- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.081
Uzunca bi aradan sonra bebişimin doğumunun üzerinden de biraz zaman geçince kitaplara dönebildim sonunda
Ayşe Kulin_Veda
Osmanlının son dönemlerini bir aşk hikayesi üzerinden anlatıyor, etkileyici bir şekilde.
Umut
Cumhuriyetin kurulmasını, eski düzenden yeni düzene uyum sağlama çabalarını konu alıyor.
İki kitapta kütüphanenizde bulunmalı.
Canan Tan_ Issız Erkekler Korusu
Diğer romanlarındaki karakterleri bir otelin fasıl gecesinde buluşturan Canan Tan, yanlarına yeni karekterler, yeni hikayelerde ekleyerek güzel bir kitaba daha imzasını atmış
nilayu_3
Prensesperi'cim hala azimle liste tutuyorsun helal olsun sana, bir insanda bu kadar mı kitap aşkı olur, bir insan bu kadar mı okuma okutma taraftarı olur7 temmuzdan sonra aranıza alırsanız ben de geleceğim, başlayacağım düzenli okumalarıma, eski günlerdeki gibi
Selamlar,,,
bir önceki mesajımda Asla Vazgeçme' ye başladığımı yazmıştım ama tam o günlerde elime Ahmet Ümit - Sultanı Öldürmek kitabı geçti. Ödünç olduğu için önceliği ona tanıdım.
Okuduğum ilk Ahmet Ümit kitabıydı o yüzden diğer kitaplarıyla kıyaslama yapamayacağım ama benim yorumum okunulabilir yönünde. Tarih ve polisiye severler için ideal.
Evet, şimdi tekrar döndüm Harlan Coben' e ...... motive olup bugün başlamayı planlıyorum, zira bu aralar çok yoğunum yorgunluktan yatağa yatar yatmaz uyuyorum o yüzden kitaplar elimde sürünüyor.
Oleeeeeeeeey... Hoş geldin Maipcim. Nerelerdeydin kuzum, merak ettik seni.
Umarım sıkıntılı bir şeyler yoktu, yeniden aramızda görmek kıvanç verici.
Evet Maipcim sağolsun PrensesPerimiz emeğini hiç esirgemedi.
Biz kitap kurtları da, öncülüğünü yaptığın değerli topik sayesinde birbirimizin itici gücü olduk.
Hep birlikte yola devam İnşaallah. Keyifli okumalar dilerim.
Prensesperi'cim hala azimle liste tutuyorsun helal olsun sana, bir insanda bu kadar mı kitap aşkı olur, bir insan bu kadar mı okuma okutma taraftarı olur7 temmuzdan sonra aranıza alırsanız ben de geleceğim, başlayacağım düzenli okumalarıma, eski günlerdeki gibi
Hoş buldum kulittacımsıkıntılı hiçbir şey yok çok şükür, maalesef sabit bir yerde duramadığım için iş güç nedeniyle koptum bir süre ama okumalarıma hiç ara vermedim, veremem bilirsiniz, maşallah sizler hiç kopmamışsınız, güzel paylaşımlarınıza da devam etmişsiniz. Hep birlikte yola devam
Oleeeeeeeeey... Hoş geldin Maipcim. Nerelerdeydin kuzum, merak ettik seni.
Umarım sıkıntılı bir şeyler yoktu, yeniden aramızda görmek kıvanç verici.
Evet Maipcim sağolsun PrensesPerimiz emeğini hiç esirgemedi.
Biz kitap kurtları da, öncülüğünü yaptığın değerli topik sayesinde birbirimizin itici gücü olduk.
Hep birlikte yola devam İnşaallah. Keyifli okumalar dilerim.
nilayu ben de şuan umut kitabına başladım ayşe kulin kitaplarını çok severim ama bunda başlarda biraz sıkıldım kitabı bitirdiğinde beğenmişmiydin devam edeyim mi?
bir de canan tan kitaplarını da çok severim ıssız erkekler korosunu da çok merak ediyorum eminim diğerleri gibi sürükleyicidir
bu arada okumayanlar için zülfü livanelinin "serenad"ını şiddetle tavsiye ederim ben çok etkilenmiştim....
kızlar selammmmm
ben önceden çok kitap okurdum ama 1 seneye yakın başladığım kitapları bitiremiyroumm ya..ne yapsam bilemedimmmm
Firarperest - Elif Şafak
Aşk'ı okuduktan sonra buna da başlamaya karar verdim,açıkçası çok sıkıldım deneme tarzında yazılmış kitapları sevmiyorum.
Köşe yazılarının derlemesiymiş.
Kitabı yarım bırakma alışkanlığım olmadığı için devam ettim ama okurken sıkıldım. :/
Nevrozlar - Alfred Adler
Hastalarından verdiği örneklerle nevrozları anlatmış,yayınevinin çevirisi berbattı kitap güzeldi.
LadyEvil - 7
Bugün biir sürü korku romanı aldım hemen okumaya başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?