- 26 Haziran 2010
- 359
- 91
- 298
- Konu Sahibi _lady_bug_
-
Budur.....:))))amann takma kiskanmayan ne diye laf atmak icin ugrassin? Sahsen ben begenmedigim birine bir laf soylemek icin caba sarf etmem..
amann takma kiskanmayan ne diye laf atmak icin ugrassin? Sahsen ben begenmedigim birine bir laf soylemek icin caba sarf etmem..
kendine guveni olmayan insanların yaptıgı birsey diye dusunuyorum..birkeresinde bir kız yanındaki cocuk bana dogru baktı diye buna bakma bari dedi bagırarakcevap vermeye bile tenezzul etmedim bu yaptıgı onun basitligi..yanımdan gecerken o ayakkabı olmamıs derler veya ne biliyim gulerler falan bende anlamam cok abes giyinmem ama tuhaf valla insanlar..benimde dikkatimi ceken giyimini sevmedigim insanlar olur ama yanımdakine diyceksem bile o insanın gecmesini beklerim anlamasın gerek yok diye dusunurum
benimde anlamadığım, bozulduğum nokta bu yahu sanane değil mi? seni dürten nedir? neden o bağırma tavrı?
Bu laf atma olayının en şokunu ben yaşadım sanırım."
1 ay önce filan sabah evden çıktım, işe gitmek için.
Kısa ama üsturublu bir elbise giyinmişim. (çok mini değil yani) yanımdan geçen yaşlı kadın "Yuh soba al" dedi. İki sn kaldım öyle.Kadın kadına bunu yapıyorsa erkekler ne yapmasın ?
Yazını okurken, bir an diyaloglara ister istemez güldüm çok özür dilerim, ama gerçekten çok sinir bozucu bir durum.
Sözüm meclisten dışarı internet, facebook, sosyal faaliyetler, digital oyunlar, aşırı özgürlük v.b derken maalesef bazı ergenlerin şımarıklıgı ve özgüveni son zamanlarda fazla artmış.
Zaten hiç dikkat ettiniz mi ? Hiç tek başına laf atan var mı ? Çok nadir. Neden ? Bir ara da olduklarında kendilerine aşırı özgüven duyup, birbirilerini kendileri kanıtlama çabasında olduklarından mazur görün, size özel bir davranış degil yaptıkları.
bırde sole bısı var acaba sen ustune alınıyor olmayasın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?