Kadınların Kitap Mekanı

geçen ay okuduğum ve en beğendiğim ilk üç kitabı sıralıyorum:

1 NUMARA: Kuklacı-Günay Gafur (YAZARI TÜRK DİYE GERİ ADIM ATMAYIN, MÜTHİŞ ETKİLEYİCİ BİR GERİLİMDİ!)
2 numara: Klon-(yazarın adını unuttum ama çok farklı bir konusu vardı.)
3 numara: Zaman Çarkı-Ken Grimwood (Bu yazarın diğer kitaplarına da bayılmıştım zaten!)

kitabı begendinmi?bu yazarı sıkıcı buluyorum

Merhabalar
Nedense İskender Palanın tarzını sevmeyen çok insan tanıyorum Benim okudugum üçüncü kitabı oldu bu. İçerigi bakımından hikayeler şeklinde oluşu güzeldi.Bir hikayesinde ben de sıkıldım ama diger 4 hikaye çok hoştu.
Şah ve Sultan ı okumuştum aynı yazardan. Ve bence okuduklarımın arasında en güzeli oydu.Tavsiye ederim.Ama biraz da frekans meselesi.Yazarla uymuyorsa olmuyor.Bilmem kaç dile çevrilen,haftalarca en çok satanlar listesinde olan Aşk-Elif Şafak kitabını okurken sıkılmış ve yarıda bırakmıştım Br ara tekrar okumaya çalışacagım
Keyifli okumalar

Ya belki ayıp olacak diğer arkadaşlarıma ama ben de iskender Pala yı okurken çok zorlanıyorum...
Bu arada Prensesim hediyem için teşekkürler ,hepimiz hep mutlu olalım inşaallah...

canım neden ayıp olsunki bende okuyamıyorum anlamadı bide elif şafak ,çok uğraştım,zorladım kendimi ama yapamadım benim istediğim kitap okuyunca alıp götürecek beni,zaten işyerinde akşama kadar beynim patlıyor,bide gündelik sorunlar,kitabı elime alınca unutmak istiyorum olaya kendimi kaptırıp gitmek istiyorum

Merhabalar,
Ben de aranıza katılmak isterim, şuan elimde yeni başladığım meşhur kitap Küçük Mucizeler Dükkanı var

Hoşbuldum canımmm Belirli kurallar var mı? ya da ne şekilde okumalar yapıyorsunuz acaba :26:

kurallarımız yok tatlım.her ayın 1 inde listemiz başlar ay sonunda biter.okudugun kitabı gelip buraya yazarsın hakkında yorumlarını yazarsın.aramızda yarış yok.liste tutma amacımızda kaç kitap okudugumuzu kendimiz görmemiz adına

Tamam canım çok teşekkür ederim, zaten kitabıma yeni başladım e Şubat ayının da başındayız hem... buraya katılmamın tam zamanı olmuş

Kuantum Düşünce Yöntemi - James J. Mapes : Kitap güzel bir kitap okurken çok ilgimi çekiyor motive oluyorum ama sonrasında uygulamayı bir türlü başaramıyorum ondan sonra da kendime kızıyorum.
Ama bir çok kişisel gelişim kitabından güzeldi, tavsiye ederim.

eski_bir_masal : 2

Tamam canım çok teşekkür ederim, zaten kitabıma yeni başladım e Şubat ayının da başındayız hem... buraya katılmamın tam zamanı olmuş

keyifli okumalar dilerim

kişisel gelişim okumak için insanın kafasınında götürmesi gerekiyor sanırım.benim için bu aralar kişisel gelişim zamanı.okudugum kitaplar bana moral oluyor.onlar sayesinde daha pozitifim

benimde şubatın ilk kitabı bitti.şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır.yazarın samimiyetine bayıldım.akıcı bir dille yazılmıs.yazarın birkaç kitabını daha almak istiyorum

******Ocak ayı derecelerimiz ******

1. miz tweetypinar

2.lerimiz LadyEvil,kays34,gulshenidil,samanyolu :81: :129:

3.lemiz bal10,H_İ_S :81: :128:​

1 Şubat - 29 Şubat 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. eski_bir_masal ......2..........
  2. pogopogo ......1..........
  3. gulshenidil .........1.......
  4. PrensesPeri ........1.......
  5. tweetypinar ..............
  6. LadyEvil ..............
  7. kays34 ..............
  8. samanyolu ..............
  9. bal10 ................
  10. H_İ_S ..............
  11. soft85 ................
  12. prenses_84 ................
  13. AskInihan ...............
  14. pinaran ...............
  15. Lyre ................
  16. masal26 ..............
  17. kulitta ...............
  18. neenone ..............
  19. DisTurBia ................
  20. pembelii ................
  21. EsmerKralice ................
  22. destinayd ................
  23. oyaebrar ..............
  24. macellan ...............
  25. hande85 ................
  26. december90 ................
  27. fermi ................
  28. aydasu ................
  29. smnmrn ................
  30. piolin ................
  31. nilayu ................
  32. ameli ................
  33. cemre25 ................
  34. hasretim34 ................
  35. kaos302 ................
  36. pamuk_helva ...............
  37. PIRILLL ...............
  38. elclone ................
  39. Duygu.C ................
  40. ilkalp ................
  41. ozzy06 ...............
  42. forevertogether ................
  43. essss ................
  44. barro ...............
  45. Bella_n ................
  46. JessicaRabbit ................
  47. maibeyaz ..............
  48. arzuunler ................
  49. rainforest ................
  50. cute_poison ................
  51. GeCe_KuSu ................
  52. ddemir10 ................
  53. sekerlik16 ................
  54. AsiNaz ................
  55. sebebsizim ................
  56. Senkolik ................
  57. umutsuzasik ................
  58. sedefnaz ................
  59. frm ................
  60. herseyduzelirmi ................
  61. assumption ................
  62. suprensesi ................
  63. dilbaz ................
  64. tugcecan ................
  65. cyd86 ................

