Kadınların Kitap Mekanı

est. canim. bu isin altina elini sokman bile ayri bir ozverin zaten.. tesekkurler:)

Dereceye giren arkadaşlarımızı tebrik ediyorum..... Prensesim Pericim tek derdimiz geç liste yüklemen olsun canım, başka sorunlar olmasın da... Senden haber gelmeyince korktum açıkçası kötü bir şey var diye... Teşekkür ediyoruz liste için...

Bu ay onca yoğunluğa ve sıkıntıya rağmen 2 kitap bitirmişim kendimi ayrıca tebrik ediyorum....

est. canim. bu isin altina elini sokman bile ayri bir ozverin zaten.. tesekkurler:)

seve seve yapıyorum tatlım

canım benim teşekkürler iyi olmasına iyiyimde müdürümüz değişti işlerim 3 katladı..bide sınav haftamda ilgilemedim konuyla

bende 1 kitap okudum ama artık sınavlarda bitti hedefim daha fazla

1.olmuşum,teşekkür ederim PrensesPericim.
Dereceye giren girmeyen herkesi kutlarım. :)

Bu ayın ilk kitabını bitirdim.

Ninatta'nın Bileziği - Ahmet Ümit

Okuduğum ilk Ahmet Ümit kitabı.
Adını duymuştum ama okuma fırsatım olmamıştı.
Çok beğendim,diğer kitaplarını da okuyacağım en kısa zamanda.
Özellikle Agatha'nın Anahtarı'nı çok merak ediyorum.

LadyEvil - 1

Şu an Luciano De Crescenzo - Böyle Dedi Bellavista kitabını okuyorum.
İlginç bir kitap,bitirince yorumumu yazarım.

Dereceye giren arkadaşları yürekten kutluyorum.

Her cümlene katılıyorum H_İ_Scim. :13:
Veeee oğluşumun düğün hazırlıkları ile dopdolu bir ayda 2 kitapla, ben de kupayı haketmişim.
Oğlum ve prensesim ballı günlerinde yol alırken, ben de kitaplarıma gömülmeyi planlıyorum.

Hepimiz için verimli bir ay olmasını dilerken, PrensesPericiğime teşekkür ediyorum.

Geçen ay dereceye giren arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Ben de bu ay ilk kitabımı bitirdim. Kitap sayım az gibi dursa da hiçbiri 600 sayfanın altınma olmamasından dolayı kendimi de kutluyorum

Ateşle Oynayan Kız: Lisbeth'in maceralarının devam ettiği milennium serisinin ikinci kitabı onu daha yakından tanımamıızı sağlıyor. İlk kitap kadar iyi diyebilim hatta. Özellikle kişilerle ilgili gizemleri çözen türden polisiyeleri sevenlere seriyi tavsiye ediyor, 3. kitabıma yarın geçiyorum. Millenium 3:Arı Kovanına Çomak Sokan Kız beni bekliyor. kendisi aynı zamanda savunma aracı olarak kullanılabilecek kadar ağır bir kütlede

Orchidea:1

Anladım canım inşallah bu ay daha çok okursun, kendini de tatmin edersin.....

Sana da aferim o zaman canım, onca iş güç arası okumuşsun yine... Ben Haziran ayında da çok kitap okuyamayacağım maalesef... Temmuza kadar çalışıyoruz seminerlerimiz var malum, bir de haftaya eşim geliyor dağıtım iznine, dört gözle onu bekliyorum, bir hafta kalacak, değil bir dakika bir saniye bile yanından ayrılmak istemiyorum... Ayın 16 sından sonra kitap okumaya başlayacağım ancak... Yine 2 tane bitirebilirsem şükredeceğim, kutlayacağım kendimi

Son düzenleme:

Oy canımcım, çok duygulandım. Allah kavuştursun. Dilerim gönlünüzce bir izin süreci geçirirsiniz. Teskereli kavuşmanızı da kutlayacağız İnşaallah.

allahımmmm kendimi ve diğer dereceye giren girmeyen tüm arkadaşları tebrik ediyorummm
gözüm yükseklerde yani birincilikte ama lady'cim kendine dikkat et bu aralar kitapta yetişemio olabilirim lakin tenhada yakalamimm

allahımmmm kendimi ve diğer dereceye giren girmeyen tüm arkadaşları tebrik ediyorummm
gözüm yükseklerde yani birincilikte ama lady'cim kendine dikkat et bu aralar kitapta yetişemio olabilirim lakin tenhada yakalamimm

