- Emoji Skoru
- 1.060
- Puanlar
- 28
- Konu Sahibi Kelebek9443
Kızlık zarı selin yaz çıkarHiç anlamam ki nerden bulucam ki selinin konularini
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlık zarı selin yaz çıkarHiç anlamam ki nerden bulucam ki selinin konularini
Hiç anlamam ki nerden bulucam ki selinin konuBuralarda selin diye bi kız vardı aynadan bakıp şeklini tarif ediyodu onun konularına bir bak araştır kendin kontrol edersin
Aynen boyle çocukken boyle olay olduDoktora nasıl sorucam bilmiyorum ki ben çok takan düşünen biriyim piskoloji bu konu ile bozdum
Devlet hastanesi de bakarlar miAynen boyle çocukken boyle olay oldu
Zarı kontrol edermisinjz de
Bakarlar tabi neden bakmasinlarDevlet hastanesi de bakarlar mi
Bakınca görülüyor diyor bazıları ama ben denemeye çalıştım ağrıyor yapamıyorumAynen boyle çocukken boyle olay oldu
Zarı kontrol edermisinjz de
Internette adli birşey olmadıkça bazmaz diyorlarBakarlar tabi neden bakmasinlar
Ilk defa senden duyuyorum neden bu kadar resmi olsunki sanmıyorum bakarlarInternette adli birşey olmadıkça bazmaz diyorlar
Yok nasil anlaşılacakBakınca görülüyor diyor bazıları ama ben denemeye çalıştım ağrıyor yapamıyorum
Bana inan bişey olmazBöyle internetten bakıncada biri farklı söylüyor insan neye inanıcak şaşırıyor
Randevu aldim gidicem googleye yazdim böyle dedi teşekkür ederim cevaplarınız için ya doktora gidicem öğrenicem yada bu konuyu takıntı yapmaktan vazgeçicem akışına bırakıcam artik ilerde ne olur görürüm sonuçta kimseyle birşeyim olmadi çünkü sürekli böyle düşünmek hiç iyi etkilemiyor beni yemék yiyemiyorum doğru düzgün ya çok teşekkür ederim cevaplarınız içinIlk defa senden duyuyorum neden bu kadar resmi olsunki sanmıyorum bakarlar
Ne demekRandevu aldim gidicem googleye yazdim böyle dedi teşekkür ederim cevaplarınız için ya doktora gidicem öğrenicem yada bu konuyu takıntı yapmaktan vazgeçicem akışına bırakıcam artik ilerde ne olur görürüm sonuçta kimseyle birşeyim olmadi çünkü sürekli böyle düşünmek hiç iyi etkilemiyor beni yemék yiyemiyorum doğru düzgün ya çok teşekkür ederim cevaplarınız için
Çok teşekkür ederim sadece ilerde evlenirsem sorun çıkarsa diye çok korkuyorum artik bi psikologa gitmeyi bile düşündüm sürekli bunu düşünmektenBana inan bişey olmaz
Ayın 7sinde randevum var inşallah cesaret edip sorarım bNe demek
Gidince benide haberdar edin
![]()
Tesekur ederim inşallah cesaret edip sorarım b DoktoraBana inan bişey olmaz
Muayene esnasinda sorun kasik ağrım var diyinAyın 7sinde randevum var inşallah cesaret edip sorarım b
Doktor 3.5 hasta aynı anda içeri aliyor bir kere yine gittim soramadım
Çok teşekkür bu sefer bu düşünceden kurtulmakiçin sorucam çok sağolun iyi gecelerMuayene esnasinda sorun kasik ağrım var diyin
Arkaya geçince yanliz sorun doktora