Kadınların Kitap Mekanı

Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum
Herkese keyifli ve de bol okumalar diliyorum.

çok geçmiş olsun canım

seve seve yapıyorum tatlım inşallah daha nice dereceler alırsın

pınarcıgım nişanın hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin

Tebrik ederim tweetypinarcım. Allah tamamına erdirsin ve sonsuz mutluluklar nasip etsin.
Yeni Yılda herşey gönlünce olsun İnşaallah.

Dereceye gırenlerı tebrık edıyorum, hastayım gelıp yazamadım, aralık ayında bıtırdıgım kıtap sayısı 2...

Sağol canım. Geçmiş olsun, Allah şifalar versin.

Dereceye giren arkadaşları tebrik ederimm

Biraz geç oldu ama bu yeni yıl hepimize sağlık huzur ve booll kitap getirsin

Teşekkür ederim arkadaşlar

Pınarcım, hayırlı ugurlu olsun.. mutlulugun daim olur ınsallah..

bu donem ınsan ınanılmaz stres altında oluyor sonra bır takım pısmanlıklar yasamamak ıcın lutfen kendını hep relax olmaya programla. cunku ınsan hayatında bır kere bunları yasıyor, bunu sakın unutma tecrubeyle sabıt

günaydınnlarr,,

Dün akşam itibariyle Piruze 'yi bitirdim :)
biraz yavaş ilerliyorum ama iş, ev, minik kızım derken pek vakit kalmıyor açıkcası.

Az önce de Elif Şafak -AŞK a başladım. bu kitapla ilgili çok yorum okuyup araştırmama rağmen okuma fırsatım olmamıştı.

Şafak ın faworı kıtaplarımdan bırıdır Aşk, sevecegınızden emınım.. keyıflı okumalar

Karmakarışık bir okur oldum dostlar. Nietzsche nin Tarih Üzerine adlı kitabı bitti bitecek tabi ben biraz bunaldıgım için bitmiyor bir kenarda duruyor.Sanmayın sayfaları 300-500 aksine 200den biraz az:). Şimdi bir yandan Taş Meclisi ni okuyorum.Heyecanın doruklarındayım bu gece sabahlayıp bitirmek niyetindeyim.Bir yandan bebiş yegene masal kitabı okuyorum.Ama ondan çok kendime okuyorum O cadılık peşinde. Ezop Amca nın masalları kısa ve net bu yüzden annelere öneririm.Hepinize keyifli okumalar

aaaa bende taş meclisine başlayacaktım ki elif şafak aşk' a başladımm :) kitabı ofise getirmeyi unutmuşum bu yüzden elimin altında elif şafak vardı onu okumaya başladımm. biter bitmez sıra taş meclisin'de. Eşim okudu ve çok beğendi . Sence nasıl sürükleyici mi ??

julıa Quınn- En çok beni sev

yazarın ilk okuduğum kitabı ve çok çabuk ilerliyor...tez zamanda serinin diğer kısmınıda okuyacağım...

gulshenidil:1

İvan Sergenyeviç Turgenyev -Babalar ve Oğullar'ı bitirdim dün.
Açıkçası süründü biraz elimde...
Kalsikleri sevenler için fena değil diyebilirim...
Kuşak çatışmasını, düşünce farklılıklarını anlatıyor. Yer yer sıkıldığım da oldu ,çabucak okuduğum yerlerde:26:
Şimdi akıcı bir kitaba başlamak istiyorum.

Taş Meclisi'ni de merak ettim doğrusu, güzel mi?

AskInihan : 1

Son düzenleme:

Bitirecektim güya o gün kpss çalışmalarına verdim kendimi Taş meclisi çok heyecanlı ve sürükleyici. Annem okumuştu benden önce.Öyle hızlı okur degildir elindeki kitabın keyfini çıkarır.O bile 3-4 gün içinde bitirdi bu kitabı.Şuanda kitabın ortalarındayım. Ben tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…