Kadinlarin ortak derdi

Ağdanın tek ipucu, kılların çıkış yönüne doğru sürüp, ters istikamete doğru çekmek. Tek hamlede ve öyle küçük küçük değil, bi 7-8 cmlik alanda.

Valla ben kuaföre gidiyorum elide çabuk ve hafif yarım saatte ne bacak ne genital bölge ne kol her yerimi bitiriyo hemde hiç acımıyor

Benim bacaklarim nerdeyse bitti, ustelik en son 2 sene onceden fazla zaman once gitmistim lazere.. Ben lumeayi bikini ve koltuk alti icin dusunuyorum sadece.. Şeyi merak ediyorum, bikini bolgesi inanilmaz hassas ya hani, canin cok yaniyor mu? Kendim kolayca uygulayabilir miyim? Ben agda yaptiramam mesela asla, direncim cok dusuk; bu yuzden merak ediyorum..
Cok tesekkurler

Kol altlari bacak falan en yuksek seviyede yapiyorum ama ozel bolge en yuksek seviyede acitiyor maalesef. Ben de 3. seviyede yapiyorum. Dusuk seviyelerde hissetmiyorsun ama uygulama suren uzuyor sadece. Mesela 5. seviyede yapilan daha hizli dokerken 3. seviye daha az doker. Ama eninde sonunda dokuyor yani.

Kadınların ortak dedi kil tug isleri.. annem tuysuz o kdr cok ozeniyoeum ki.. daha once ilik agda kullaniyordum ama kucuk tuyleri almiyordu uzamasini beklerken o minik tuyleri gizlemek cok kotu benim icin . Bugun dedimki artik yeter sir agda kullandim.. daha once evde kmse yokken haliya dokmustum ve annem onu cikartana cani cikmisti:KK70: bende dedim ilik devam et malum yer icinde tuy dokucu kullaniyordum bugun denedim ilk basta guzel gidiidu ama snra devam ettikce acimaya basladi hanimlar bu malum yer icin ne yapmam lazim pamuk gibi olsun istiyorum ilerde evlenince basima dert olsun istemiyorum sir agdaya alirstirmak istiyorum.. bacaklarimi aldim vok guzel oldu ama o kisim kaldi yarin devam edicem ama bana akil verin nasil acimadan guzelce alabilirim tertemiz olsun istiyorum onerileriniz neler evlenince bu is nasil oluyor
Kesinlikle ağda derim Lisede ağdaya basladim suan 25 yasindayim 2 ayda belki 3 ya da 5 tane tüy çikar... Ve ben her ağda bittikten sonra , muhakkak karinca yumurta yagini sürdüm...

Kesinlikle lazeri tavsiye ederdim çeşitleri var iyice araştırmalısın.Ağda acısına dayanıyırsan onada dayanırsın.Millet doğum yapıyor lazerde neymişTakriben iki seansta farkı görebilirsin kişiye göre değişmekle birlikte.

Anestol var uyuşturan bi krem ben ilk ağda serüvenime onunla başlamıştım. Ağda uygulamasından bi süre önce sürersen etkili oluyo. Gerçi ben Bebeğim doğduğundan beri ne ağda ne eldiven , pek vakit bulamadığımdan jilet forever diyorum bu ara :KK14:

AAMMAAA sunu yazmadan edemicem. evlenince pamuk gibi diyorsun da bazı erkekler tüylü sever canım. senin pamuk dediğine yolunmuş tavuk eti gibi derler. gözün seyire seyire öyle kalırsın.
bu yüzden öyle pamuk gibi hayallere pek girme :KK70:
Ben o bölgeye lazer yaptırmayı düşünüyodum ama neyse kocamla karar vereyim bari ileride :süslü::KK70::KK70:

Ben o bölgeye lazer yaptırmayı düşünüyodum ama neyse kocamla karar vereyim bari ileride :süslü::KK70::KK70:
laf bile var :D özlü sözdür. vajina buldun da kıllısını arıyorsun ?diye . bu yüzden tüy güzeldir. kadınlık, dişiliktir.
deli gibi orangutan tipli olun demiyorum ama bir miktar olmalı.

Kadınların ortak dedi kil tug isleri.. annem tuysuz o kdr cok ozeniyoeum ki.. daha once ilik agda kullaniyordum ama kucuk tuyleri almiyordu uzamasini beklerken o minik tuyleri gizlemek cok kotu benim icin . Bugun dedimki artik yeter sir agda kullandim.. daha once evde kmse yokken haliya dokmustum ve annem onu cikartana cani cikmisti:KK70: bende dedim ilik devam et malum yer icinde tuy dokucu kullaniyordum bugun denedim ilk basta guzel gidiidu ama snra devam ettikce acimaya basladi hanimlar bu malum yer icin ne yapmam lazim pamuk gibi olsun istiyorum ilerde evlenince basima dert olsun istemiyorum sir agdaya alirstirmak istiyorum.. bacaklarimi aldim vok guzel oldu ama o kisim kaldi yarin devam edicem ama bana akil verin nasil acimadan guzelce alabilirim tertemiz olsun istiyorum onerileriniz neler evlenince bu is nasil oluyor
Lazere git dert olmaktan çıkar

Ben de lazer epilasyon yapip tüy sorunu kalmayangillerdenim tavsiye ederim.
Utangac oldugum icin de ozel bolgeye ipl epilasyon makinesi kiralayip kendim yaptim

laf bile var :KK70: özlü sözdür. vajina buldun da kıllısını arıyorsun ?diye . bu yüzden tüy güzeldir. kadınlık, dişiliktir.
deli gibi orangutan tipli olun demiyorum ama bir miktar olmalı.
Bir miktar tüy mü olmalı diyorsunuz anlamadım.
Bu kadar şahsi bir seçimi ne güzel genelleyivermişsiniz öyle.
Eşinizin öylesini tercih etmesi bütün erkeklerin kıllısını aradığını göstermiyor.
Genital bölgedeki tüylenmeyi iğrenç bulan erkekler de var, bilginize :)

Bir miktar tüy mü olmalı diyorsunuz anlamadım.
Bu kadar şahsi bir seçimi ne güzel genelleyivermişsiniz öyle.
Eşinizin öylesini tercih etmesi bütün erkeklerin kıllısını aradığını göstermiyor.
Genital bölgedeki tüylenmeyi iğrenç bulan erkekler de var, bilginize :)
okey bu yazdıgnı dikkate alırım. ama tüy güzeldir.
o tüyü sevmeyen erkeklerde ne yapsın öyle görüyorlar her yerde tüysüzlük güzeldir yazıları fotoıları garipler sanıyorlar ki dünya kılsız insanlardan oluşuyor. kılı görüncede ıyy.. zamanla da fikirleri algıları değişyor.
ben sadece eşimi baz alarak bunu yazmadım belirteyim.

okey bu yazdıgnı dikkate alırım. ama tüy güzeldir.
o tüyü sevmeyen erkeklerde ne yapsın öyle görüyorlar her yerde tüysüzlük güzeldir yazıları fotoıları garipler sanıyorlar ki dünya kılsız insanlardan oluşuyor. kılı görüncede ıyy.. zamanla da fikirleri algıları değişyor.
ben sadece eşimi baz alarak bunu yazmadım belirteyim.
Tüy size göre güzel olabilir bence değil.
Bence en başta hijyenik değil.
Tüysüz kadınlarla birlikte olan erkekler garip mi oldu şimdi :))
Yani bizde tüy çıktığını bilmiyorlar ve o yüzden öylesini istemiyorlar.
Kendi seçimleri olamaz yani? :)
Güzel kafalar bunlar.

Back
X