- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.381
dolu dolu bir roman okumak istiyor canım şöyle gerçek hayattan olsun...
kitabı begendinmi?bu yazarı sıkıcı buluyorum
kitabı begendinmi?bu yazarı sıkıcı buluyorum
Ya belki ayıp olacak diğer arkadaşlarıma ama ben de iskender Pala yı okurken çok zorlanıyorum...
Bu arada Prensesim hediyem için teşekkürler ,hepimiz hep mutlu olalım inşaallah...
Merhabalar,
Ben de aranıza katılmak isterim, şuan elimde yeni başladığım meşhur kitap Küçük Mucizeler Dükkanı var
ceydacıgım aramıza hoşgeldinsenide ekliyorum listemize
Hoşbuldum canımmmBelirli kurallar var mı? ya da ne şekilde okumalar yapıyorsunuz acaba :26:
kurallarımız yok tatlım.her ayın 1 inde listemiz başlar ay sonunda biter.okudugun kitabı gelip buraya yazarsın hakkında yorumlarını yazarsın.aramızda yarış yok.liste tutma amacımızda kaç kitap okudugumuzu kendimiz görmemiz adına
Tamam canım çok teşekkür ederim, zaten kitabıma yeni başladım e Şubat ayının da başındayız hem... buraya katılmamın tam zamanı olmuş
Kuantum Düşünce Yöntemi - James J. Mapes : Kitap güzel bir kitap okurken çok ilgimi çekiyor motive oluyorum ama sonrasında uygulamayı bir türlü başaramıyorum ondan sonra da kendime kızıyorum.
Ama bir çok kişisel gelişim kitabından güzeldi, tavsiye ederim.
eski_bir_masal : 2
kişisel gelişim okumak için insanın kafasınında götürmesi gerekiyor sanırım.benim için bu aralar kişisel gelişim zamanı.okudugum kitaplar bana moral oluyor.onlar sayesinde daha pozitifim
Ben de okurken çok etkiliyorum ama okuduktan sonra ı-ıh ..
Nasıl uyguluyorsun okuduklarını ?
Ben de okurken çok etkiliyorum ama okuduktan sonra ı-ıh ..
Nasıl uyguluyorsun okuduklarını ?
canım ben boşandım.bu süreçte yanımda bana destek olan birsürü insan oldu.şanslıyımama yine insanın kendi kafasındada bitirmesi gereken şeyler oluyor.
üzüntüyü bırak yaşamaya bak tan örnek vereyim.bu süreçte gelecekle ilgili endişelerim oldu.kitapta düşünün kendinizi en kötü sonuca hazırlayın diyor.gelecek kaygılarınız yüzünden bugunu ıskalamayın diyor.işten çıkarsam kiramı nasıl öderim gibi kaygılarım o kadar çoktu ki.bunu düşünmektense en kötüsü ne olur diye düşünmeye başladım.o anda farkettim işte. en kötü sonuç diye bir sonucum yok.yeni iş bulurum.şehir değiştiririm.ailemin yanına taşınırım ooo birsürü alternatifim oldugunu anladım.geleceği değil bugunumu düşünmeye başladım.
bir örnek daha. hep evliliğimde şöyle davransam nasıl olurdu böyle davransam nasıl olurdu.hep geçmişe yönelik keşkelerim vardı.yine kitapta odunu keserseniz talaş olur.siz geçmişe üzülerek o talaşı da biçmeye çalışıyorsunuz.talaş biçmeyin diyordu.bir ara burdaki iletime bile yazdım gözüm görsün diye.artık talaşta biçmiyorum.
yani olaylarla ilgili düşünürken hep okuduklarımı aklıma getirdim.uygulamaya çalıştım.gerçekten herşey insanın beyninde bitiyor.kendimi telkin ede ede biraz rahatladım
bunlar beynime telkinlerim oldu.
iç huzurum için de bol bol dua ettim.bunu da söylemeden geçemeyeceğim.her ne istiyorsak kafamızda bitirmeli hedef koymalı çalışmalıyız ama bol bol da dua etmeliyiz diye düşünüyorum
Zor günlermiş ama çok güzel atlatmışsın prensescim, haklısın aslında ve inan şu yazdıkların bile düşündürdü beni.
Peki bana önerebileceğin kitaplar var mı bu konuyla ilgili?
canım ben boşandım.bu süreçte yanımda bana destek olan birsürü insan oldu.şanslıyımama yine insanın kendi kafasındada bitirmesi gereken şeyler oluyor.
üzüntüyü bırak yaşamaya bak tan örnek vereyim.bu süreçte gelecekle ilgili endişelerim oldu.kitapta düşünün kendinizi en kötü sonuca hazırlayın diyor.gelecek kaygılarınız yüzünden bugunu ıskalamayın diyor.işten çıkarsam kiramı nasıl öderim gibi kaygılarım o kadar çoktu ki.bunu düşünmektense en kötüsü ne olur diye düşünmeye başladım.o anda farkettim işte. en kötü sonuç diye bir sonucum yok.yeni iş bulurum.şehir değiştiririm.ailemin yanına taşınırım ooo birsürü alternatifim oldugunu anladım.geleceği değil bugunumu düşünmeye başladım.
bir örnek daha. hep evliliğimde şöyle davransam nasıl olurdu böyle davransam nasıl olurdu.hep geçmişe yönelik keşkelerim vardı.yine kitapta odunu keserseniz talaş olur.siz geçmişe üzülerek o talaşı da biçmeye çalışıyorsunuz.talaş biçmeyin diyordu.bir ara burdaki iletime bile yazdım gözüm görsün diye.artık talaşta biçmiyorum.
yani olaylarla ilgili düşünürken hep okuduklarımı aklıma getirdim.uygulamaya çalıştım.gerçekten herşey insanın beyninde bitiyor.kendimi telkin ede ede biraz rahatladım
bunlar beynime telkinlerim oldu.
iç huzurum için de bol bol dua ettim.bunu da söylemeden geçemeyeceğim.her ne istiyorsak kafamızda bitirmeli hedef koymalı çalışmalıyız ama bol bol da dua etmeliyiz diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?