Kadınların Kitap Mekanı

kitapların yerini filmleri tutamıyor.çok güzel bir seri diye duyuyorum sürekli.seni etkilemek istemem ama benim listemde ben almak istiyorum

Kesinlikle katılıyorum -ki diğer başlıkta da yazdığım gibi, Ben bunu insanların uçsuz bucaksın hayalgücüne bağlıyorum... Hangi efect tutabilir ki yerini :)

sonunda listede benim okuduğum kitap sayısıda var,teşekkür ederim,prensesperi
bir yumak mutluluğun siparişinide dün verdim inşallah bugün gelirde hemen başlarım okumaya

Ayşe Kulin in tarzını zaten beğeniyorum bunu yorumlamaya gerek yok, sonuçta akıcı bir dili var, Recep Yazıcıoğlunu ve Erzincan Valisi iken Köprü yü yapmak için ne çileler çektiğini daha iyi anlıyor insan, ben beğenerek okudum....

Beyaz Zambaklar Ülkesinde- Grigory Petrov: ne kadar faydalı bir kitap oldugu tartışılmaz...

şuan dostoyevskiden insancıkları okuyorum, çok çok güzel bir kitap bu gece bitiririm herhalde

pogopogo:6

Son düzenleme:
Neşe'nin Şarkıları . . Refik Erduran (Bir çırpıda, inanılmaz bir keyifle ve tebessümle okudum. Yazarın kalemiyle tanışın derim.)

. . . .

kulitta . . 6

Kısa da olsa, okuduğumuz kitaplara yapılan yorumlar -en azından benim için- henüz o kitabı okumamış kişilere ışık tutma görevi gördüğünden, bizi bu mahrumiyete düşürmediğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar... Bu başlığı da bu sebeple her gün büyük bir ilgi ile takip ediyorum.
Sevgiler...

günaydınlarr,

Küçük mucizeler dükkanı bitti. Oldukça keyif aldım .
Oliver Twist - Charles Dickens, öğrencilik yıllarında bu kitabı ders konusu olarak işleyip didik didik etmiştik. Edebi olarak okumanın dışında bir de normal roman kıvamında okumak istedim. Ben ingilizcesini okudum bir ara fırsatını bulduğumda türkçesinide okumak istiyorum.

Dün gece Sebahattin Ali - Kürk Mantolu MAdonna' ya başladım.

BAL10 - 4

canım okuoku sitesini senin sayende öğrendim ilk siparişimde sabah geldi,kitapyurdundan bence çok çok daha iyiydi,tşk ederim.
Bir Yumak Mutluluk'a başladım kızlar..bide işyerinde çok güzel anlatımı var bununda...

Çok sevindim gerçekten, rica ederim esas ben teşekkür ederim :)

Bir Yumak Mutluluk'a ben de geçeceğim henüz elime alamadım. Bugünlerde bir yoğunluktur gidiyor. Şu zinciri kırıp yine kitaplarıma dalmak istiyorum bir an önce

Yeni çıkan bir kitap...

KADERLE ZAR ATILMAZ
ALPASLAN AKKUŞ
Hayy Kitap

Ertelememektir hayat...
Yapmak istediklerini korkularının arkasına saklamamak...
Acayip acıdır bazen, acayip acıtır.
Kaybettiğinde fena halde hüzündür...
Bulduğunda sevinç gözyaşı...
Zamanı geldiğinde gitmektir, bazen gideni beklemek uzun uzun...
Beden dersi gibidir akıcı...
3-5 nöbetine benzediğinde hiç çekilmez, süner.
Direksiyonda otururken yayayı, karşıya geçerken sürücüyü anlayabilmektir...
Çok özlemektir be abicim...
Fedakârlıktır hayat, direniştir...

O gece üst sınıftan abiler o eşşek şakasını yapmasa bütün bunlar yaşanmayacaktı belki. Onca umutsuz aşkın arasında, onca tehlikeli yola girmeyecektik!

Sal Sokağı Çocukları'nın hikâyesi bu... Kaderle zar atmayıp, kendi yolunu çizmek için boylarından bi miktar büyük işlere kalkışan, çeteci amcaların silahından değil yan sınıftaki kızların gözlerinden korkan, soygun yapmaya cesaret eden, ama âşık olduğu kıza "Seni seviyorum" diyemeyen delikanlıların...

Karadeniz kıyısında bir yatılı okuldan sıcak öyküler sızıyor. Hepinizin başına gelebilecek kadar sıradan, babanızdan dinleseniz inanmayacağınız kadar sıradışı. Daha ilk aşklarının artçı şoklarını atlatamayan bir grup ergen ve büyük bir soygun planı...

