Kadınların Muza Dokunması Yasak

biraz araştırdım kızlar :
Ölen eşin cesediyle 8 saat cinsel ilişkiye girme 'hakkını' Anayasa'ya eklemeye çalışan,
Kadınların pazardan Muz alımını yasaklayan,
Kız çocuklarının 9 yaşında evlenmelerini yasallaştırmaya çalışan Mısır'ın devrik lideri Muhammed Mursiymiş
kimler ülkeleri yönetio bu nasıl cehalet okudukça kahroldum

hiçbirini aklım mantığım almıyor hemde hiç ama ölüyle ilişki neyin mantığı neyin dinidir hala anlamadım? kimi neyi düşünerek böyle birsey cıkarılmaya calısılmıs düşünemiyorum bile..

tamamen sapıklık ve cehalet başka türlü bi açıklaması olamaz.güzel dinimizi nelere alet ediyorlar Allah ıslah etsin

pislik oglu pislikler
alcak oglu alcaklar
dedim kendi kendime haberi okurken

adam ölü karisiyla sevisince kimse ayiplamayacak ses etmeyecek sapik diyemeyecek
ama kadin bir sebzeye dokununca kimbilir ne sozler isitecek
ne tepkiler alacak
ayni dunyada yasamak bile sarsiyo beni

Bu konuda ne denir ki ,Bu nasıl sapkınlık ? Bu nasıl cehalet? iyiki de Türküm ve Türkiye de yaşıyorum diye bir daha şükrediyorum inanın,sevgiler.

Aklı fikri şeylerinde. Kadınlar sizin gibi mi ki ota b.ka tahrik olacak, pis sapık
Kendi görünce tahrik oluyordur Allah bilir, "muz" beyinli!

Hahahahhaah
Töbee Yarabbim yaa.
O kadar şey bitmiş, şimdi sıra buna mı gelmiş.
Milletin aklı sadece uçkuruna çalışıyor.

Bizimkilerin Mısır'a verdiği desteğe bakarsak yakında türk kadınları da patlıcanı salatayı rüyalarında görecek gitti güzelim karnıyarıklar..
Hey Allahım ne gunlere kaldık,
Emrettiğin o mübarek din kimlerin ellerinde kirleniyor böyle..

Bunlar sapıtmış olan muflisler işte..
İslamiyeti yaşadığını yaşattığını zannedip kirleten sapkınlar..

Son düzenleyen: Moderatör:
bana her şey her şeyi çağrıstırmaya başladı artık.. beynim sulandı..

İşte bu birilerinin amansızca savunduğu 4 parmaklarını havaya kaldırıp destek olduğu Mursi Mısır'ı. Bu birşey değil daha anayasasına sokulmak istenen erkeğin ölen eşiyle ölümden sonraki ilk 6 saat sex yapabilirsiniz fetvası da var...Kızların evlenme yaşının 14'e düşürülmesi, Tahrir meydanındaki eylemlere katılan kızlara zorla bekaret testi yapılması..Daha neyi kimi savunuyorlar anlamıyorum..Bazıları ne kadar mreklı gözleri bile kafesle kapatılmış kara çarşaf içine girmeye, özgürce hür dolaşmak varken sadece kocasının arkasındna ezik büzük yürümeye. Bu ülkelerde kız başına sokağa da çıkamazsınız ki...Rahat batıyor valla rahat batıyor..

Son düzenleme:
yok maaelsef uzaktan bakmakla yetineceksin ancak evlendikten sonrada eşinin yardımı ile dokunabileceksin öyle tek başına muza,kabağa neyim dokanmak yok

Sevgilim olmaz mıymış Erkek arkadaşıma ben salatalık yiyeceğim ama elleyemem yasak sen dilimler misin desem, bana bir muz soyar mısın desem yemin ederim adam benim böyle niyetle sorduğuma ihtimal bile vermez dilimler, soyar verir E adam yanlış anlamazsa dinen bir sakıncası da yoktur Mısırlı bir hoca açıklayıversin Mısır da mı yasak yoksa

Bence bu konuyuda siyasete baglamayin...
Mesele sadece mursi yada misir degil
mesele insanlik,
orda ölen masum cocuklardanda insanlardanda haberiniz vardir umarim,
iste bunun icin kaldiriyorum bu 4 parmagi...

Son düzenleme:
bakıldığında herşey erkeğin faydasına, eş ölsede son yolculuğuna da zevkle uğurluyor adam baksana, hatta yine daha çok zevk alsınlar diye küçücük kız cocuklaırnın sünnet edildiği ülkelerden biride yine mısır..

BM kurumlarının açıklamasında, özellikle Asya, Orta Doğu ve Afrika’da 140 milyon
kadına sünnet yapıldığını belirtilmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…