun Kiler e gıttım yıne 2 kıtap aldım... yenı cıkanlarda %50 ındırım var, cep boy kıtaplar 3 lira ve bır cok kıtapta 6,95 lira ya satılıyor. Eger yakınızda varsa mutlaka ugrayın derım :)

Aaaa... Ne kadar iyiii... Herkes bol bol okusun diye kampanyalar çoğaldı. Süpeeer...
Yazarların, Yayınelerinin, Satıcıların ve kampanyalardan haberdar edenlerin Yüreğine Sağlık.
Teşekkürler kayscım.

Tatlım Dilerim gönlünce,nitelikli, hayırlı uğurlu bir kütüphanen olur.
Nacizane fikrim okumuş olduğun kitaplara bütçe ayırmaman.
Yeni yeni öyle kaliteli ve nitelikli kitaplar yazılıyor ve basılıyor ki, okuduklarımıza
tekrar dönebilme fırsatımız olmuyor.
Sende bu kitap aşkı oldukça, zaman içinde kitapların sayısı öyle çoğalacak ki,
onları tıkıştıracak yer bulamayacaksın.
Her kitap kurdunun gönlünde zengin bir kütüphane hayali vardır.
Lakin bunun için geniş mekanlara ihtiyacımız var canımcım.
İnşaallah kütüphane ve okuma odası olarak kullanacağın ayrı bir
odayı tahsis edecek bir mekana sahipsindir, veya sahip olursun PrensesPericim.
Bu konudaki düşüncelerini detaylı olarak öğrenmek isterim.

kızlar kitaplarım geldi.aramadılarda.aa bir baktım gelmiş havalara uçtum tabi hemen açtım kolimi

--Negatif Limanlardan Pozitif Sulara
-- Her Şey Seninle Başlar/Kişisel Kurtuluş Savaşınızı Başlatın!
-- Şizofren Aşka Mektup
-- Ferrari'sini Satan Bilge
-- Bir Hürrem Masalı

bunlar temiz gelmiş

-- Dünyanın İlk Günü

sıfır gelmiş

-- Üzüntüyü Bırak Yaşamaya Bak

eski gelmiş.ama kitap 1992 basım.sayfaları falan sarı.basım yılını düşününce iyi bile

-- Yeniay

cildi eski ama yinede ondan da memnunum.

kısacası süper bir alışveriş oldu.çok memnun kaldım.hemen kargo yapılmıs

Son düzenleme:
Evlilik Psikolojisi-Nevzat Tarhan (evlilerin okumasını tavsiye ediyorum)

Herkes Biraz Kaçıktır-Susan Young (nörotikler elkitabı olarak da geçiyor ve şiddetle tavsiye ediyorum. içinde mutlaka kendinizi bulacaksınız, nörotik olmayan yoktur :) )

1984- George Orwell (klasiktir, iyidir, hoştur ama bazı yerleri çok sıktı)

neenone: 3

Şimdi Bab-ı Esrar a başladım. Bugün biter mi bilmiyorum ama gayet güzel gidiyor.

Aaaa... Ne kadar iyiii... Herkes bol bol okusun diye kampanyalar çoğaldı. Süpeeer...
Yazarların, Yayınelerinin, Satıcıların ve kampanyalardan haberdar edenlerin Yüreğine Sağlık.
Teşekkürler kayscım.

ben tesekkur ederım kulıttacım :) 3 kıtap aldım 17 lira odedım dun. bugunde okuoku dan aldıklarım geldı cok mutluyum. Küçük Mucızeler Dükkanının neredeyse sonlardayım bugun bıter ınsallah :)

Aaa ne çabuk gelmiş canım kitapların. Benimkilerden daha ses yok.
Yeni kitapların için iyi okumalar diliyorum sana
Ben de dört gözle bekliyorum kitaplarımı..

Ooooo... Kitapların sana ışınlanmış mı ne? :44:
Dünyanın ilk günü cep boy mu PrensesPericim?
Cep boyunu kitap yurdundan 11.5 TL ye aldım.
Ne zaman okurum bilmiyorum.
Güle güle oku canım.

Kitap yolu gözleyenlere bir kişi daha eklendi

Ayy evet ben de almaya bağımlıyım
Neyse okuruz hepsini artık napalım

Kızlar ucuz kitap dünyası, sanırım yeni yeni sistemini oluşturuyor.
İlk 2 siparişimde, kargoya veriyoruz diye aramışlar, barkot no.sunu mesajla bildirmişlerdi.
Bu kez PrensesPericiğimin de belirttiği gibi tel. iletişimi kurulmamış ve siparişiyle kucaklaşmış.
Site sayfasının sol alt kısmında bulunan Hesabım, siparişlerim sayfası açılıp,
sipariş numarası tıklandığında, siparişle ilgili barkot no. da dahil tüm bilgileri görüyoruz.

Bakalım kitaplarla kucaklaşma sırası kimde?

Benim siparişlerim daha hazırlanıyor gözüküyor. Ne zaman verirler ki ya kargoya Gelse bi an önce

ben tesekkur ederım kulıttacım :) 3 kıtap aldım 17 lira odedım dun. bugunde okuoku dan aldıklarım geldı cok mutluyum. Küçük Mucızeler Dükkanının neredeyse sonlardayım bugun bıter ınsallah :)

Güle güle oku canım.
Bana doğru hızla yol alan kitaplarımla kucaklaşmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Aaa ne çabuk gelmiş canım kitapların. Benimkilerden daha ses yok.
Yeni kitapların için iyi okumalar diliyorum sana
Ben de dört gözle bekliyorum kitaplarımı..

evet bende şaşırdım bu kadar çabuk gelmesine.mersinden gönderilmiş.belki ben daha yakın oldugum için bu kadar erken gelmiştir

güle güle oku canım

bende cep boy bekliyordum ama normal boy geldi.orjinal değil sanırım ama sıfır kitap ben dün siteyede girdim ama birşey de göremedim.dondu kaldı vazgeçip kapatmıstım.telefon bekliyorum öyle.telimi yanımdan ayırmadım arayacaklar diye hatta postacı girdi kapıdan kutuyla hiç üstüme alınmadım şirketindir diye sürpriz oldu bana

Benim siparişlerim daha hazırlanıyor gözüküyor. Ne zaman verirler ki ya kargoya Gelse bi an önce

inşallah sende hemen kavuşursun

Alla alla niye gecikmiş acaba??? :44:
Benimkiler dün akşam PTT kargoda torbaya konmuş.

bende acemi şansı oldu sanırım.siteyide çözemedim.baktım gelmiş.sanslı sayıyorum kendimi bugun

çok teşekkürler
okumus oldugum ve tekrar okumak isteyeceğim en lerim olan kitapları da yavaş yavaş almak istiyorum.
inşallah çoğalır kitaplarım her hafta sonu kitap çarşımız var ordan geçerken 1-2 kitap alıp büyütmeyi planlıyorum..
şu andaki evim çok büyük.gönlümde ev iki artı bir iken şimdiki evim dört artı bir..çook bool yerim var.kitaplarımı az çogaltınca güzel bir kitaplık alacagım yada gönlümce yaptıracagım.daha yolun başındayım.yeni toplamaya başladım.güzel olacagını düşünüp şimdiden heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…