Kadınların Kitap Mekanı

nilayu ben de şuan umut kitabına başladım ayşe kulin kitaplarını çok severim ama bunda başlarda biraz sıkıldım kitabı bitirdiğinde beğenmişmiydin devam edeyim mi?
bir de canan tan kitaplarını da çok severim ıssız erkekler korosunu da çok merak ediyorum eminim diğerleri gibi sürükleyicidir

bu arada okumayanlar için zülfü livanelinin "serenad"ını şiddetle tavsiye ederim ben çok etkilenmiştim....

Oleeeeeeeeey... Hoş geldin Maipcim. Nerelerdeydin kuzum, merak ettik seni.
Umarım sıkıntılı bir şeyler yoktu, yeniden aramızda görmek kıvanç verici.
Evet Maipcim sağolsun PrensesPerimiz emeğini hiç esirgemedi.
Biz kitap kurtları da, öncülüğünü yaptığın değerli topik sayesinde birbirimizin itici gücü olduk.
Hep birlikte yola devam İnşaallah. Keyifli okumalar dilerim.

bu mesajımın üzerinden kaç gün geçmişş :44: ama ben ne yazıkki asla vazgeçme' yi okuyamadım, hayır anlamadığım garip bir durum var, 2 kez başladım 4-5 sayfa sonra başka kitaba geçtim Çok enteresann yani. En son üniversite ders kitaplarımı karıştırırken gördüğüm W. Shakespeare Romeo and Juliet 'i okudum. Bundan sonra karar verdim türkçe kitapların arasına ingilizceleride alıcam .

Ve beklenen an, Asla Vazgeçme şuan elimde ve bırakmamak üzere başlıyorum. Hadi bismillah...............

Hoş buldum kulittacım sıkıntılı hiçbir şey yok çok şükür, maalesef sabit bir yerde duramadığım için iş güç nedeniyle koptum bir süre ama okumalarıma hiç ara vermedim, veremem bilirsiniz, maşallah sizler hiç kopmamışsınız, güzel paylaşımlarınıza da devam etmişsiniz. Hep birlikte yola devam

teşekkür ederim canım benim elimden geldiğince burada olmaya çalışıyorum konunun asıl sahibi sensin,senin güzel düşüncen sayesinde burada güzel bir dostluk kurduk istediğin zaman gel her zaman bekleriz bu dönemde iyi olmana sevindim özletme kendini

teşekkürler kulittam severek yapıyorum

kızlar selammmmm

ben önceden çok kitap okurdum ama 1 seneye yakın başladığım kitapları bitiremiyroumm ya..ne yapsam bilemedimmmm

Arı Kovanına Çomak Sokan Kız:

Sonunda seri nihayet buldu, taşlar tamamen yerine oturdu. Bu tip kitaplarla ilgili yapılacak uzunnnn uzunnnnn değerlendirmelere gerek görmüyorum ama zevkel okuduğumu da söylemeden geçemeyeceğim.

Serenad-Zülfü Livaneli:

Okumakta geçiktiğim, muhtemelen çoğunluğun okuduğu kitap. Ancak aldığı övgülerin abartılı olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Zülfü Livaneli tarzını yansıtsa da öyle çok boşluk var ki. Yer yer Buket Uzuner 'Gelibolu' kitabı havası olsa da kesinlikle karşılaştırılamaz bile. yetersiz buldum,olmamış.

Orchidea:3

Son düzenleme:
Evet, an itibariyle ASla Vazgeçme bitti.... Harlan Coben'in okuduğum ilk kitabıydı. Hakkına okuduğum tüm övgülerii hakketiği kanaatindeyim. İnanılmaz bir kurgu zekası var hayran kaldım. Yanlız kitapta okadar çok karakter var ki akılda tutması epey zor... Okurken ne kadar dağınık bir konu diye düşünürken finalde hepsinin bir noktada birşlemesi çok şaşırttı beni. EE bua yazarın ustalığı olsa gerek.

Bal10 : 3

Vedayı okumuş muydun peki?Çünkü Umut onun devamı niteliğinde.Eğer Veda yı okumadan Umuta başlarsan pek bişi anlamazsın, yarım kalır birşeyler.Ben çok beğendim devam et bence.

Issız erkekler korosunuda çok beğendim ben karakterleri tanıdığım için, sanki yolda yürürken eski bir tanıdığa rastlamış gibi hissediyorsun.
Serenadı okumuştum.söylediğin gibi beni de çok etkiledi, kitap.Onun da ilk başları sıkıcıydı ama, bitirdiğinde içinde çok farklı duygular olustu ve uzunca bir süre etkisinden kurtulamadğım için, başka kitaba başlayamamıştım.

