- 5 Nisan 2014
- 91
- 2
- 18
- Konu Sahibi Deryalim38Derya
Once bir sakin ol...
Ben ilk okudugumda ortada aman aman bir sorun yok gibi, tamam size ayip etmisler ama ortada cocuk var sans verseniz mi diyecektim...
Fakat geldin geldin yoksa yok, sende degiseceksin tavrini gorunce gene guvenemedim...
Bana kalirsa bir sans daha verin, ortada siddet ya da aldatma yok, ailenize de yarin bir gun o sansi versemiydim, daha mi iyi olurdu diye aklinizi kurcalamasini istemediginiz, kararinizdan olumlu ya da olumsuz emin olmak icin bu sansi verdiginizi anlatin...
Gidin, isteklerinizi kelimesi kelimesine anlatin, iki tarafta gerekli adimlari atsin, ortada cocuk var...
Yeniden, daha sakin, daha anlayisli ve ikinizde kimseyi yaklastirmadan, kimseyi dahil etmeden, yeniden baslayin...
Bunlar bana kalirsa, ne detayini bilirim, ne tam olarak ne hissettiklerinizi, lutfen bunlari da goz onune alin ve iyi dusunun...
Evet iste pisman olmaktan korkuyorum. Ama bu baski altinda olmak beni cok sikiyor. Illa kendi dedigi olacak. Ben annemle konusamiyorum bile bana söylendi benmi mani oluyorum sanki dedi gidiyorsan git. Sen ezileceksin bize yine söylemeyeceksin. Bana tavir yapti kizdi yatti. Esim sabah 9 da haber ver diyor ya cildiracagim ben hemen nasil burdaki herseyi birakip gideyim