- Emoji Skoru
- 3
- Puanlar
- 1
- Konu Sahibi Kelebek9443
-
Bozulmuş olabilir evet.Merhaba ergenlik döneminde mastürbasyon yaparken vajinaya parmak sokmuştum kaç aydır aklımdan çıkmıyor bozuluyor mu kızlık zarı parmak ile o zaman bilseydim yaparmiydim kafayı yedim ya evlenince bir sorun yaşarsam o kadar korkuyorum ki evlenmekten böyle bir sorun yaşamaktan
Kesin mi doktora gitsem mi gitmesem mi bozulmuş dese ben daha çok kafayı yicemBozulmuş olabilir evet.
bozuldu artık yapacak bir şey yok. adres verin on adet kedi yollayacağız. bundan sonra onlarla yaşayacaksınız evlenmek yasak
Ben ciddi birşey sordum dalga geçin diye değilbozuldu artık yapacak bir şey yok. adres verin on adet kedi yollayacağız. bundan sonra onlarla yaşayacaksınız evlenmek yasak
Ne diyorsunuz yaServisi çağır. Fark ödersin ama.
Garanti dahilinde olabilir amaServisi çağır. Fark ödersin ama.
Arkadaşım sakin ol. Kafayı yemelik bi durum değil o şey. Ama böyle oldu mu olmadı mı düşünmektense git doktora kesin sonucu o söylerKesin mi doktora gitsem mi gitmesem mi bozulmuş dese ben daha çok kafayı yicem
Bilmiyorum ya ben paronayak birisiyim yadaYani normal.ilsikide bile zor bozulan bsy
Şahsen biz baya zorlanmistik
Bilmiyorum ya ben paronayak birisiyim yada
Böyle internetten bakıncada biri farklı söylüyor insan neye inanıcak şaşırıyorBişi olmaz
Doktora böyle birşeyi nasıl sorarım bilmiyorumArkadaşım sakin ol. Kafayı yemelik bi durum değil o şey. Ama böyle oldu mu olmadı mı düşünmektense git doktora kesin sonucu o söyler
Doktora nasıl sorucam bilmiyorum ki ben çok takan düşünen biriyim piskoloji bu konu ile bozdumBi ara bi görün doktora
Buralarda selin diye bi kız vardı aynadan bakıp şeklini tarif ediyodu onun konularına bir bak araştır kendin kontrol edersinDoktora nasıl sorucam bilmiyorum ki ben çok takan düşünen biriyim piskoloji bu konu ile bozdum
Hiç anlamam ki nerden bulucam ki selinin konulariniBuralarda selin diye bi kız vardı aynadan bakıp şeklini tarif ediyodu onun konularına bir bak araştır kendin kontrol edersin