- 9 Kasım 2008
- 8.972
- 8
- 681
- 41
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.401
canım daha önce buraya eklemiştim.tekrar ekleyeyim
benim okudugum kitap üzüntüyü bırak yaşamaya bak.maaş günümü bekliyordum 10-15 gündür. yarın maaşım yatıyor. diğer kitaplarını da hemen sipariş vereceğimbu yazarı sevdim.hikayelerle ilerlemiş kitap.kitaplar eski savaş zamanlarından örnekler var içinde.onlara bile bakıp bugune şükrediyorsun.eğer bu şekilde kitaplar seviyorsan önerebilirim
http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-tavsiyeleri/496967-dale-carnegie-kisisel-gelisim-kitaplari.html
yeni bitirdiğim kitapta ahmet şerif izgören şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır.bu kitabıda sevdim.yine hikayelerle ilerlemiş.yazarın anlatımı sıkmıyor.samimi bir anlatımı var.diğer kitaplarının yorumlarına bakıp onlardan da alacagım.
doğan cüceloğlu okuyamadım biraz sıktı beni.negatif sulardan pozitif limanlara oğuz saygın bunuda geçen haftalarda bitirdim.hiç birşey katmadı bana.bu yazarıda önermem
daha yeni okumaya başladıgım bir tarz bu benim.o yüzden şimdilik sadece bu kadar yorum yapabiliyorum
Verdiğin örnekler altın değerinde PrensesPericim.
Ben de genellikle kendimi çaresiz, çıkmazda hissetiğim zamanlarda kişisel gelişim kitaplarıyla yol haritamı belirlemişimdir.
Başucu kitapları oldukları halde, roman gibi okuyup kaldırdığım için bir süre sonra bu öğretilerin etkisi kaybolsa da,
karanlık tünellerin çıkışındaki ışığı görebilmemizi sağladıklarına inanıyorum.
Bol bol dua etmenin ilahi gücü yadsınamaz.Sonuna kadar sana katılıyorum canımcım.
Çok teşekkür ederim prensescim ..
prenses ve kulita sizlere çok katılıyorum
önemli olan pozitif düşünceyi yaşam şekli haline getirebilmek
ben öle yapıyorum çokta memnunum halime
yapmayanlara da acıyorum açıkçası
belki yaratışla alakalı birazda ama kendini değiştirmekte insanın kendi elinde..
Ben de Dale Carnegie kitaplarını çok beğeniyorum. İlk okuduğum kitabı 'Söz Söylemek ve İş Başarma Sanatı'ydı. Sürükleyici ve gerçekten insana hayatında bir adım attırabilen üsluba sahip.
prenses pericim senin o sözünü yazdım,çok hoşuma gitti.yazdımm..bu arada kişisel ile ilgili hiç kitap mokumuşluğum yok,ama bu yazarı nt aldım,sınavdan sonra alıp okucam ..paylaştığın için teşekkürler..
Hakkında hayırlısı ne ise o olsıun canım..Her şerde vardır bir hayır canım..
[/COLOR]
umarım bana da olumlu etkisi olur
Faust-Goethe
Bugüne kadar nasıl erteledim bilmiyorum. Sanki Şeytanın Hileleri kitabını okudum. Çok anlamlı bir kitaptı. Okumayan kalmamıştır büyük ihtimal ama ben yine de tavsiye edeym :)
Sırada Bilişsel Terapi kitabı var. Psikoloji kitaplarını 2-3 günde bitiremiyorum. Biraz ağır, biraz düşünerek okumam gerekiyor. Hatta kıyabilsem altını çizerek okuyacağım ama bir türlü elim gitmiyor kitabı çizmeye. PrensesPeri pişman olmam değil mi?
okudugun kitapların listesinde elif şafak aşk ı göremedim onu öneririm.önereceğim birkaç kitabı okumussun zaten
cnm inanmıyorum aşkın sonlarındayım şu an
Faust-Goethe
Bugüne kadar nasıl erteledim bilmiyorum. Sanki Şeytanın Hileleri kitabını okudum. Çok anlamlı bir kitaptı. Okumayan kalmamıştır büyük ihtimal ama ben yine de tavsiye edeym :)
Sırada Bilişsel Terapi kitabı var. Psikoloji kitaplarını 2-3 günde bitiremiyorum. Biraz ağır, biraz düşünerek okumam gerekiyor. Hatta kıyabilsem altını çizerek okuyacağım ama bir türlü elim gitmiyor kitabı çizmeye. PrensesPeri pişman olmam değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?