Kadınların Kitap Mekanı

Ocak ayı kitap listem karmakarışık ve ben karmaşıgım.Çünkü kpss çalışmaları başladı.Geç mi kaldım bilmiyorum ama yapmaya çalışıyorum.Bu ara az kitap okuyabilirim.Bu ayın ilk kitabı Taş Meclisi ( Jean-Christophe GRANGE) oldu.Süprizlerle heyecanlarla dolu... Ben daha önce bu yazarın kitaplarını okumamıştım.Ama polisiye kurgu oldugunu biliyordum.Gerçi bu kitap paranormal olaylarla dolu.Çok sürükleyici...Tavsiye ediyorum...

pogopogo:1

Son düzenleme:
benide alırmısınız listeye geç kaldım ama yetişirim size ,lütfen

tabiki alırız canım.hoşgeldin keyifli okumalar dilerim

taş meclisini okumadım ama yazarı çok seviyorum bu kitabınında güzel olduguna eminim

benimde enlerimin arasında begenmene sevindim

valla duygusal olarak bakılıyorsa evet doğru seçilmiş şair ruhlu başka bir prensesperi varsa oda olabilir.ben karşılaşmadım gerçi ya neyse yinede güzel enlerde olmak

kulittam bu arada en şair ruhlu üye seçilmişim.şiire hiç ilgisi olmayan ben şair ruhlu üye biraz garip geldi.iyi birşey dimi iyi olduguna inanmak istiyorum

PrensesPeriiiiiiiiiiiiiiiiim..... O sendin işte... Oylamamı tamamladıktan sonra farkettiğimde çok geç kalmıştım.
Eveeeeet Meleğim çok isabetli bir seçim sonucu.
PrensesPerimiz Pozitif, nazik, zarif, duygusal, içten, çalışkan, disiplinli ve daha pek çok güzel özelliği ile
EN EN EN ŞAİR RUHLU ÜYEEEE

kulittam bu arada en şair ruhlu üye seçilmişim.şiire hiç ilgisi olmayan ben şair ruhlu üye biraz garip geldi.iyi birşey dimi iyi olduguna inanmak istiyorum

Bu habere öyle sevindim, öyle coştum ki, onlarca mesaj duygularımı anlatamaya yetmez PrensesPericiiiiim...
Tam da Kitap Mekanına ve topiğimizin yöneticisine yakışır bir ÖDÜL...

Yürekten Kutluyorum Meleğim.

Hoş geldin suprensesicim. Seni gördüğüme çok sevindim.
Keyifli kitap paylaşımlarında bulunmak üzere öpüyorum canım.

tşk ederim kulitacım ,yetişecem size bu aralar bırakmıştım kitap okumayı yeniden başlamam lazım,bende seni gördüğüme çok mutlu oldum sahi sanada oy vermiştimde oylama sonuçlarını bilmiyorum link yazarmısın canım

prensesperi tşk ederim canım

Okumak için tam yerindesin tatlım. Ben de buradaki kitap kurtlarından şevk alarak kendimi aştım.
En"lerde desteğini gördüm canımcım,çok teşekkür ederim.

http://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...r/493420-2011-yili-kknin-enleri-sonuclar.html

slm kızlaarr nasılsınız ayol uzun zamandır kitap okumuyorum yaklaşık bir aydır elime Cengiz Aytmotov'un gün olur asra bedel adlı kitabını ikinci alışım ama yine okuyamadım bende Jack London 'un demir yolu serserilerini aldım elime bakalım o bitecekmi

Bİn muhteşem güneşi okuyan yada okumak isteyen arkadaşlarıma sesleniyorum çookk güzel bir kitap pişman olmayacaksınız okuduğunuzda

lise yıllarımda edebiyat ödevi olarak bende gün olur asre bedeli zoraki okumuştum hiç sürükleyici diil

Merhaba arkadaşlar,dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ederim...
En son okuduğum kitap KOCAMIN BEKÇİSİ Semra Berken
Yaşanmış bir hayat hikayesi anlatılmış...Naza Irak da yaşayan Türkmen bir ailenin kızıdır...Çok severek evlendiği kocasını savaş sırasında ölmesiyle yaşamı değişir.Ayakta kalabilmek için verdiği mücadeleleri ibretle okudum,:128:çok beğendim....
SAMANYOLU 1

lise yıllarımda edebiyat ödevi olarak bende gün olur asre bedeli zoraki okumuştum hiç sürükleyici diil

Bende hep başında kalıyorum ilerliyemiyorum ama birgün okuyacağım o kitabı öyle yarı bırakmayı sevmiyorum kitapları o yüzden okuycam ama ne zaman bilmem :26:

Selam herkese
Kitap okuyamadım ay başından beri, çok yoğun geçti günlerim. Artık evdeyim ve yarından itibaren -gerçi saat gece 4 olmuş, bugün diyeyim- bugünden itibaren başlıyorum kitap seanslarıma. Herkese bol okumalar, dereceye girenleri de tebrik ediyorum

Açlık Oyunları - Suzanne Collins

müthişti... 2. kıtaba basladım hemen :) tavsıye ederım, herkesın ovdugu kadar varmış..

kays34: 2

kulitttaammm kulitammmm çok teşekkür ederim.yine bir görsel sölen olmus.tam kutlama oldu benim için güzel sözlerin için ayrıca teşekkür ederim

Prensesperi'cim kutluyorum seni

teşekkürler canım

Aaaaa çokk sevindim, prensesperi en şair ruhlu seçilmiş, yeni öğrendim

Tebrik ederim

aaa bende listeye dahil edilmişimm ne güzellll
ama bildirimi nasıl yapıoruz bilmiyorumm :44: aylık kitap sayımızımı yazıyoruz acaba ??????
eğer öyleysee ocak ayı içinde piruzeyi tamamladım, şimdi Aşk' ı bitirmek üzereyeyim. Öyleyse şöle yazayımm, ( sizden gördümmm )

Bal10 :1

eveeeeeeettt doğru görmüşsünn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…