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Ben de okurken çok etkiliyorum ama okuduktan sonra ı-ıh ..
Nasıl uyguluyorsun okuduklarını ?

canım ben boşandım.bu süreçte yanımda bana destek olan birsürü insan oldu.şanslıyım ama yine insanın kendi kafasındada bitirmesi gereken şeyler oluyor.

üzüntüyü bırak yaşamaya bak tan örnek vereyim.bu süreçte gelecekle ilgili endişelerim oldu.kitapta düşünün kendinizi en kötü sonuca hazırlayın diyor.gelecek kaygılarınız yüzünden bugunu ıskalamayın diyor.işten çıkarsam kiramı nasıl öderim gibi kaygılarım o kadar çoktu ki.bunu düşünmektense en kötüsü ne olur diye düşünmeye başladım.o anda farkettim işte. en kötü sonuç diye bir sonucum yok.yeni iş bulurum.şehir değiştiririm.ailemin yanına taşınırım ooo birsürü alternatifim oldugunu anladım.geleceği değil bugunumu düşünmeye başladım.

bir örnek daha. hep evliliğimde şöyle davransam nasıl olurdu böyle davransam nasıl olurdu.hep geçmişe yönelik keşkelerim vardı.yine kitapta odunu keserseniz talaş olur.siz geçmişe üzülerek o talaşı da biçmeye çalışıyorsunuz.talaş biçmeyin diyordu.bir ara burdaki iletime bile yazdım gözüm görsün diye.artık talaşta biçmiyorum.

yani olaylarla ilgili düşünürken hep okuduklarımı aklıma getirdim.uygulamaya çalıştım.gerçekten herşey insanın beyninde bitiyor.kendimi telkin ede ede biraz rahatladım

bunlar beynime telkinlerim oldu.

iç huzurum için de bol bol dua ettim.bunu da söylemeden geçemeyeceğim.her ne istiyorsak kafamızda bitirmeli hedef koymalı çalışmalıyız ama bol bol da dua etmeliyiz diye düşünüyorum

Zor günlermiş ama çok güzel atlatmışsın prensescim, haklısın aslında ve inan şu yazdıkların bile düşündürdü beni.
Peki bana önerebileceğin kitaplar var mı bu konuyla ilgili?

Zor günlermiş ama çok güzel atlatmışsın prensescim, haklısın aslında ve inan şu yazdıkların bile düşündürdü beni.
Peki bana önerebileceğin kitaplar var mı bu konuyla ilgili?

canım daha önce buraya eklemiştim.tekrar ekleyeyim

benim okudugum kitap üzüntüyü bırak yaşamaya bak.maaş günümü bekliyordum 10-15 gündür. yarın maaşım yatıyor. diğer kitaplarını da hemen sipariş vereceğim bu yazarı sevdim.hikayelerle ilerlemiş kitap.kitaplar eski savaş zamanlarından örnekler var içinde.onlara bile bakıp bugune şükrediyorsun.eğer bu şekilde kitaplar seviyorsan önerebilirim

http://www.kadinlarkulubu.com/kitap-tavsiyeleri/496967-dale-carnegie-kisisel-gelisim-kitaplari.html

yeni bitirdiğim kitapta ahmet şerif izgören şu hortumlu dünyada fil yalnız bir hayvandır.bu kitabıda sevdim.yine hikayelerle ilerlemiş.yazarın anlatımı sıkmıyor.samimi bir anlatımı var.diğer kitaplarının yorumlarına bakıp onlardan da alacagım.

doğan cüceloğlu okuyamadım biraz sıktı beni.negatif sulardan pozitif limanlara oğuz saygın bunuda geçen haftalarda bitirdim.hiç birşey katmadı bana.bu yazarıda önermem

daha yeni okumaya başladıgım bir tarz bu benim.o yüzden şimdilik sadece bu kadar yorum yapabiliyorum

Verdiğin örnekler altın değerinde PrensesPericim.
Ben de genellikle kendimi çaresiz, çıkmazda hissetiğim zamanlarda kişisel gelişim kitaplarıyla yol haritamı belirlemişimdir.
Başucu kitapları oldukları halde, roman gibi okuyup kaldırdığım için bir süre sonra bu öğretilerin etkisi kaybolsa da,
karanlık tünellerin çıkışındaki ışığı görebilmemizi sağladıklarına inanıyorum.

Bol bol dua etmenin ilahi gücü yadsınamaz.Sonuna kadar sana katılıyorum canımcım.

1-iskender pala-katre matem
2-kehanet
ben bu ay sadece iki kitap okudum yazıklar olsun bana
ama bu mutfak cadısı çok tıkadı beni yaa ama genede bitiriyorum cok azıcık kaldı
sonra puca nın günlüğüne başlıyacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…