kadınsılık nedir?

Bence evlilikte cinsellik dahil bütün ilişkiler davranışlar duygular karşılıklıdır.
Sana kendini kadın gibi hissettirmesi gereken kişi kocadır.

Hahahahahahahahhahahaah ben oyle bir foto gördüm adamın kolundan kiyma yapiyordu kadın onu hatirladim boyle diyince siz. Ben neden boyleyim hala sorguluyorum.. sanirim olene dek sorgulicam

Ben bu konu sahibinin esini gercekten merak ettim yalniz kendindeki bu ozguven nerden geliyor diye. Bide genelde erkekleri sevmem. Hani derler ya kadinin dusmani kadindir kadinlar birbirine küser yada birbirini cekemez vs. Ben erkeklere gıcık alırım genelde onlarda beni pek sevmez mesela bir görümcem var. Severim. Ama kaynım olsa herhalde didisirdik.. su kkdaki konulara bakiyorum da millet kafayi yemis sanki ne ara boyle olduk yaa aah ah

Bilmiyorum ya.. bana böyle diyecek adamı boşardım. Kaldırılacak gibi değil.

Valla -anlattığınıza göre- fiziğiniz gayet düzgün ve bakımlısınız. Bunu söyledikten sonra kocanızın ilgisini çekmek için uğraşmayın. Bence onun cinsel sorunları var ve sizi sorumlu tutmaya çalışıyor. Sakın ha sakın özgüveniniz sarsılmasın.

yahu adama fazla yüklenilmiş gibi geldi bana .... çirkinsin kokuyosun falan dememiş ki adam ... gayet normal şekilde fikrini isteğini söylemiş ... kadında eğer değişebiliyorsa değişir değişemiyorsada ben buyum der geçer... sonrası karar yine ikisine kalır... ama eski ilişkileri hakkında yaptığı konuşma baya terbiyesizce olmuş onuda es geçemicem...

Sende ona daha bi erkeksi olmasini söyle bence, kadını dışarıdan biriyle kıyaslamak nedir? O zaman onlarla evlenseydin derler adama.

hahah yorumlar çok şirin bazılarına sesli güldüm :) ya benim eşim tuhaf yani anlatsam nasıl anlatsam annesi yabancı baba türk. sonra baba evi terk ediyor anne kardeşini alıp basıp memleketine dönüyor bu türkiyede tek başına kalıyor çünkü okulu var. aile görmemiş. anca gezmiş tozmuş. kolejde yetişmiş bilkentte okumuş filan, altında son model araba. kızlar peşinde kuyruk. böyle bi öğrencilik hayatı olmuş. biz sevgiliyken de sex hayatımız çok iç açıcı değildi açıkcası. doymuştu yani bazı şeylere. ben birlikte olmak isterdim o bana sex benim için ilk öncelikli değil daha önemli şeyler var derdi. sarılır uyurduk filan.

benim kocam da beni sevgiliyken
birtanem, hayatım , yavrum , canım diye severken

şimdi bebeğin ,miniğim, küçük pisim, minnoşum diye seviyor

benimki de beni sevgili iken kadınsı bulurdu, şimdi sürekli çok sempatik , bebek gibi olduğumu söylüyor sinir oluyorum.

Ben de hiç bir zaman kadınsı olamadım, bu yüzden de yaşımdan küçük duruyorum ve aslında eşim bana hiç demese de öyle kadınları beğendiğini biliyorum o ayrı ama ben hiç çnemsemiyorum şahsen. Ben buyum. O da benim her isteklerimi karşılayabilecek durumda değil. Kimse tam olarak kimsenin istediği gibi değil, dert etmeyin yani.

Geyik yapanlar çoğunluğa dağılmış ama kimse kusurabakmasın kadınsılık diye birşey var ve bu ne giydiğin donla, ne sürdüğün rujla mümkün.
Kadınsılık bi tavırdır, aura gibi bişey.
Hiç bişey yapmasan da saçını yana atışında bile hissedilebilinir, yüzün çok şirin olabilir ama kadınsılık tavırla ilgili birşeydir ve sonradan öğrenmek, kadınsı gibi davranmak falan imkansız şeyler eğreti durur.

Siz kadınsı olamazsınız konu sahibi, önce hadsiz eşiniz bunu öğrensin.
Sizin kendinize has bir tavrınız tarzınız var ve siz böyle güzelsiniz çünkü doğalınız bu, mümkünse sonra da bunu kabullensin.

Sizce de erkeklere biraz fazla özgüven aşılamıyor muyuz?
Bi eş, evli olduğu karısına nasıl böyle bir cümle kurabilir, hatta örnek verebilir?
Anlayamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…