- 8 Aralık 2010
- 10.168
- 6.717
- 448
- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #3.681
kitapların yerini filmleri tutamıyor.çok güzel bir seri diye duyuyorum sürekli.seni etkilemek istemem ama benim listemde ben almak istiyorum
Ayşe Kulin - Köprü
H_İ_S 5
Kısa da olsa, okuduğumuz kitaplara yapılan yorumlar -en azından benim için- henüz o kitabı okumamış kişilere ışık tutma görevi gördüğünden, bizi bu mahrumiyete düşürmediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar... Bu başlığı da bu sebeple her gün büyük bir ilgi ile takip ediyorum.
Sevgiler...
canım okuoku sitesini senin sayende öğrendim ilk siparişimde sabah geldi,kitapyurdundan bence çok çok daha iyiydi,tşk ederim.
Bir Yumak Mutluluk'a başladım kızlar..bide işyerinde çok güzel anlatımı var bununda...
Duyguların rengi'ni okuyan varmı kızlar? Varsa yorumları ne?
Yeni aldım, henüz başlayamadım...
BİRAZ OKU SONRA AL
Merhabalar...
Sizlerle bir uygulama paylaşmak istiyorum. Genelde hepimiz kitap alırken arka kapak yazılarını okuruz öyle değil mi? Ama kimi zaman da bu yeterli gelmez ve keşke içeriği hakkında biraz daha fikir sahibi olsak deriz...
Bir site keşfettim ve beğendim. Birazoku.com | Kitaplardan biraz okuyun, sonra satın alın burada almak istediğiniz kitabın birkaç sayfasını okuyabiliyor ve sonrasında daha net bir fikir edinebiliyorsunuz.
Sitenin tanıtım yazısı;
Kitabevlerinde dikkatimizi çeken kitapların sayfalarını karıştırarak, arka kapak yazısını okuyarak, yeterli gelmediyse ilk bir kaç sayfasına gözatarak o kitabı almaya karar veririz. Birazoku.com sitesinde de kitapların ilk sayfalarından biraz okuyabilir, satın almadan önce fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca çeşitli satın alma kanallarına erişebilir, kitapla ilgili hızlı arama bağlantılarına tıklayarak internetteki diğer kaynakları bulabilirsiniz. Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar hakkında yorum yapabilir ve diğer yorumları okuyabilirsiniz.
Yayınevi olarak kitaplarınızın burada yer almasını isteyebilirsiniz, ayrıca bireysel çalışmalarınızı da yayınlamaya hazır olduğumuzu belirtelim.
Birazoku.com, toplumun okuma bilinci konusunda katkı sağlayabileceğini düşünerek heyecanlanıyor.
Facebook hayran sayfası: Birazoku | Facebook
Twitter: Biraz Oku (@BirazOkuSonraAl) Twitter'da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?