Zekice kurgulanmış, eğlenceli, sürükleyici, komik bir ilk romanla karşı karşıyayız. Güldürürken ağlatan, sevginin iyileştirici gücünü hissettiğiniz küçük bütçeli ama unutulmaz bir film misali... Altıncı sınıf belalı abilere posta koymak kadar keyifli, kopya çekmek kadar riskli... Haftasonu kadar hızlı, pazar akşamı kadar kasvetli, pazartesi ilk ders kadar sıkıntılı... Ama tatillerde anneye kavuşmak kadar umutlu, ev yemeği kadar huzur verici... Ve ilk aşkının elini tutmak kadar heyecanlı... Hayat gibi işte...

Öykümüz öykünüzdür. Dışarıda kalmayın. Yaklaşın... Bu romanda hepinize yer var.

AŞKIN CEP DEFTERİ
MURATHAN MUNGAN
Metis Yayıncılık

Mungan'ın aşkı, ayakları yere basar bir biçimde ele aldığı son kitabı...

Murathan Mungan'ın yeni kitabı çok ilgi görecek. "Yazınca da Geçmiyor", "Kedi Kapısı", "Fal Metinleri", "Bende Kalanlar" ve "Aşkın Cep Defteri" başlıklı beş bölümden oluşan ve bilinen edebi türlerden birine kolay dahil edilemeyecek olan kitapta şiir, öykü, metin ve aforizmalar yer alıyor. Bir deftere yazılabilecek şeyler...

Aşk her zaman ardında okunacak bir şeyler bırakır.

İnsancıklar-Fyodor Mihayloviç Dostoyevski: fakirliğin ve sefaletin doruk noktasında bir kitap, dram.Dostoyevskinin her kitabı okunmalı bence

Şimdi Zindan Adası adlı gerilim tarzında bir kitap okuyorum, bu kitabın filmi de varmış, yorumlarımı okuyunca yazarım, şimdilik gayet güzel gidiyor

pogopogo:7

Öteki Yüzüm Gri . . Vatan Şaşmaz (Hikayelerden oluşan bir deneme. Biri dışındakileri tutmadım. )

. . .

kulitta . . 7

Duyguların rengi'ni okuyan varmı kızlar? Varsa yorumları ne?

Yeni aldım, henüz başlayamadım...

Duyguların rengi'ni okuyan varmı kızlar? Varsa yorumları ne?

Yeni aldım, henüz başlayamadım...

Tatlım mademki kitabı almışsın yorumlara takılmadan güle güle, keyifle oku.
Yani benim fikrim bu yönde. Kendi keşfine başla ve bitirince yorumlarını
yazarsan sevinirim.

BİRAZ OKU SONRA AL

Merhabalar...
Sizlerle bir uygulama paylaşmak istiyorum. Genelde hepimiz kitap alırken arka kapak yazılarını okuruz öyle değil mi? Ama kimi zaman da bu yeterli gelmez ve keşke içeriği hakkında biraz daha fikir sahibi olsak deriz...

Bir site keşfettim ve beğendim. Birazoku.com | Kitaplardan biraz okuyun, sonra satın alın burada almak istediğiniz kitabın birkaç sayfasını okuyabiliyor ve sonrasında daha net bir fikir edinebiliyorsunuz.

Sitenin tanıtım yazısı;
Kitabevlerinde dikkatimizi çeken kitapların sayfalarını karıştırarak, arka kapak yazısını okuyarak, yeterli gelmediyse ilk bir kaç sayfasına gözatarak o kitabı almaya karar veririz. Birazoku.com sitesinde de kitapların ilk sayfalarından biraz okuyabilir, satın almadan önce fikir sahibi olabilirsiniz. Ayrıca çeşitli satın alma kanallarına erişebilir, kitapla ilgili hızlı arama bağlantılarına tıklayarak internetteki diğer kaynakları bulabilirsiniz. Okuduğunuz ve beğendiğiniz kitaplar hakkında yorum yapabilir ve diğer yorumları okuyabilirsiniz.
Yayınevi olarak kitaplarınızın burada yer almasını isteyebilirsiniz, ayrıca bireysel çalışmalarınızı da yayınlamaya hazır olduğumuzu belirtelim.
Birazoku.com, toplumun okuma bilinci konusunda katkı sağlayabileceğini düşünerek heyecanlanıyor.

Facebook hayran sayfası: Birazoku | Facebook
Twitter: Biraz Oku (@BirazOkuSonraAl) Twitter'da

Süper yaa! Teşekkürler arkadaşım. Hemen hesap oluştudum ve siteyi didiklemeye başladım.
Eminim çok işime yarayacak. Maaşallah sana cyd86cım sağol - varol.

Birazoku.com | Kitaplardan biraz okuyun, sonra satın alın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…