Kadınların Kitap Mekanı

mart ayında topiğimizde okunan kitap sayısı 68

******Mart ayı derecelerimiz ******

1. miz tweetypinar

2.miz eski_bir_masal :81: :129:

3.müz kulitta :81: :128:​

1. miz tweetypinar a özel

2.miz eski_bir_masal a özel

3.müz kulitta ya özel

dereceye giren arkadaşlarımı kutluyorum bu yıl kış çok uzun sürdü onun etkisinden mi bilinmez hep huzurlu sakin mekanlar hediye eder oldum.bu ayda içimden ilkbaharı hediye etmek geçti baharın kıpırtılarını renklerini tüm güzelliklerini hep kalbinizde evinizde çevrenizde hissedin kadınların kitap mekanı olarak hep beraber hissedelim inşallah

Son düzenleme:
Tüm dereceye giren arkadaşları tebrik ediyorum

Dönüşüm- Franz Kafka: insanı düşünmeye iten Kafka kitaplarını severek hatta bayılarak okuyorum. Kısa ve sade bir eser, kesinlikle okunması gerekiyor bence. Can yayınevine ve kitabın çevirmenine teşekkür ediyorum,kitabın sonunda Kafka'nın güncesinden ve mektuplarından dönüşümle ilgili yazıları toplanmış.Kafka çok daha iyi olabilecegini söylüyor eger fırsatlar farklı olsaydı... Acaba daha iyisi nasıl olabilirdi diye düşünüyor insan.
Zindan adasına devam

pogopogo:1

dereceye giren arkadaşları bende kutluyorum ben asla giremem heralde dereceye iki aydır okuyacam okuyacam diyordum allahtan kitap güzeldide bi solukta okudum

Ay! Aaay!! Aaaaaay!!! Biricik Prensespericiğiiim... Hazırladığın kusursuz görsel şölen karşısında öyle coşuyor, öyle heyecanlanıyorum ki,
duygularım raks ediyor. Hele hele dereceye girebilmişsem bu coşkuya bir de engel olamadığım bir şımarıklık ekleniyor.
Canım arkadaşlarım, burada paylaştığımız değerlerin inanılmaz pozitif etkisi için hepinize çok teşekkür ediyorum.
Sağolun ve hep varolun İnşaallah. Sevgili kitap kurtları SİZİ SEVİYORUM...
Prensespericim hediyelerin tam da özlediğimiz ve en ihtiyaç duyduğumuz nitelikte. Yüreğine Sağlık.
Hep birlikte, gönlümüzce, çok güzel ve özel bahar ayları geçirelim İnşaallah.

Deereceye giren; tweetypinar, eski_bir_masal ve kulitta arkadaşlarımı tebrik ederim... Hediyeleri de pek bir güzel

Aylardır uğrayamıyorum buraya
Yoğunluktan kitap da okuyamıyorum.
Yokluğum farkedilmemiştir ancak ben burayı özledim...Kitap okumayı özlediğim gibi.
Bulunduğum yerde kitap alma imkanım yok....
Varken kıymetini bilemedim tabi
kredi kartım da olmadığı için internetten sipariş veremiyorum.
Kapıda ödeme yapılan bir site biliyor musunuz?

Hoş geldin canım. Herkesin yeri belli ve yokluğu fark ediliyor.
Aşağıdaki kitap sitelerinde kapıda ödeme seçeneği var sanıyorum tatlım lakin kapıda ödeme
seçeneğinde, kargo dışında ek bir ödeme daha oluyor. 5 ila 10 TL. gibi bir fark olabiliyor.

» Hermes Kitap - Online Kitap Sitesi - Online kitap satışı

NetKitap Internet kitap alışveriş sitesi netkitap.com, Türkiye'nin tercihi.

ilknokta.com -- kitap dnyas

Kitap Tutkunu

Böyle hediye görmediniz, kişiye özel çocuk kitapları, isme özel kitaplar

3. kitabı da mı varmış, bak onu bilmiyordum, arkadaşım Bir Yumak Mutluluk kitabından pek hoşlanmadğını söylemişti, senin düşüncelerini alabilir miyim?

Canım belki Küçük mucizeler dükkanı'na çok benzediği için sıkılmıştır. Küçük mucizeler dükkanı gibi ama karakterler ve olaylar daha değişik sadece ben çok da sıkılmadım açıkçası yeni olaylar vs. olunca sürükledi beni. Ama 3. kitabı Bahçemde yeşeren umutlar daha farklı hatta bu seri değil mi acaba diye düşünmeye başlamıştım. Ama küçük mucizeler dükkanını okuyup da sevdiysen Bir yumak mutlulukta pek sıkılmayacağını umuyorum :)

Tatlım bu sitelerde de kapıda ödeme mevcut.
okuoku.com. iyi görünüyor ve kelepirler çok cazip.

Kitap, ok Satanlar, Yeni kanlar, ndirimli Kitaplar | okuoku.com

Kitap Takipçileri | uygun fiyat, güvenli alışveriş.

Güncel Kitaplar Çok Satanlar

Prensesim çok teşekkür ederim kendi adıma
En çok ihtiyaç duyduğum şey huzur beyaz çiçekleri de ayrı bir sevdiğimi biliyorsunn.
Hep huzurlu olmamız dileğiyle ..

Başlasam mı diye elimde dönüp duran bir kitaptı, doğan cüceloğlunun insandan insana kitabına başladım bitince ona başlayayım o zaman.

uzun zamandır gelemiyordum topiğe
artık sık sık uğrarım :)
ateşle oynayan kızı okuyorum şu an
çok heycanlı gidiyor
yarına biter büyük ihtimal

Teşekkür ederim kulitta...Fiyat farkını bilmiyordum ben
Çok sağ ol adresler için...

Son düzenleme:
Bu ayki ikinci kitabım Senai Demirci-Ve Aşk Evliliğin Ellerinden Tuttu.
Evlenmeye sayılı günlerim kala bu kitap gerçekten çok güzel bilgiler sundu bana. Ama tabi içinde yazanları, sadece okumak değil uygulamak da gerekiyor.
Şu aralar bir yandan da Beş Sevgi Dili'ni okuyorum, belki yanında roman türünde başka bir kitaba daha başlarım.
Ohh bee kitap okumayı çok özlemişim

pembelii:2

pazar gecesi başladığım ama kısıtlı okuma sürelerinde yarıladığım,neredeyse yolda yürürken çıkarıp okusam düşer miyim acaba diye düşündüğüm bir romanı tavsiye ediyorum sizlere
bitirmeden tavsiye olur mu demeyin sakın:))
Harlen Coben-Orman bir harikaaa...sanırım bu adamın müptelası olurum

ateşle oynayan kız bitti az önce :)
araya bir kaç kitap koyup sonrada üçünü kitabı okumayı düşünüyorm
şimdi gözlerini sımsıkı kapa'ya başladım

EsmerKralice : 1

Zindan Adası - Dennis Lehane: filmi yapılmış kitaplardan, filmini izlemedim ama kitap kurgunun dibini bulmuş. arada 100 sayfalık bir kısımda bana sıkıcı gelen yerler oldu ama son 100 sayfa tırnaklarımı yiye yiye okudum.bu yazarın başka eseri var mı, kimdir, nedir hiç bilmiyorum.adını begenerek almıştım açıkcası bilimsel kurgu ve psikoloji arayanlar için tavsiye edebilirim.

şimdi aylar önce bitiremedigim kelebek vardı ya ona tekrar başlayacagım ya da bıraktıgım yerden okumaya devam edecegim

pogopogo:2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…