- 22 Kasım 2010
- 11.325
- 20.375
- 598
- Konu Sahibi Sevimli_panda
ağda, jilet, eldiven...denemediğim şey kalmamıştı. lazere başladım rahat ettim. bence tek çözüm bu.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ama onu yıllarca yapıp tamamen bitti diyenler var.. uzun vadede kalıcı sonuç yazmıştım.. bi anda mucize beklememek lazım.. geç uzaması bile güzel benceLimon olayini denemistim. Tuyler 10 gune cikiyorsa 20 gune cikmaya baslamisti ama azalma olmadi
Benim bacaklarim nerdeyse bitti, ustelik en son 2 sene onceden fazla zaman once gitmistim lazere.. Ben lumeayi bikini ve koltuk alti icin dusunuyorum sadece.. Şeyi merak ediyorum, bikini bolgesi inanilmaz hassas ya hani, canin cok yaniyor mu? Kendim kolayca uygulayabilir miyim? Ben agda yaptiramam mesela asla, direncim cok dusuk; bu yuzden merak ediyorum..
Cok tesekkurler
Kesinlikle ağda derim Lisede ağdaya basladim suan 25 yasindayim 2 ayda belki 3 ya da 5 tane tüy çikar... Ve ben her ağda bittikten sonra , muhakkak karinca yumurta yagini sürdüm...Kadınların ortak dedi kil tug isleri.. annem tuysuz o kdr cok ozeniyoeum ki.. daha once ilik agda kullaniyordum ama kucuk tuyleri almiyordu uzamasini beklerken o minik tuyleri gizlemek cok kotu benim icin . Bugun dedimki artik yeter sir agda kullandim.. daha once evde kmse yokken haliya dokmustum ve annem onu cikartana cani cikmistibende dedim ilik devam et malum yer icinde tuy dokucu kullaniyordum bugun denedim ilk basta guzel gidiidu ama snra devam ettikce acimaya basladi hanimlar bu malum yer icin ne yapmam lazim pamuk gibi olsun istiyorum ilerde evlenince basima dert olsun istemiyorum sir agdaya alirstirmak istiyorum.. bacaklarimi aldim vok guzel oldu ama o kisim kaldi yarin devam edicem ama bana akil verin nasil acimadan guzelce alabilirim tertemiz olsun istiyorum onerileriniz neler evlenince bu is nasil oluyor
Hangi lazer iğneli filan mılazere gidin
6 sene evvel gittim ve hala çıkmadı
kıl tüy derdim yok![]()
iğneli farklı birşeyHangi lazer iğneli filan mı
Ben o bölgeye lazer yaptırmayı düşünüyodum ama neyse kocamla karar vereyim bari ilerideAAMMAAA sunu yazmadan edemicem. evlenince pamuk gibi diyorsun da bazı erkekler tüylü sever canım. senin pamuk dediğine yolunmuş tavuk eti gibi derler. gözün seyire seyire öyle kalırsın.
bu yüzden öyle pamuk gibi hayallere pek girme![]()
laf bile varBen o bölgeye lazer yaptırmayı düşünüyodum ama neyse kocamla karar vereyim bari ileride![]()
Lazere git dert olmaktan çıkarKadınların ortak dedi kil tug isleri.. annem tuysuz o kdr cok ozeniyoeum ki.. daha once ilik agda kullaniyordum ama kucuk tuyleri almiyordu uzamasini beklerken o minik tuyleri gizlemek cok kotu benim icin . Bugun dedimki artik yeter sir agda kullandim.. daha once evde kmse yokken haliya dokmustum ve annem onu cikartana cani cikmistibende dedim ilik devam et malum yer icinde tuy dokucu kullaniyordum bugun denedim ilk basta guzel gidiidu ama snra devam ettikce acimaya basladi hanimlar bu malum yer icin ne yapmam lazim pamuk gibi olsun istiyorum ilerde evlenince basima dert olsun istemiyorum sir agdaya alirstirmak istiyorum.. bacaklarimi aldim vok guzel oldu ama o kisim kaldi yarin devam edicem ama bana akil verin nasil acimadan guzelce alabilirim tertemiz olsun istiyorum onerileriniz neler evlenince bu is nasil oluyor
Bir miktar tüy mü olmalı diyorsunuz anlamadım.laf bile varözlü sözdür. vajina buldun da kıllısını arıyorsun ?diye . bu yüzden tüy güzeldir. kadınlık, dişiliktir.
deli gibi orangutan tipli olun demiyorum ama bir miktar olmalı.
okey bu yazdıgnı dikkate alırım. ama tüy güzeldir.Bir miktar tüy mü olmalı diyorsunuz anlamadım.
Bu kadar şahsi bir seçimi ne güzel genelleyivermişsiniz öyle.
Eşinizin öylesini tercih etmesi bütün erkeklerin kıllısını aradığını göstermiyor.
Genital bölgedeki tüylenmeyi iğrenç bulan erkekler de var, bilginize :)
Tüy size göre güzel olabilir bence değil.okey bu yazdıgnı dikkate alırım. ama tüy güzeldir.
o tüyü sevmeyen erkeklerde ne yapsın öyle görüyorlar her yerde tüysüzlük güzeldir yazıları fotoıları garipler sanıyorlar ki dünya kılsız insanlardan oluşuyor. kılı görüncede ıyy.. zamanla da fikirleri algıları değişyor.
ben sadece eşimi baz alarak bunu yazmadım belirteyim.