- Konu Sahibi PrensesPeri
-
- #4.041
mayıs ayında kadınların kitap mekanında okunan kitap sayısı 54
******Mayıs ayı derecelerimiz ******
1. miz LadyEvil
2.miz yemyesilcit :81::129:
3.müz Lyre :81::128:
dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorumiş yogunlugundan dolayı liste gecikti özür
est. canim. bu isin altina elini sokman bile ayri bir ozverin zaten.. tesekkurler:)
Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..... Prensesim Pericim tek derdimiz geç liste yüklemen olsun canım, başka sorunlar olmasın da... Senden haber gelmeyince korktum açıkçası kötü bir şey var diye... Teşekkür ediyoruz liste için...
Bu ay onca yoğunluğa ve sıkıntıya rağmen 2 kitap bitirmişim kendimi ayrıca tebrik ediyorum....
Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..... Prensesim Pericim tek derdimiz geç liste yüklemen olsun canım, başka sorunlar olmasın da... Senden haber gelmeyince korktum açıkçası kötü bir şey var diye... Teşekkür ediyoruz liste için...
Bu ay onca yoğunluğa ve sıkıntıya rağmen 2 kitap bitirmişim kendimi ayrıca tebrik ediyorum....
seve seve yapıyorum tatlım
canım benim teşekkürleriyi olmasına iyiyimde müdürümüz değişti işlerim 3 katladı..bide sınav haftamda ilgilemedim konuyla
bende 1 kitap okudum ama artık sınavlarda bitti hedefim daha fazla
Dereceye giren arkadaşları yürekten kutluyorum. Eki Görüntüle 437044
Her cümlene katılıyorum H_İ_Scim. :13:
Veeee oğluşumun düğün hazırlıkları ile dopdolu bir ayda 2 kitapla, ben de kupayı haketmişim.
Oğlum ve prensesim ballı günlerinde yol alırken, ben de kitaplarıma gömülmeyi planlıyorum. Eki Görüntüle 437057
Hepimiz için verimli bir ay olmasını dilerken, PrensesPericiğime teşekkür ediyorum. Eki Görüntüle 437060
Anladım canım inşallah bu ay daha çok okursun, kendini de tatmin edersin.....
Sana da aferim o zaman canım, onca iş güç arası okumuşsun yine...Ben Haziran ayında da çok kitap okuyamayacağım maalesef... Temmuza kadar çalışıyoruz seminerlerimiz var malum, bir de haftaya eşim geliyor dağıtım iznine, dört gözle onu bekliyorum, bir hafta kalacak, değil bir dakika bir saniye bile yanından ayrılmak istemiyorum... Ayın 16 sından sonra kitap okumaya başlayacağım ancak... Yine 2 tane bitirebilirsem şükredeceğim, kutlayacağım kendimi
mayıs ayında kadınların kitap mekanında okunan kitap sayısı 54
******Mayıs ayı derecelerimiz ******
1. miz LadyEvil
2.miz yemyesilcit :81::129:
3.müz Lyre :81::128:
dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorumiş yogunlugundan dolayı liste gecikti özür
allahımmmmkendimi ve diğer dereceye giren girmeyen tüm arkadaşları tebrik ediyorummm
gözüm yükseklerde yani birincilikte ama lady'cim kendine dikkat et bu aralar kitapta yetişemio olabilirim lakin tenhada yakalamimm
Bu ay fazla kitap okuyamayacağım gibi zaten
Malum tatildeyim memleketimi özlemişim yahu :)
lady ciğim kitap yorumu için teşekkürler ilginçmiş gerçekten
kulitta ablam düğününüz oldumu?
Eveeeeet PrensesPericim. Herşey yolunda gitti Şükürler olsun.
İnşaallah bir ömür sürecek ballı günlerinin tatilindeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?