Kadinlarin ortak derdi

Tüy size göre güzel olabilir bence değil.
Bence en başta hijyenik değil.
Tüysüz kadınlarla birlikte olan erkekler garip mi oldu şimdi :))
Yani bizde tüy çıktığını bilmiyorlar ve o yüzden öylesini istemiyorlar.
Kendi seçimleri olamaz yani? :)
Güzel kafalar bunlar.
sen beni ben seni cok iyi anlıyoruz. ama sen yazdıklarının ve inandığın şeyin doğrulunu benim kabul etmem için zorlıuyorsun. üste çıkma cabası içindesin.
fikrine zikrine inandığına gördüğüne inanıyoruım. ama yazdığımın bir kelimesini alıp bana karşı yazma lütfen...
hatta kendini iyi hissdeceksen yazayım " haklısın, bunları yazdığım için üzgünüm herşeyi yanlış değerlendirmişim."
mutlu son.

sen beni ben seni cok iyi anlıyoruz. ama sen yazdıklarının ve inandığın şeyin doğrulunu benim kabul etmem için zorlıuyorsun. üste çıkma cabası içindesin.
fikrine zikrine inandığına gördüğüne inanıyoruım. ama yazdığımın bir kelimesini alıp bana karşı yazma lütfen...
hatta kendini iyi hissdeceksen yazayım " haklısın, bunları yazdığım için üzgünüm herşeyi yanlış değerlendirmişim."
mutlu son.
Ben sizinkine hiç benzemeyen bir üslupla yazdığım için beni anlamadığınıza eminim.
Tüy güzeldir, kadınlıktır, dişiliktir şudur budur diye etiketlercesine yazarsanız böyle bir cevap alırsınız.
Üste çıkma çabam yok ama sizin kişisel seçiminizi genel geçer bir doğruymuş gibi ifade etme çabanız var.
Çabanıza sağlık.

Ben sizinkine hiç benzemeyen bir üslupla yazdığım için beni anlamadığınıza eminim.
Tüy güzeldir, kadınlıktır, dişiliktir şudur budur diye etiketlercesine yazarsanız böyle bir cevap alırsınız.
Üste çıkma çabam yok ama sizin kişisel seçiminizi genel geçer bir doğruymuş gibi ifade etme çabanız var.
Çabanıza sağlık.
evet benim etrafımdaki insanlarda hep benim üslupta yazıp çizip konuşuyor. hiç değişik söylemleri olan insan yok etrafımda. ben değişik üslüpta kitap yazan yazarları da anlamıyorum. okuldaki öğretmenlerimde Allahtan benim üslübunda birşeyleri anlatmışlar. yoksa anlayamazmışım.
diğer okul arkadaşlarım sırf bu yüzden hiç bir şey anlamadılar
yazdıkların benim ki kadar garipse seninkiler de garip
ve vajinal tüylenme : miktarı az ve doğru hijyen saglandıgında koruyucu niteliğindedir. burun kılı gibi.

evet benim etrafımdaki insanlarda hep benim üslupta yazıp çizip konuşuyor. hiç değişik söylemleri olan insan yok etrafımda. ben değişik üslüpta kitap yazan yazarları da anlamıyorum. okuldaki öğretmenlerimde Allahtan benim üslübunda birşeyleri anlatmışlar. yoksa anlayamazmışım.
ve vajinal tüylenme : miktarı az ve doğru hijyen saglandıgında koruyucu niteliğindedir. burun kılı gibi.
İnanamıyorum. Bir cümleme bir paragraf yanıt.
Demek ki isteyince üslubumu anlıyormuşsunuz.
Aksi halde bunca cümlelik cevap veremezdiniz öyle değil mi? :)
Yani dedikleriniz bana hiçbir şey ifade etmese de dediğim gibi çabanıza sağlık.

İnanamıyorum. Bir cümleme bir paragraf yanıt.
Demek ki isteyince üslubumu anlıyormuşsunuz.
Aksi halde bunca cümlelik cevap veremezdiniz öyle değil mi? :)
Yani dedikleriniz bana hiçbir şey ifade etmese de dediğim gibi çabanıza sağlık.
arkadaşım hayatında başarılar.

laf bile var :KK70: özlü sözdür. vajina buldun da kıllısını arıyorsun ?diye . bu yüzden tüy güzeldir. kadınlık, dişiliktir.
deli gibi orangutan tipli olun demiyorum ama bir miktar olmalı.

bu genellediğiniz yargıya nasıl ulaştınız bilmiyorum ama söylediklerinize hiç katılmıyorum. katılan bir erkekte tanımadım.

temizlik iyiidir

burun kılı içinde aparatlar var. erkeklerde bile iğrenç dururken bayanları hiç düşünemiyorum

burun kılı içinde aparatlar var. erkeklerde bile iğrenç dururken bayanları hiç düşünemiyorum
peki.
burun kılı sadece burnunun görebildiğin yerinde yok ki ?
kulak kılı da öyle. vücudunun her yerinde ama her yerinde tüy var. cok ince mikro şekilde.
kiminde onlar belirgindir.
burun ve kulakta (görülen kısımlardaki) kılların dışarı taşması kötü görüntü vermesinden herkes gibi bende rahatsız olurum.
seninde burnunun görmediğin derinliklerinde kıl var. yapımız bu. kulakda var. varlar. ve her birinin de bir sebebi var.
tıbben kanıtlanmış ve kabul edilmiş bir bilgidir bu yazdıklarım. kabul edersiniz etmezsiz siz bilirsiniz.
tüm bu kıl ile yazdıklarım kendi kendime düşünüp bulup değerlendirdiğim fikirler değil!

Back
X