Şimdi de Elif Şafak, siyah süte başladım.daha önce okumuştum çok beğenmiştim şu anki psikolojime çok uygun olduğu için tekrar okuyorm. bir loğusanın bunalımını anlatıyor.

slm kızlar
tebrizli şems'i bitirdim çok güzeldi herkes okumalı
şimdi de Ken Grimwood'un Sil Baştan okumaya başlıyorum bakalım nasıl bir kitap
Lyre;3

Firarperest - Elif Şafak

Aşk'ı okuduktan sonra buna da başlamaya karar verdim,açıkçası çok sıkıldım deneme tarzında yazılmış kitapları sevmiyorum.
Köşe yazılarının derlemesiymiş.
Kitabı yarım bırakma alışkanlığım olmadığı için devam ettim ama okurken sıkıldım. :/

Nevrozlar - Alfred Adler

Hastalarından verdiği örneklerle nevrozları anlatmış,yayınevinin çevirisi berbattı kitap güzeldi.

LadyEvil - 7

Bugün biir sürü korku romanı aldım hemen okumaya başlayacağım.

ben firarpersti çok beğenmiştim özellikle edep ile ilgili olan yazıyı

Bir Türkistanlının İkinci Dünya Savaşı Hatıraları . . Hüseyin İkram Han Savaşın çirkin yüzü işte, yürekleri dağlıyor.

kulitta. . 4

tekrar slm kızlar
sil baştan güzel bir kitaptı okumanızı tavsiye ederim. Şimdi aşkın gözyaşları 2 (mevlana) kitabına başlıyorum.
Lyre;4

ANNEM GİBİ OLMADIM - Mebuse Tekay

İnsana, hayata dair hikayeler. Lezzetliydi.

kulitta . . 5

can dündar aşka veda

can dündarın köşe yazılarından derlenmiş bir kitap.
genel anlamda begendim kitabı.
bi kısmı var iğrenç, iğrenç ötesi.
böyle pislikleri yaşayanlarda varmıs demekki şok oldum
başında uyarmıs zaten.mide bulantısı olan okumasın diye meraktan okudum.okumaz olaydım
70 lerin aşkları ile bugunun aşklarını anlatıyor.
ne kadar dogru bir açıdan bakmıs.
bakış açısını yorumlarını çok begendim.

prensesperi böylece 1

bu aralar değişkenim.3 kitabı aynı anda götürüyordum süpermen türk olsaydı pelerinini annesi baglardı ve sadece aptallar 8 saat uyurun da yarısını geçtim.ay sonuna kadar onlarıda bitirirsem süper olacak

******Mayıs ayı derecelerimiz ******

1. miz LadyEvil

2.miz yemyesilcit :81: :129:

3.müz Lyre :81: :128:​

1 haziran - 30 haziran 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. yemyesilcit ........7........
  2. LadyEvil .......7......
  3. kulitta ........5........
  4. Lyre ......4..........
  5. cemre25 ..........3.......
  6. nilayu ........3........
  7. orchidea .......3.........
  8. bal10 ......3..........
  9. tugcecan .......2.........
  10. gulshenidil ........2........
  11. AskInihan .......1........
  12. masal26 ......1.......
  13. PrensesPeri ......1........
  14. slsn ...............
  15. samanyolu .............
  16. DatluCadu ................
  17. H_İ_S ..............
  18. ehlimana ................
  19. pinararip ................
  20. eski_bir_masal ................
  21. tweetypinar ..............
  22. pogopogo ..................
  23. pembelii ................
  24. EsmerKralice ...............
  25. Slania ................
  26. cyd86 ................
  27. suprensesi ...............
  28. kays34 ..............
  29. soft85 ................
  30. prenses_84 ................
  31. pinaran ...............
  32. DisTurBia ................
  33. oyaebrar ..............
  34. hande85 ................
  35. december90 ................
  36. fermi ................
  37. aydasu ................
  38. piolin ................
  39. ameli ................
  40. hasretim34 ................
  41. PIRILLL ...............
  42. elclone ................
  43. Duygu.C ................
  44. ilkalp ................
  45. ozzy06 ...............
  46. AsiNaz ................
  47. sebebsizim ................
  48. Senkolik ................
  49. umutsuzasik ................
  50. sedefnaz ................
  51. frm ................
  52. herseyduzelirmi ................
  53. assumption ................
  54. dilbaz ................
  55. nurdangonca ................
  56. ddemir10 ................
  57. sessizhayat ................
  58. nilerr ................
  59. esra4529 ................
  60. seRperiM ................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…