şimdi karpuza şöyle bir göz ucuyla baktı diyelim, o aldatma sayılıyormu hımmm, yoksa illa ellemesi mi gerekli
biraz araştırdım kızlar :
Ölen eşin cesediyle 8 saat cinsel ilişkiye girme 'hakkını' Anayasa'ya eklemeye çalışan,
Kadınların pazardan Muz alımını yasaklayan,
Kız çocuklarının 9 yaşında evlenmelerini yasallaştırmaya çalışan Mısır'ın devrik lideri Muhammed Mursiymiş
kimler ülkeleri yönetio bu nasıl cehalet okudukça kahroldum
hiçbirini aklım mantığım almıyor hemde hiç ama ölüyle ilişki neyin mantığı neyin dinidir hala anlamadım? kimi neyi düşünerek böyle birsey cıkarılmaya calısılmıs düşünemiyorum bile..
Hahahahhaah
Töbee Yarabbim yaa.
O kadar şey bitmiş, şimdi sıra buna mı gelmiş.
Milletin aklı sadece uçkuruna çalışıyor.
aa avatar resmin limon mu
bide uç vermiş tepeden sivri sivri
yok maaelsef uzaktan bakmakla yetineceksin ancak evlendikten sonrada eşinin yardımı ile dokunabileceksin öyle tek başına muza,kabağa neyim dokanmak yok
İşte bu birilerinin amansızca savunduğu 4 parmaklarını havaya kaldırıp destek olduğu Mursi Mısır'ı. Bu birşey değil daha anayasasına sokulmak istenen erkeğin ölen eşiyle ölümden sonraki ilk 6 saat sex yapabilirsiniz fetvası da var...Kızların evlenme yaşının 14'e düşürülmesi, Tahrir meydanındaki eylemlere katılan kızlara zorla bekaret testi yapılması..Daha neyi kimi savunuyorlar anlamıyorum..Bazıları ne kadar mreklı gözleri bile kafesle kapatılmış kara çarşaf içine girmeye, özgürce hür dolaşmak varken sadece kocasının arkasındna ezik büzük yürümeye. Bu ülkelerde kız başına sokağa da çıkamazsınız ki...Rahat batıyor valla rahat batıyor..
Cinselliği çağrıştırıyor değil mi?
Offf yaaaa oda mı yasak şimdi?
Dur hemen bi patlıcan ya da muz koyayım
dur kızz şak diye koyma patlıcanı muzu beyine söyle dilimlesin öyle koy:)) tahrik etme milleti:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?