Kadinlik gururum incindi

Evet sanirim öyle olacak. Evet dönecegim sirf ilerde keske deneseydim dememek icin. Ama ailesiyle görüsmeyecegim. Egerki kapima gelip özür dilerlerse tamam birtek selam veririm görürsem ama yakinlik beklemesinler. Annem babam ben üzülünce cikmazda oldugumu görünce baya yumsadilar bana karsi sen nasil istiyorsan öyle yap kizim dediler. Artik bir haftam var burda o zamani güzel degerlendirmeliyim. Tabi yine ayrilik hüznü kapladi yüregimi😭

Guzel olur insallah hersey. Belki cok buyuk bir ders almistir esin.
Bi bir hafta icinde seninde hatalarin varmi bir gozden gecirip degismesini istediklerinin planini yapabilirsin.

kesinlikle evine dönmelisin. eşine değil çocuğuna şans vermelisin. bu kadınların evini terk edip sonra geri dönmelerini anlamış değilim. evlilik dümdüz yol değil. virajlı yollarda olacak. her virajda geriye vites atılmaz. bazen bu virajlarla sen karşılacaksın bazen eşin. eşiniz mükemmel olsun ailesi mükemmel olsun maddi manevi herşey yolunda olsun. sağlığınız ii olsun. çocuğunuz ii olsun. eee nerde kaldı imtihan dünyası... kurtarılmayacak ir evlilik değil. bu evliliği yıktığında ilerde insanların nelerle mücadele ettiğini görür ve çocuğundan utanırsın...

Evet bende kurtarmaya calisiyorum zaten esime ragmen. Kolay bir insan degil esim. Ama ben imtihan dünyasi oldugunu bildigim icin gözüm fazla yükseklerde degil. Öyle olsa burda ailemin yaninda kalirdim. Ekmek elden su gölden...

gurur yapmistir enistenizle konusunca mutlu olduysa sizi özlemis demek ki yani ben öyle anladim. esiniz duygularini belli edemiyor bence kendisini ifad edemiyor tam

Evet kendisini ifade edemiyor. Ben israrla onu yumsatmaya calissamda ne hissettiklerini sorsamda hep yanlis anladi beni. Artik kafasi okadar karismiski ne dedigini bile bilmiyor. Ama hayirlisi ben bir döneyim insallah ikimizin cabalariyla mutlu oluruz. Bu arada onun enistesi yani ablasinin kocasi aradi beni.

Guzel olur insallah hersey. Belki cok buyuk bir ders almistir esin.
Bi bir hafta icinde seninde hatalarin varmi bir gozden gecirip degismesini istediklerinin planini yapabilirsin.

Insallah ders almistir. Aslinda beni cok seviyor bunu biliyorum ama bazen sanirim nasil davranacagini bilmiyor. Zaten benim amacim onunda bu bir hafta icinde kendine ceki düzen vermesi bizi heycanla beklemesi. Bu yüzden zaman istedim. Insallah hersey eskisinden daha iyi olur

Evet kendisini ifade edemiyor. Ben israrla onu yumsatmaya calissamda ne hissettiklerini sorsamda hep yanlis anladi beni. Artik kafasi okadar karismiski ne dedigini bile bilmiyor. Ama hayirlisi ben bir döneyim insallah ikimizin cabalariyla mutlu oluruz. Bu arada onun enistesi yani ablasinin kocasi aradi beni.

konunuzu daha önce okumustum, yorumda yapmistim. sevindim dönme karariniza. umarim cok mutlu olursunuz. aileniz ve kiziniz icin en hayirlisi olsun. cok güzel yeni bir baslangic olsun sizin icin insallah.

Hepsinin kafası dank edene kadar eşinin ailesi evine gelmesin, kocan çok istiyorsa dışarıda görsün. Ama evine dön. Şans ver.

Evet gelmelerini de istemiyorum. Esime söyledim benim icin önemli olan sadece sensin. Bu sözüme tabiki cok sevindi. Cünkü asiri ilgi istiyor. O gidebilir karismam. Zaten kizimi görmek isterler ilk zaman. Ama ben mesafemi koyarim. Herkez yerini bilsin bundan sonra

evet bazen akisina birakmak gerek. olaylar daha taze iken mesafeli olmak iyi olur tabi. erkekler aslinda kadinlardan daha cok ilgi bekliyor sanirim:34:

evet bazen akisina birakmak gerek. olaylar daha taze iken mesafeli olmak iyi olur tabi. erkekler aslinda kadinlardan daha cok ilgi bekliyor sanirim:34:

Evet benim esim cok bekliyor farkindayim. Bazen kucagima yatar saclarimi oksa derdi. Sonra da kalkar hic kendiliginden yapmiyorsun der alinirdi. Ilgi gösterdigim zaman kedi gibi olurdu. Ama iste cok igneleyici konustugu zamanlarda bunlar mümkün olmuyor cünkü insan buz gibi soguyor. Ama artik karar verdim isler biraz ters giderse zorlada olsa daha sevgi dolu olacagim ona karsi

Esime geri döndüm 4 ay oldu ama hicbirsekile kendini degistirmedi hatta dün ikinci kez bana vurdu. Sonra yalvardi pismanim dedi simdi anladim yaptigim esseklik dedi agladi. Neyapacagimi bilmiyortun

Esime geri döndüm 4 ay oldu ama hicbirsekile kendini degistirmedi hatta dün ikinci kez bana vurdu. Sonra yalvardi pismanim dedi simdi anladim yaptigim esseklik dedi agladi. Neyapacagimi bilmiyortun
Huylu huyundan vaz geçmez demişler. Senin adına üzüldüm. Eğer eşinin bir rahatsızlığı varsa birlikte doktora gidin. Tedavi olsun. Aksi halde dayakçı kocayla ömür geçmez.

Konuyu başından sonuna kadar okudum, yanlış anlamayın ama geri dönmekle bile bile lades demişsiniz. Daha da fazla tahammül etmezsiniz herhalde. Ahkam kestiğimi falan da düşünmeyin ne olur, fakat en büyük yanılgınız erkeklerin çocuk gibi olduklarını, devamlı ilgi beklediklerini ve kadınlar olarak buna hoşgörü göstermemiz gerektiğini sanmanız. Sizin hayatınızda yeri olan tek çocuk kızınız. İkiniz için de huzurlu ve mutlu bir yaşam dilerim.

Evet sanirim haklisiniz hanimlar huylu huyundan vazgecmiyor. Doktora gidelim dedim sen sinirlerine hakim olamiyorsun dedim ama dinlemiyor. Sanirim bu defa tamamen bitmeli

Ilk konu açildiginda da çok seyler yazmistim, hatta esine geri gitmene karsi gelmistim fakat seni simdi dövmesi ne kadar üzücü. Keske ben yanilsaydim, keske mutlu mesut bir sekilde yuvaniza devam edebilseydiniz :(

Ne yazikki görünen köy meselesi oldu canim. Eminim çok çabalamisindir fakat insanlar degismiyor iste ve hiç bir insan ugruna hayatini mahv etmeye, mutsuz yasamaya degmez canim. Umarim en yakin zamanda toparlanirsin ailenin yaninda ve yaralarini sarip, hayata yeni sayfa açmaya hazir olursun.

Back
X