• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kadinlik hormonlarimdan ugrasmaktan biktim artik

esma4848

59 hedefim 54 kilo olmak ✌
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2015
127
69
98
Kizlar derdim relg halim tek derdim bu adet gunlerim cok azaldi 1.5 gun suruyo onceki yazdiklarimdan bilirsniz zaten ve dr gittim bana hap verdiler.duphaston kullaniyorum suan icinde 20 tane var ama 14 gun oldu iceli ve biraz kan geldi akinti gibi ama sonra saglik ocagina gittim cok gelmesini istiyorsan spiral takalim dedi bende yok ben cok kansizim bide onu taktirirsam cok fazla kan akicak bu sefer halsizlik hersey cikcak.simdi hapimi devam ediyorum 6 gun kaldi ama kan durdu gene bende ama daha adetim 12 gun varken hapi kullandigim icin az bisi kan geldi bakalim hapi birakinca gelir diyolar bakalim ama benim kafama menopoza girrersem diye korku sardi daha yasim cok kucuk ikinci cocuguda dusunuyorum ne yapicagimi bilmiyorum onerinizi bekliyorum kizlar :(

Kullandığın ilacı ne zaman alman gerektiğini doktor söylemedi mi sana? "Şu zaman kullansam böyle olur, böyle mi olur? " Kendi kafana göre varsayım yapma.

Kullandığın ilacı ne zaman alman gerektiğini doktor söylemedi mi sana? "Şu zaman kullansam böyle olur, böyle mi olur? " Kendi kafana göre varsayım yapma.

Asla bisi demedi sadece gunde 1,kez kullancaksin dedi adetim bittikten iki gun sonra kullanmya basladim

en azından prospektüsüne baksaydın. Belli bir başlama tarihi var mı yok mu bence önemli bir nokta.

İcinde kagit yoktu saglik ocagina gittigimde normal dediler hapi devam et sonra bitir dediler bende hapim bitince relg oldgumda kac gun surcek bakacam sonra dr gidip menopoz belirtisi var mi diye kan tahlili yaptircam saglik taramasi yaptircam cunku cok kafama takiyorum artik bunaldim cok korkuyom

İcinde kagit yoktu saglik ocagina gittigimde normal dediler hapi devam et sonra bitir dediler bende hapim bitince relg oldgumda kac gun surcek bakacam sonra dr gidip menopoz belirtisi var mi diye kan tahlili yaptircam saglik taramasi yaptircam cunku cok kafama takiyorum artik bunaldim cok korkuyom
Bundan önce doktorun kan tahlili yaptırmadı mı?

Iyi bir doktora git sana yol gösterecektir. Aynı mı bilmem ama lise çağında adet sıkıntım vardı, yazları olmuyordum. Annem hemen doktora götürmüştü, gerekli tetkikleri yapıp beni dahiliyeye yönlendirmişti kansızlıktan dolayı. Kan tedavisi gördüm yaklaşık 1 yıl. Herşey düzene girdi. Tedavinin yanında kanın için de bir şeyler yapılması belki faydalı olacaktır.

Back
X