Kadınların Sarışın Erkekleri Beğenme Nedenleri

Çünkü sarışın erkekler genel olarak uzun boylu ve yakışıklı oluyorlar bilhassa esmerlere göre. Nasıl sevilmezler ki tatlışlar ya? =D

Sarışın insanları genel olarak beğenmem.
Nedense bana silik geliyorlar. Hele ki sarı mavi hiç tarzım değil. Renkli gözlü erkekler çok itici geliyor. Ben daha kaşı gözü belirgin tipleri seviyorum kadında da erkekte de.
Ama istisna beğendiklerim var tabii ki sarışın olarak. Hatta bir gün belki de sarışın birine aşık olurum bilinmez.

Esmer erkekler çok güzel kokuyor genelde. Ben öyle rastladım daha doğrusu. O yüzden zihnimde esmer adamlar zirvededir. Ama tipik Türk erkeği gibi değil bahsettiğim. Kaslı, uzun boylu, kılsız vs. O da zaten ülkemizde nerde var ki? =((( Ancak hayallerimde varolabiliyor böyle erkekler maalesef. =((( İnşallah karşıma da çıkar bir gün.

Bizim sülalede çok var sarışın, ondan beğeniyorum galiba. Gözünü açıyorsun onları görüyorsun sonuçta. Ama kaşları da sarı olunca fazla feminen geliyorlar gözüme o kadar olmasın, açık kumral daha iyi

Esmer kasi gozu belirgin, uzun kirpikli, uzun boylu erkekler ilgimi cekiyor. Sarisin bir erkege hic o gözle bakmadim. Dunya ahiret kardeslerim onlar benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…