Kadınların laf atma merakı.

konuyu tamamen okursanız anlarsınız:) hepimizin başına geliyor demek ki.bugün dışarıya çıktım iki kız sanırım üni.liler bana lezbiyen tipi var dediler şimdi bende lezbiyen tipi mi var acaba

ay bunuda ilk defaduydum lezbiyen tipi var diye lafmı atılır astılar kendilerini bana boyle deseler kopardım heralde ya cok komik oluyorlar

iyiki bişey yapmamışlar allah var güzel bayansın yani.ama dediğini deniycem bende bakalım gülünce sinir olucaklar mı:)

tşk ederim senın bakan gözlerin güzel :) dediğimi yap gül havalı havalı geç yanlarından gayet kendine güvenli dur.. zaten bizim toplumda güzelsen bakımlıysan yandın :)

boşuna yanmıyorum işte:)) saçlar kısacık ondan herhalde dengesizler sanırsın kaç lezbiyen görmüşler

benim anlamadıgım hadi diyelim oyle dusunduler ki resime bakıyorum hic aklıma aaa bu kızda lezbiyen tipi var demek gelmedi :26: bunu neden karsı tarafın duymasını istiyorlar amac ne karsıdaki insanı tanımazsın etmezsin kimisi takmaz boyle lafları ama kimiside kırılır ne kadar dusuncesizler ya

vallahi öyle.yani yaşım 22 bugüne kadar kimseye dönüpte bir laf etmişliğim yoktur.nasıl olursa olsun ister şık, ister rüküş.çünkü insan kendine göre giyinmiştir.ayrıca kimsenin giyindiğinden tarzından ben sorumlu değilim.karar mercii de ben değilim.gülmeye başlıycam ama bu tarz yorumlara artık yakındır:)

Bugün bir psikolog cinsellik konusunda ebevynlerin çocuklara nasıl davranması gerektiği konusunda bigiler veriyordu. Çocuk küfrettiğinde veya cinsel konu konuştuğunda veya cinsel çağrışım yapan hareket yaptığında ne gülün ne de aşırı tepki gösterin diyordu.

Şimdi laf atan bu çocuklara da gülüp geçmek olmaz çünkü bu bebeler yaptıklarının iyi olduğunu sanır ve devam ederler. Çok tepki gösternde vuuuu ben büyük birşey yapıyorum, dikkat çekiyorum der yine devam ederler. Zaten bu ergenlerin amacı dikkat çekmek ben de varım demek. Bence duymazlıktan gelmek. Ama bir seferinde zile basıp kaçan iki tane liseli kız bir tane teyze kızlara valla açtı ağzını yumdu göznü, kızları sokak ortasında rezil etti vall. Kızlar arkasına bakmadan olay mahalini terk :)

Keşke laf atmayı sadece ergenler yapsa,koca koca kadınlar da yapıyor bunu.İşin tuhaf tarafı bu. ://

aslında çok haklısın.güzel bir bakış açısı gülsen bir türlü, kızsan amaçlarına ulaşacaklar.tepki vermediğimizde ise bizde de bir duyarsızlaşma başlar iyi mi kötü olur bilemedim.

canım günümüz tipik ergen tayfasında var bu hele genç kızlar ilgi çekme amaçlı yolda bağıra bağıra konuşma,yada sana eleştiride bulunma sanki o an o lafı söyleyince kendini daha üstün hissedip ego tatmin etme dürtüsü bence,zannımca krndini gösterme bende burdayım deme zihniyeti,ergen yaşta olmaz akıl başta diyerek kafiyeli bir söylemle son veriyorum sözlerime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…