Kadınların Muza Dokunması Yasak

modyad

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2013
1.401
968
248
Aşağıda kopyaladığım ve bugün tesadüfen öğrendiğim haber karşısında hala şoktayım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Son güncelleme: 9 Aralık 2011 06:24 Mynet haber bugün 7.613.088 defa, bu haber 28.048 defa okundu.

Mısır'da yayımlanan el-senousa gazetesine konuşan bir din adamı, kadınların muz, kabak, salatalık gibi yiyeceklere dokunmasını yasakladı.

Mısırlı bir din adamı erkek cinsel organına benzediğini belirttiği muz kabak gibi yiyeceklerin kadınlar tarafından yenmesini yasakladıve bu yiyeceklere kadınların dokunmasını bile yasakladığını açıkladı.

Dinadamı bunları yemek isteyen kadınların eşlerinden yardım almaları gerektiğini meyve ve sebzeleri erkeklerin kesmesi gerektiğini belirtti. (Milliyet)

şaka :86:

adamlar meyveden bile tahrik oluyor beynin işleyişine bak

aslında o yasağı koyana da bidaha seftali,elma,portakal ye de görelim demek var dı? yerken ne geliyor acaba aklına tövbee....

Şaka bu değil mi :) şaka heralde.yuh ya Allah'ın yarattığı bir nimete ellemek yasak öylemi ben böyle zihniyetin.....onlar dinimize bağlıyız diye geçinmeye devam etsinler hem yaptıkları bunca yasakla kadınların haklarına gasp etmekle hemde böyle yaparak dinimizi kötü gösteren yobazlara Allah öbür dünyada cezasını verecektir yazıklar olsun..

yine devamında okuduğum sanırım fas idi yanlış hatırlamıyorsam erkek eşi eğer öldüyse ölü ile 6 saat boyunca sevişebilirmiş yasal olarak ?????????

ahaha çok güldüm vallaaa bu erkeklerde amma uçkuruna düşkünmüş yavv

Dinimizde böyle birşey yok olamaz zaten.. Kendi kendilerine yasaklar, kurallar koyuyorlar "din adamı" sıfatı ile..
Dinimizin rehberi Kuran ve Peygamber Efendimiz'in sünnetleri.. Bu yobazlar da kendi kendilerine kurallar kanunlar koyuyorlar işte..
Eee dervişin fikri neyse................. hesabı...

Yok arttııkk!!!

Ruh hastası,sapık,manyaklar!!!!! sebzeden meyveden tahrik olup bunların hesabını yapan insanlarla aynı havayı solumak bile zararlı....

Birseyleri birseylere benzetirsek,
hic birsey yememek gerek...

Bi nsanin fikri neyse zikride odur iste mısır gercekten durumu iyice abartti malesef ölu esle sevismede yasal diyecek cok sey varda ban yemek istemiyorum

aklıma gelene bak:
kadına soruyorlar ülkeniz neresi?
cevap:-söyleyemem tahrik olursunuz::2:

Kabak dolmasi yasak
Cacik yasak
Tatli yapcaz,ııı muz yasak
Töbeeeee.......

ee bacım dokunmak yasak,
eşine söyleyeceksın o sana göstermeden alacak ve dılımleyecek sen ondan sonra elleyebileceksın

ama insanın aklına gelmezmi neydi ne oldular

afiyet olsun

yobazlar ya beyin noksanlığı çekiyorlar resmen o yiyecekleri bulamayanlar var bunlar ne yapıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…