- Konu Sahibi _lady_bug_
-
canım boyle komplekslı ınsarlar acıkcası benım ozguvenımı tavan yapıyorlar .
sıradan bır tıp olsan ne dıye laf atacaklar .
mon mon bakan erkeklere apacı dıye adlandırırız yaa,
kızların da apacılerı var
bır kere benım de basıma bır awm nın wc de gelmişti boyle bır olay .
makyajımı tazelıyordum .arkamda ıkı arkadastan bırı tam ben cıkmak uzereyken
arkamdan bagıra bagıra saclarım ıcın ''kaynak kaynak '' dıyordu .
ustelık bunu duyurmak ıcın cıddı efor saglamış. donup baktıgım da suratı mos mor ve şişti. .
neyın kompleksın de neyın trıbıne gırmıs bılemem ama kıskandıgı barız bellıydı .
ben de kaynak olmayan saclarımı yuzune sallaya sallaya yurudum .
havamı atarım boyle ,adamı da morartırım
Bana laf atan kadın hiç olmadı bugüne kadar :44: böööööö yoksa ben çok mu çirkinimm :84:
AvaTardaki resim size aitse cok normail. Hos, güzel, bakimli bi kadinsiniz. Ister istemez o densiz ergenler kiskancliklarindan yapiyodur bunu. Ego tatmini gibi bisey oluyo onlardaheleki siz cevap vermeyince dahada artiyo bu ego dedigimiz seybi havalar bi tripler. Aldirmayin derim. Gerci hos öyle durumlarda benim icimden gelen sey gidip hic irsey söylemeden agizlarina bi saplak patlatmak ama neyse 
aaadgrfvretge5rey5ter5t6et5r4e4t5r4e3543we453w5acaba çok aşırı makyajmı yapıyorsunuz yoksa nediye boşyere insanlar bukadar bağıra çağıra laf atsınlar valla ilk defa böyle birşey sizden duydum:44::44:
birkere oldu bakk lise çagında kıslar ve ergen ereke çoçukları yolda yürüken arkdmadan yastık gibi kocamn kalçaa yaa kışın yorgan yatak olur felan demşilerdi uzun zamnn öncee:)
:)))salaklık işte sanane değil mi
aslında bir bakımada iy olduu kio verdim:))
aynı şey banada cok oluyo ne yazıkki... bazıları güzel yorumlar yapıyo bazıları kötü ama ikiside hosuma gitmiyo rahatsızlık duyuyorumyolda kadınlar falan yüzüme bakıyolar yanımdakiler kadın sana aşık oldu galiba diye dalga geçiyolar benımle.. geçende yolda yürüyodum iki üç kız geçiyodu yanımdan kıza bak taş gibi maşşallah dedi şaşırdım bi an yüzümden ateş çıktı bi dönemde bi kaç kız vardı kafayı bana takmışlardı yanımdan geçiyo ay şu kızı öldürücem cok gıcık oluyorum elinde sıcak su vardı bi kere şimdi yüzüne dökücem yanıcak görücek diyodu bense sadece gülüyodum kıskandıklarndan yapıyolar bencede başka bi acıklaması olamaz güzelsin alımlısın gül geç havalı havalı bak öyle diyenlere daha cok gıcık oluyolar bizzat denedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?