Bu ay fazla kitap okuyamayacağım gibi zaten
Malum tatildeyim memleketimi özlemişim yahu :)

uzun süredir bir kitap bitiremiyordum.
nihayet bitirmeyi başardım.
kişisel gelişim kitabına ihtiyacım vardı. iyi de oldu okumam. uyguluyabilirsem kendi hayatıma çok ta iyi olucak.
aykut oğut un aynalı kitabını okudum.
Tugcecan: 1

stieg larsson- ejderha dövmeli kız

kitaba bağlanmam 300 küsür sayfalardan sonra oluştu ama beğendim ikincisini okuyacağım

agatha christie- cinayetler oteli

diğer agatha kitaplarına göre pek beğenmedim açıkçası.. e yazar iyi ama hepsinide güzel yazacak diye de kural yok :)

paulo coelho- şeytan ve genç kadınbu adamın kitaplarını çok seviyorum :) ve bu da güzeldi... on bir dakikasınıda okumak istiyorum..yalnız bu kitabı diğer ayın son bu ayın ilk günü gibi bitirdim sayılır mı bilemeyeceğim

cemre25: 3

Böyle Dedi Bellavista - Luciano De Crescenzo

Bu kitaba bayıldım.
Daha önce filozoflar dışında bir felsefi kitap okumamıştım,iyi ki almışım bunu.
Kitabın tek sayılı bölümlerinde bir grup insanın konuşmaları,felsefi tartışmaları bulunuyor
Tartışanlar da Napolili sıradan insanlar olarak seçilmiş.
Bir kapıcı,kapıcının yardımcısı ve kapıcının yardımcısının yardımcısı.
Bir de profesör dedikleri Bellavista adlı bir adam
Kitabın çift sayılı bölümlerinde de bu konuşmaları destekleyici,komik kısa hikayeler var

Mutlaka okunması gereken bir kitap.
Çok güzel şeylere değinmiş yazar.
Birkaç örnek vermem gerekirse,
"İnsanlığı sevmek kolay,yakınını sevmek zordur" diyor yazar
Burada yakın kelimesi akraba anlamında söylenmiyor,yakınımızdaki insanlardan bahsediliyor
"Herkes insanlığı sevdiğini söyleyebilir,ama yakınını her zaman sevemez.
Yakınınızdakiler bazen otobüste yanınızda kötü kokandır,bazen bir sırada önünüze geçmeye çalışandır
Bu yüzden insanlığı sevmek kolay,ama tek tek insanları,özellikle yakınını sevmek zordur"

Bir de sevgi ile özgürlük arasında temelli bir ayrıma varıyor yazar
Mesela ona göre Londra özgürlük şehri,Napoli sevgi şehridir

Londra'da bir insan fenalaşır ve yere yığılır,Londralı hemen şöyle düşünür "Tanımadığım biri yere uzanmış.Belki fenalaştı belki de yerde uzanmak hoşuna gidiyor.
Fenalaştıysa ona yardım etmek benim görevim değil,uzanmak istiyorsa onun rahatını bozmaya hakkım yok."
Ve adam ölür

Napoli'de ise bir adam yere yığılır düşerse,herkes onun etrafına toplanır ve bir şeyler yapmaya çalışır
Ama adam yine ölür
Çünkü o kadar çok kişi başına toplanmıştır ki yardım gecikir ya da adam havasızlıktan boğularak ölür

Mutlaka okunması gereken bir kitap,yazmadığım çok güzel ayrıntılar var

LadyEvil - 2

******Mayıs ayı derecelerimiz ******

1. miz LadyEvil

2.miz yemyesilcit :81: :129:

3.müz Lyre :81: :128:​

1 mayıs - 31 mayıs 2012

'Kadınların Kitap Mekanı' Müptelası - Okuduğu Kitap Sayısı

1. cemre25 ..........3.......
  2. LadyEvil .......2......
  3. orchidea .......1.........
  4. tugcecan .......1.........
  5. yemyesilcit ................
  6. Lyre ................
  7. gulshenidil ................
  8. slsn ...............
  9. bal10 ................
  10. samanyolu .............
  11. AskInihan ...............
  12. kulitta ................
  13. DatluCadu ................
  14. H_İ_S ..............
  15. ehlimana ................
  16. pinararip ................
  17. masal26 .............
  18. PrensesPeri ..............
  19. eski_bir_masal ................
  20. tweetypinar ..............
  21. pogopogo ..................
  22. pembelii ................
  23. EsmerKralice ...............
  24. Slania ................
  25. cyd86 ................
  26. suprensesi ...............
  27. neenone ..............
  28. kays34 ..............
  29. soft85 ................
  30. prenses_84 ................
  31. pinaran ...............
  32. DisTurBia ................
  33. oyaebrar ..............
  34. hande85 ................
  35. december90 ................
  36. fermi ................
  37. aydasu ................
  38. piolin ................
  39. nilayu ................
  40. ameli ................
  41. hasretim34 ................
  42. PIRILLL ...............
  43. elclone ................
  44. Duygu.C ................
  45. ilkalp ................
  46. ozzy06 ...............
  47. AsiNaz ................
  48. sebebsizim ................
  49. Senkolik ................
  50. umutsuzasik ................
  51. sedefnaz ................
  52. frm ................
  53. herseyduzelirmi ................
  54. assumption ................
  55. dilbaz ................
  56. nurdangonca ................
  57. ddemir10 ................
  58. sessizhayat ................
  59. nilerr ................
  60. esra4529 ................
  61. seRperiM ................

Uzuuuun bir aradan sonra tekrar başladım kitaplı günlerime. Piruze' ye başladım. Güzel gidiyor, merak ediyorum sonunu. Bütüün kitap kurdu topik arkadaşlarıma da selamlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…