- 4 Ağustos 2009
- 5.969
- 701
- 163
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.161
KIZLAR MERHABA...
herkese mutlu yılalr, inşallah bu yıl hepımız ıcın guzel, sağlıklı, kazançlı, bol kıtaplı bır yıl olur..
1 hafta boyunca evde gıda zehırlenmesı sonucu yattım maalesef kikendıme geldıgım h.sonunda da Linda nın Aşk Tuzagı nı bitirdim.. ama aralık ayına gıremedım tabıı olsun ama Ocak 1 dıelım barı
kays: 1
Canııım ne demek kusur, olur mu hiç öyle şey
Ben ilk kez dereceye girince heyecan yaptım o yüzden yoksa farketmez
Bu kadar kalabalıkta, hem de işinin gücünün arasında bir de bizlerle uğraşıyosun, o yüzden teşekkür ediyorum ben kendi adıma sanaböyle şeyler olabilir insanlık hali
Herkese merhaba; Yeni yılı herkesin kutlu olsun umarım bu yıl bize sağlık huzur getirir inşallah. Dereceye giren arkadaşlarımın hepsini kutluyorum.
Ben ağır ağır okuyorum artık, iş yaşantım çok yoğunlaştı, birde söz, nişan girdi araya o yüzden bu ay diğer aylara göre daha az okudum...
çok geçmiş olsun canım
tesekkur ederım canım.. hepımıze saglıklı, keyıflı yıllar ınsallah...
Herkese merhaba; Yeni yılı herkesin kutlu olsun umarım bu yıl bize sağlık huzur getirir inşallah. Dereceye giren arkadaşlarımın hepsini kutluyorum.
Ben ağır ağır okuyorum artık, iş yaşantım çok yoğunlaştı, birde söz, nişan girdi araya o yüzden bu ay diğer aylara göre daha az okudum...
Dereceye gırenlerı tebrık edıyorum, hastayım gelıp yazamadım, aralık ayında bıtırdıgım kıtap sayısı 2...
Teşekkür ederim arkadaşlar
günaydınnlarr,,
Dün akşam itibariyle Piruze 'yi bitirdim :)
biraz yavaş ilerliyorum ama iş, ev, minik kızım derken pek vakit kalmıyor açıkcası.
Az önce de Elif Şafak -AŞK a başladım. bu kitapla ilgili çok yorum okuyup araştırmama rağmen okuma fırsatım olmamıştı.
Karmakarışık bir okur oldum dostlar. Nietzsche nin Tarih Üzerine adlı kitabı bitti bitecek tabi ben biraz bunaldıgım için bitmiyor bir kenarda duruyor.Sanmayın sayfaları 300-500 aksine 200den biraz az:). Şimdi bir yandan Taş Meclisi ni okuyorum.Heyecanın doruklarındayım bu gece sabahlayıp bitirmek niyetindeyim.Bir yandan bebiş yegene masal kitabı okuyorum.Ama ondan çok kendime okuyorumO cadılık peşinde. Ezop Amca nın masalları kısa ve net bu yüzden annelere öneririm.Hepinize keyifli okumalar
julıa Quınn- En çok beni sev
yazarın ilk okuduğum kitabı ve çok çabuk ilerliyor...tez zamanda serinin diğer kısmınıda okuyacağım...
gulshenidil:1
aaaa bende taş meclisine başlayacaktım ki elif şafak aşk' a başladımm :) kitabı ofise getirmeyi unutmuşum bu yüzden elimin altında elif şafak vardı onu okumaya başladımm. biter bitmez sıra taş meclisin'de. Eşim okudu ve çok beğendi . Sence nasıl sürükleyici mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?