Kadınların Kitap Mekanı

prenses ve kulita sizlere çok katılıyorum
önemli olan pozitif düşünceyi yaşam şekli haline getirebilmek
ben öle yapıyorum çokta memnunum halime
yapmayanlara da acıyorum açıkçası
belki yaratışla alakalı birazda ama kendini değiştirmekte insanın kendi elinde..

Öğrenme Psikolojisi-H. Nermin Çelen

Pekiştireçler, koşullu koşulsuz uyaranlar, Pavlov, Skinner.... Ders çalışıyo gibiydim. Sevmedim, farklı beklentiyle almıştım kitabı.

neenone: 1

Ben de Dale Carnegie kitaplarını çok beğeniyorum. İlk okuduğum kitabı 'Söz Söylemek ve İş Başarma Sanatı'ydı. Sürükleyici ve gerçekten insana hayatında bir adım attırabilen üsluba sahip.

Cyd86 bıtanem bızım topıke gelırmısın.10 dakıkada bır mesaj yzdıgım ıcın beklemek zorundayım.topıkde rahat konuşuruz

prenses pericim senin o sözünü yazdım,çok hoşuma gitti.yazdımm..bu arada kişisel ile ilgili hiç kitap mokumuşluğum yok,ama bu yazarı nt aldım,sınavdan sonra alıp okucam ..paylaştığın için teşekkürler..
Hakkında hayırlısı ne ise o olsıun canım..Her şerde vardır bir hayır canım..

julıa Quınn-rüyalar gerçek olsa kitabı akşam bitti
şu Bridgerton ailesi fena sıktı beni 3 kardeş okudum ama 3.kardeşte iyice bir sıkıldım
çoğu zaman okuduğumda beni yormayacak kitaplar seçiyorum
çalışınca gün içinde o kadar yoruluyorsunuz ki, eve gidincede sizi afacan evladınız bekliyorsa
kafa yorucu,dikkat odaklı kitapları okumak imkansız olabiliyor..
onun içinde kendime bir aşk serisi seçtim ama ara vericem sanırım

bir aile yaşamını anlatan kitaba başlayacağım yorumlar güzel
kış bahçesi-kristin hannah okuyacağım
herkese keyifli okumalar...

gulshenidil: 2

Son düzenleme:

kulittam ben okurken kişisel gelişim kitaplarımı fosforluyla çiziyorum.geçen gün elime aldım.çizdiğim yerleri okudum sadece.hafızam tazelendi kitabı yeniden okumus gibi oldum.üstelik 15-20 dk mı aldı.birde öyle deneyebilirsin

Çok teşekkür ederim prensescim ..

rica ederim canım

bunu başarabilmen çok güzel birşey ben daha yolun başındayım

umarım bana da olumlu etkisi olur

canım teşekkür ederim yazdıkların için bende kişisel gelişimde daha taze okuyucuyum.ama sevdim

arkadaşlar bana tavsiye edeceğiniz bir kitap var mı?En son Emin Çölaşanın "her kuşun eti yenmez"kitabını aldım,keşke içeriğine baksaymışım çok pişman oldum...

ben daha çok siyaset kitaplarından hoşlanıyorum,ama artık farklı kitaplar da okumak istiyorum..

Ali ile Ramazan ı buldum netten ilk 50 ye girmiş,ama içeriği farklı onun da gay sevgililerden bahsediyor,onun dışında üçüncü sınıf hayatlardan bahsetmesi ilgimi çekti bir bakayım dedim kitapçı kadın "içeriğini okudun mu" dedi ona neyse..ben de alamadım..

yine de aklım takıldı bu kitaba okuyan var mı?

kişisel gelişim kitaplarından hoşlananlara önerim:

Süpermen Türk Olsaydı Pelerinini Annesi Bağlardı -Ahmet şerif izgören

hani okurken sürekli gülümsersiniz ya cidden öyle bir kitap tavsiye ederim..

Faust-Goethe

Bugüne kadar nasıl erteledim bilmiyorum. Sanki Şeytanın Hileleri kitabını okudum. Çok anlamlı bir kitaptı. Okumayan kalmamıştır büyük ihtimal ama ben yine de tavsiye edeym :)
Sırada Bilişsel Terapi kitabı var. Psikoloji kitaplarını 2-3 günde bitiremiyorum. Biraz ağır, biraz düşünerek okumam gerekiyor. Hatta kıyabilsem altını çizerek okuyacağım ama bir türlü elim gitmiyor kitabı çizmeye. PrensesPeri pişman olmam değil mi?

[/COLOR]

umarım bana da olumlu etkisi olur

inş. canım

Ben de özellikle kitabı birinden ödünç almışsam altını çizemiyorum tabii. Bu gibi durumlarda kırtasiyelerde satılan fosforlu renklerde minik not kağıtları o sayfaya yapıştırıyorum ve kitap bitince o sayfadaki önemli satırları ajandaya not alıyorum. Güleceksiniz belki ama not almaya vs üşendiysem bazen de cep telefonumla o satırın fotoğrafını çekiyorum

Ben de ders programlarını çekerdim telefona Kitapları ilerde kütüphaneye ya da bir okula verir miyim ki diye düşündüğüm için çizemiyorum. Gereksiz yere karalamıyorum gerçi :26:

canım bende kitaplarıma gözüm gibi bakarım.ciltlerine falan çok önem veririm ama kişisel gelişim, psikoloji kitapları çizilerek okunmalıymıs onu anladım.geçen gün yazmıstım çizdiğim yerlere söyle bir göz gezdirdim sanki kitabı yeniden okumus gibi hafızam tazelendi umarım sende çizdiğine pişman olmazsın

ay bitti mutfak cadısı sonlara doğru sardı biraz
puca'ya başladım dün akşam ve yarısına geldim cok eğlenceli tavsiye ederim
bu arada ocak ayında şahane hatalar die bir kitapta bitirdim arada tavsiye ederim sonunu kendimiz belirliyoruz
ocak ayı 2 diil yani 3 kitap bitrmişim
puca bitince elif şafak'ın iskender kitabına başlıcam
geçende ayşe kulin'in gizli anılar kitabını aldım

iyi akşamlar arkadaşlar,

pc bozuztu bi süredir giremedim
gördüm ki ocak ayında 3. olmuşum ne mutluuuu.

Yazamadığım süre zarfında 2 kitap bitirdim, Leyleklerin Uçuşu ve Sarıkamış .

Leyleklerin Uçuşu resmen süründü elimde, aslında çok güzel sürükleyici bi kitap ama bitürlü fırsat bulupta şöleee dolu dolu okuyamadımm. Ofiste işler yoğundu, evde minik kızım huysuzdu. Onu uyuttuktan sonra topla yerleştir derken, 20-30 sayfa okuyup uyuya kalıyodum :)

Şuan elimde 2 kitap var . Pzrtsi birine başlıcam bakalımm. Hepinizee iyi akşamlarrr, bol okumalar.

Bal10 : 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…