- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.221
aaa bende listeye dahil edilmişimm ne güzellll
ama bildirimi nasıl yapıoruz bilmiyorumm :44: aylık kitap sayımızımı yazıyoruz acaba ??????
eğer öyleysee ocak ayı içinde piruzeyi tamamladım, şimdi Aşk' ı bitirmek üzereyeyim. Öyleyse şöle yazayımm, ( sizden gördümmm)
Bal10 :1
Aaaaa çokk sevindim, prensesperi en şair ruhlu seçilmiş, yeni öğrendim
Tebrik ederim
Dün Kışbahçesini bitirdim....
Çok güzeldi, çok beğendim, başlarda masalın bazı yerlerine odaklanamadım ama zamanla su gibi aktı.
Yolda okuyup bitirdim, çok üzüldüm, bunları yaşayan insanlar var, Allah yardım etsinÇok etkilendim.
Kısaca tavsiye edebileceğim kitaplar arasında yerini aldı
AskInihan: 2
SENİN BU YAZINDAN SONRAAAA akşam eve gidip kitaba devam edeceğimm...
Dün Kışbahçesini bitirdim....
Çok güzeldi, çok beğendim, başlarda masalın bazı yerlerine odaklanamadım ama zamanla su gibi aktı.
Yolda okuyup bitirdim, çok üzüldüm, bunları yaşayan insanlar var, Allah yardım etsinÇok etkilendim.
Kısaca tavsiye edebileceğim kitaplar arasında yerini aldı
AskInihan: 2
arkadaşlar hazır tatilde geliyor şöyle kütüphane dolusu kitap bitirmenin tam vakti...buraya hiç yazamadım bitirdiğim kitapları..ama bu okumadığım anlamına gelmez :)
bana şöyle elimden bırakamayacağım,ama çok basit yazılmamış kitaplar önerir misiniz?
kalında olur hatta kalın kitapları daha çok seviyorum :)
yorumlarına kesınlıkle katılıyorum, bende okudugumda ınanılmaz etkılenmıstım, savaş ulkelere deıl sadece yasayan ınsanlara zarar verıyor, kıtapta bunun bır kanıtı.. sımdı aynı sekılde aclık oyunlarını okurkende dusunuyorum, halkın refahını ıstemeyen, halkına bır sekılde zarar veren, zulm eden toplumlarda yasamak cok zoratesbocegı yolu nu da okumalısın bence arkasından o da enfes bır tad ıcermekte
arkadaşlar hazır tatilde geliyor şöyle kütüphane dolusu kitap bitirmenin tam vakti...buraya hiç yazamadım bitirdiğim kitapları..ama bu okumadığım anlamına gelmez :)
bana şöyle elimden bırakamayacağım,ama çok basit yazılmamış kitaplar önerir misiniz?
Kitabın adı Kuklacı... Oldukça farklı bir gerilim, üstelik yazarı da Türk... Ben bayıldım, şiddetle öneriyorum..
kitapyurdu: kitap - Kuklacı - Günay Gafur, kuklacı, KUKLACı,
merhaba kızlar,,
kuklacı çok beğeni almuışşşş ve türk bir yazar olup böylesşne yorumları alması ,okumaya teşvik ediyor..
elimdeki bitsinnn bu kitabı almak istiyorumm.
birde şu açlık oyyunlarını ama ilk seri jkitabı hangisi?
açlık oyunları serisi 1. Kitap açlık oyunları, 2. Kitap ateşi yakalamak, 3. Kitap da alaycı kuş. özellikle ilk kitap süperrrrrr....
Kuklacı'yı okuyunca pişman olmayacağınızı da şimdiden garanti ederim. O kadar eminim yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?