- Konu Sahibi _lady_bug_
-
konuyu tamamen okursanız anlarsınız:) hepimizin başına geliyor demek ki.bugün dışarıya çıktım iki kız sanırım üni.liler bana lezbiyen tipi var dediler şimdi bende lezbiyen tipi mi var acaba
iyiki bişey yapmamışlar allah var güzel bayansın yani.ama dediğini deniycem bende bakalım gülünce sinir olucaklar mı:)
ay bunuda ilk defaduydum lezbiyen tipi var diye lafmı atılır astılar kendilerinibana boyle deseler kopardım heralde ya cok komik oluyorlar
ay bunuda ilk defaduydum lezbiyen tipi var diye lafmı atılır astılar kendilerinibana boyle deseler kopardım heralde ya cok komik oluyorlar
boşuna yanmıyorum işte:)) saçlar kısacık ondan herhalde dengesizler sanırsın kaç lezbiyen görmüşler
boşuna yanmıyorum işte:)) saçlar kısacık ondan herhalde dengesizler sanırsın kaç lezbiyen görmüşler
hmmm bende artik bu lafi kullanabilirim sevmediklerime karsi,sagol:)
valla cnm boyum 1.58 kilom 52, erkeksi de değilim ama sen yinede kullanma:) ağır bir laf yersin falan sorumlusu ben olmayayım
ama bozar insanın psikolojisini.kendin istemelisin değil mi elaleme ne sanki kendi besliyorda
hahalezbiyen tipi..kisa sac,hafif kilolu ve erkeksi kadinlar...
benim anlamadıgım hadi diyelim oyle dusunduler ki resime bakıyorum hic aklıma aaa bu kızda lezbiyen tipi var demek gelmedi :26: bunu neden karsı tarafın duymasını istiyorlar amac ne karsıdaki insanı tanımazsın etmezsin kimisi takmaz boyle lafları ama kimiside kırılır ne kadar dusuncesizler ya
fotoğraftaki senmisin?eğer öyleyse kıskandıkları için laf atıyolardır.
Bugün bir psikolog cinsellik konusunda ebevynlerin çocuklara nasıl davranması gerektiği konusunda bigiler veriyordu. Çocuk küfrettiğinde veya cinsel konu konuştuğunda veya cinsel çağrışım yapan hareket yaptığında ne gülün ne de aşırı tepki gösterin diyordu.
Şimdi laf atan bu çocuklara da gülüp geçmek olmaz çünkü bu bebeler yaptıklarının iyi olduğunu sanır ve devam ederler. Çok tepki gösternde vuuuu ben büyük birşey yapıyorum, dikkat çekiyorum der yine devam ederler. Zaten bu ergenlerin amacı dikkat çekmek ben de varım demek. Bence duymazlıktan gelmek. Ama bir seferinde zile basıp kaçan iki tane liseli kız bir tane teyze kızlara valla açtı ağzını yumdu göznü, kızları sokak ortasında rezil etti vall. Kızlar arkasına bakmadan olay mahalini terk :)
Keşke laf atmayı sadece ergenler yapsa,koca koca kadınlar da yapıyor bunu.İşin tuhaf tarafı bu. ://
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?