Kadınların Kitap Mekanı

DUYGULARIN RENGİ

60lı yıllarda missisipi ve siyah-beyaz kadınların hayatları arasındaki görünmez bğlar üzerine gerçekten çok ince bir kitap.

dönemin tüm ruhunu hissettiğim ve bazı şeylere inanamadığım bir kitap, o yıllarda siyahilerin nasıl bir cesaret örneği sergileyerek bu günlere gelebildiğini görebilmek adına mutlaka okunmalı.

Orchidea:4

Bu kitaptan sonra Ejderha Dövmeli Kız'dan başlayarak milennium serisini okumaya başladım bu akşam. hadi hayırlısı. Okuyanlardan yorumlarını esirgememelerini isterim.

ayy ben de almıştım duyguların rengini ama okuyamadım bıraktım :100: çook yavaş ilerliyor sayfalar geçiyor hep aynı şeyler
annem okudu o da pek beğenmedi ama sen sevmişsin belli ki:129:

Son düzenleme:
ayy ben de almıştım duyguların rengini ama okuyamadım bıraktım :100: çook yavaş ilerliyor sayfalar geçiyor hep aynı şeyler
annem okudu o da pek beğenmedi ama sen sevmişsin belli ki:129:

eğer hızlı ilerleyen kitap kurgularına alışıksan zor gelebilir ama ben yapı olarak sabırlıbir okuyucuyumdur çoğu zaman ve kurgunun dışındaki şeylerden de zevk alabiliyorum. durumsal ögelerden yani.

tamamen tarz meselesi-hoş ben her tarza yakınım garip olsa da-

evet canım kitap ve film konusunda çok sabırsızımdır ben baştan sarmadıysa beni devam edemiyorum elime alasım gelmiyor....
son zamanlarda okuduğum ve çok sürükleyici gelen kitaplar var tavsiye edebilirim

zülfü livaneli-serenad
bin muhteşem güneş
canan tanın nerdeyse bütün kitapları
ayşe kulin-gizli anların yolcusu

bunları çok beğenerek okudum

Diyarbakır'da ''Meydanda kitap okuyorum, kitap okumayanlara meydan okuyorum'' etkinliğinde öğrenciler kaldırımda kitap okudu

Bir dershane tarafından düzenlenen etkinlik çerçevesinde Ofis semtindeki Ekinciler Caddesi'nde kaldırıma sıra halinde konulan sandalyelere oturan 80 öğrenci, 2 saat boyunca kitap okudu. Etkinliğin başladığı noktada ''Kitap okuyorum sessiz olun'' dövizleri yerleştirilirken, vatandaşlar etrafta toplanmadan ve kitap okuyanları rahatsız etmemeye çalışarak kaldırımdan geçtiler.

Etkinliği düzenleyen dershanenin sahibi Server Vural, yaptığı açıklamada, Diyarbakır'da ''Meydanda kitap okuyorum, kitap okumayanlara meydan okuyorum'' adıyla ilkini gerçekleştirdikleri bu çalışmayla vatandaşlarda kitap okuma konusunda duyarlılık yaratmayı amaçladıklarını söyledi.

Vural, ''Bu etkinlikler önümüzdeki yıllarda da devam edecek. İnsanlarımızın aydınlanması için üzerimize düşen görevi yapmaya çalışacağız'' dedi.

İki saat süren etkinliğin ardından kitap okuyan öğrencilere teşekkür belgesi verildi. Etkinlik konusunda kolaylık sağladıkları için de İl Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğünde görevli Emniyet Amiri Metin Koç'a bir plaket takdim edildi.

güzel bir etkinlik olmus bence

Hayvan Çiftliği - George Orwell

Bin Dokuz Yüz Seksen Dört havasında bir kitaptı yine,bazı bölümlerde sanki o kitabını okuyor gibi oldum
Çok övülen bir kitap olduğu için okudum ama bana biraz basit geldi anlatmak istediği derin bir konu ama anlatışı basitti

LadyEvil - 10

Esrarengiz Sanık - Agatha Christie

Çok ünlü bir kitabıydı bu yeni okuma fırsatım oldu
Çok beğendim tavsiye ederim

LadyEvil - 9

Leydimm, önünüzde şapka çıkarıyorum gelirinizin çoğunu kitaba yatırıyorsunuz sanırım. Ne büyük zenginlik

Aklım bu kitapta, nerden bulurum nasıl bulurum diye düşünüyorum. İnternette yok, şehir dışına giden arkadaşlara bakmalarını rica ettim bulabilen yok. Şanslısın prensesperim....

Aklım bu kitapta, nerden bulurum nasıl bulurum diye düşünüyorum. İnternette yok, şehir dışına giden arkadaşlara bakmalarını rica ettim bulabilen yok. Şanslısın prensesperim....

evet canım kitap yönünden gerçekten şanslıyım.konyada rampalı çarşı diye bir yer var.4-5 katlı biryer hep kitapçı içi.birinde aradığını bulamazsan diğerinde buluyorsun

Leydimm, önünüzde şapka çıkarıyorum gelirinizin çoğunu kitaba yatırıyorsunuz sanırım. Ne büyük zenginlik
Yok malesef kitaplar benim değil,okulumun kütüphanesinden alıyorum okuyunca iade ediyorum
Ama Agatha Christie serilerimin bozulmaması için ödünç aldığım kitapları yazıyorum,yavaş yavaş kendi kitaplığıma da ekleyeceğim
Teşekkür ederim :)

sen okudukça farkettimki ben hiç Agatha Christie okumamışım ve çok şey kaçırmısım büyük bir kütüphane açıldı cumartesileri açıksa bir bakayım.belki bende Agatha Christie gömüsü bulurum

Merhaba beni de ekler misiniz? Etrafımda kitap okuyan pek arkadaşım yok: kitaplar hakkında bilgi alışverişi yapabilmak harika!

italyanca aşk başkadır nasıl bir kitap ? çiğ bir basitlikte mi kurgu falan nasıl :)

Maeve Binchy daha önce okudun mu bilmem, biraz karmaşık buluyorum ben kendisini
daha önce Aşk Mutfakta Pişer ve Aşıklar Korusunu okudum
Aşıklar Korusu benim için çin işkencesi gibiydi
şans verip zoraki ilerledim belki zamanla güzelleşecek diye ama ıhh olmadı
elimde 3-4 kitabı olmasına rağmen elim varıpta okuyamıyorum
sonrasında aklında bir lezzet bırakmayan genel geçer diye düşünüp vazgeçiyorum
her kahraman havada asılı kalıyor ve kitap sonunda eee ne oldu ki şimdi diyorum..
hasılı olurda okursan fikir alışverişi yapmak isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…