Kadınlık duygularıma ne oldu:(

Naz571

xöğretmen
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2013
2.574
1.745
333
O kadar bunaldım ki iki aydır kendimi rahibe gibi hissediyorum eşimi seviyorum ama dokunması beni heyecanlandırmıyor hamilelik hormınlarımı altüst etti elimi elini tutmak bile içimden gelmiyor maalesef arkadaş gibi olduk ya benden soğursa

Ya bu durumum kalıcı olursa çok korkuyorum

Ya senden soğursa,ne diyelim ki?
O rahatsızlık hissediyorsa düzelteceksin ya da miş gibi görüneceksin.
Çok da zor olmasa gerek
Hamilelik böyle yaptı eşimi çok seviyorum önceden elini tutsam bile çok heyecanlanırdım şimdi ise korkuyorum yaklaşmasından çünkü bir şey hissetmiyorum cinsel olarak

Aynı durumu yaşayan olmadı mı hiç

Hamilelik böyle yaptı eşimi çok seviyorum önceden elini tutsam bile çok heyecanlanırdım şimdi ise korkuyorum yaklaşmasından çünkü bir şey hissetmiyorum cinsel olarak
Sadece hamilelikte böyle hissetmişsin,
Hiç hissetmeyenler de var cinsel olarak,ama mış gibi görünüyorlar ya da kalkıp adamın yüzüne hiç hoşuma gitmedi demiyorlar,boşu boşuna tatsızlık çıkarmıyorlar.
Geçici bir dönem sizinki.
Benim çevremde de hamileyken aşkımdan ölüyordum kocama diyen çok,sonra aynen devam.

Hormonlar kaynaklı geçici bir durum rahat olun. Sadece naçizane tavsiyem öyle oluruna bırakmayın. Bakımlı olmak eşinizle duygusal hoş vakitler geçirmek için kendinizi zorlayın. Eski romantik anlarınızı hatırlayıp havaya girmeye çalışın. Bilmem anlatabildim mi. Ki bu sizin de hakkınız. Yoksa Doğum du vs. Araya soğukluk girer.

Aynı durumu yaşayan olmadı mı hiç
valla canım bende tam tersi oldu. bulantılarım geçmeye başladığından mıdır bilmem daha çok hevesliyim bu tarz şeylere eşim bebeğe bişey olur düşüncesiyle kendini biraz korkuyor ama nafile

Dogum sonrasi olabiliyir ama hamileyken ilk defa duyuyorum. Esinizle daha cok vakit gecirmeye calisin. Gun icinde otururken yan yana oturmaya ozen gosterin. Esiniz sonicta o. Cocuk yapica kadar sevmissiniz. Dogumdan sonra araniz dahada acilabilir bu sekilde devan ederseniz.

illa cinsel bişey yaşamanıza gerek yok da, hani sarılmak vs onları da mı istemiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…