- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.001
Leydimm, önünüzde şapka çıkarıyorumgelirinizin çoğunu kitaba yatırıyorsunuz sanırım. Ne büyük zenginlik
Aklım bu kitapta, nerden bulurum nasıl bulurum diye düşünüyorum. İnternette yok, şehir dışına giden arkadaşlara bakmalarını rica ettim bulabilen yok. Şanslısın prensesperim....
Maeve Binchy daha önce okudun mu bilmem, biraz karmaşık buluyorum ben kendisini
daha önce Aşk Mutfakta Pişer ve Aşıklar Korusunu okudum
Aşıklar Korusu benim için çin işkencesi gibiydi
şans verip zoraki ilerledim belki zamanla güzelleşecek diye ama ıhh olmadı
elimde 3-4 kitabı olmasına rağmen elim varıpta okuyamıyorum
sonrasında aklında bir lezzet bırakmayan genel geçer diye düşünüp vazgeçiyorum
her kahraman havada asılı kalıyor ve kitap sonunda eee ne oldu ki şimdi diyorum..
hasılı olurda okursan fikir alışverişi yapmak isterim
Merhabalar ben de bir yazarı sevince tüm kitaplarını okuyanlardanım.Orhan Pamuk ve Elif Şafakın tüm romanlarını okudum. Şimdi favorim Ahmet Ümit.Ben de geçen sene keşfettim Ahmet Ümit'i. Yeni çıkan kitabını da okudum. Okuduğum kitaplarını beğeni sıram:
1. İSTANBUL HATIRASI
2. BEYOĞLU RAPSODİSİ
3. SULTAN-I ÖLDÜRMEK
4.PATASANA
5. BAB-I ESRAR
6. KAR KOKUSU
7. AŞK KÖPEKLİKTİR
Ben bir tek Bab-ı Esrarı okumuştum, bayıldım Ahmet Ümit in tarzına, ilk defa ben de geçen yıl keşfettim, diğer kitapları sırada beklemekte....
Ben de Mevlana ile ilgili Aşkı okudum ardından Bab-ı Esrarı.Karen Kimya Hanımın üst çerçevesinde anlatılan hikaye ile Mevlana arasıda güzel bağlantı kurulmuştu. Diğer kitaplarını da tavsiye ederim...
Ben de ilk önce Bab-ı Esrar ı sonra aşk ı okumuştum ikisi de çok güzeldi... diğer kitaplarını da merak ediyorum Ahmet Ümit in... Okunacak o kadar kitap var ve şu sıralar okuma sıkıntısı yaşıyorum okuyacağım ama en azından bu yazı değerlendireceğim...
Evet insan sıralamada şaşırıyor. Ben hamileyim ve sürekli yatmam gerekiyor bol bol okuma vaktim oluyor. 20 günde 4 kitap bitirdim:)
HİS sanırım eşin askerde. Ben de evliyken asker yolu gözlemiştim. Allah kolaylık versin.
Teşekkür ederim canım yaa daha 16 gün oldu gideli, daha çooook var, nasıl geçecek bilmiyorum... Evliyken cidden çok zormuş... Öyle böyle değil....
Benim işe gidiş yolum çok uzak, günde 4 buçuk saatim yolda geçiyor, hep yolda okurum o yüzden çok okurdum ama bu aralar yazılı okuyorum şu yoğun dönemi atlatınca bol bol okuyacağım ben de... Zaten eşim de yok kendimi oyalamam gerekiyor bir şekilde...
Çok yeniymiş. Allah kavuştursun. Öğretmensin sanırım ben de öğretmenim ama raporluyum 25 gündür okula gidemiyorum. Yol okumak için iyi bir alternatif.
Yaz geliyor inşallah kafanı dağıtabilirsin...
kızlar zülfü livaneli nin serenad ı okudum son zamanlarda... harika bir kitaptı sonunda çok duygulandım güzeldi çok...tavsiye ederim...
Aslında yazın gelmesi iyi olmadı pek, boş olunca daha çok takar insan kafasına yaa en azından okul dönemi oyalanıyorum öğrenciler dersler hazırlıklar derken ne yapalım oyalanacak başka şeyler bulurum sorun değil, eşimin yanına gider gelirim... El mahkum.... Doğuma yakın mısın?
kitap yurdunda vardı sanırım canım bir bak istersen...
o zaman okumayım :) ya burdaki kitap forumlarında benim için basit çerez olan kitaplar ıbaşyapıt edasıyla övenler olabiliyor..bende bilmeden alıyorum kitapları sonra hayal kırıklığı... aşk kitabı istiyorum ama nası diyim jane austenın aşk ve gurur yapıtını çok sevmiştim çevirisi kötü olmasına rağmen :) onun gibi bir kitap istiyorum.aşkı anlatsın ama ergen kitapları gibide olmasın...aynı yazarın emma adlı kitabını okudum onu fazla beğenmedim mesela :)
evet okumasanda bişey kaybetmiyeceksen okumayacaksın: )) aşk ve gurur hem kitabı hemde filmi örtüşebilen ender eserlerden..kitap bu kadar güzelse filmi asla iyi olmaz dedim ama filmide çok sevdim..
ne yazık ki aklıma hiç bu tarz bir aşk romanı gelmiyor ne yazı k ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?