Sanırım biraz daha davetkar konuşmanızı istiyor. Cilveleşmenizi falan bekliyor olabilir32 yaşındayım ama 25 26 sanıyorlar. Saçlarım uzun. Makyaj sadece göz kalemi eyeliner ve ruj sürüyorum. Ojesiz asla gezmem. Vucut hatlarım da göğüs ölçüm 92 cm, belim 73, kalçam da 100. Beni seksi bulduğunu ama kadınsı olmadığımı söylüyor. Daha böyle bi bıcır bıcırım. Belki ses tonum konuşma çeklim bilmiyorum. Öyle bebeksi konuşan biri de değilim. Yatarken tshirt şort yatıyordum ama artık evlenirken aldığım saten şort askılı takımla yatıyorum
I ıhh!Kadınsı kadın olmayan ama kadın özellikleri taşıyana denir yalnız. Kadın zaten kadındır.
Kadınsı kadın olmayan ama kadın özellikleri taşıyana denir yalnız. Kadın zaten kadındır.
Sanırım biraz daha davetkar konuşmanızı istiyor. Cilveleşmenizi falan bekliyor olabilir
2 senelik birlikteliğin ardından 1 senelik evliyiz ve 32 yaşındayız.
kocamla sex hayatımız kötünün iyisi gibi. hafta da 1 bazen 2 anca birlikte oluyoruz. neden az birlikte olduğumuzu sorduğumda bana şey dedi "bekarlık hayatında hep kadınsı olan kişilerle birlikte olduğunu, ama nomal hayatta asla yanında gezdirebileceği sevgili olamayacağı insanlar olduğunu ama kadınsı olan kişileri çekici olduğunu söyledi. beni ise sevimli ve çocuksu bulduğunu ve bu yönümü çok sevdiğini bu yüzden benimle evlendiğini söyledi." kısacası bana evde, yatakta kadınsı olmayı öğren dedi. nasıl olcam dedim onu da bana sorma dedi. sorup öğrenmem gerekiyormuş. evet kadınsı nasıl olunur?
örnek olarakta scarlett johansson'ı kadınsı bulduğunu söyledi
Günde bir. Gün atlarsak ilk fırsatta telafi.Bizde 5. Yıl. Haftada kaç oluyor normali
Oğlunuz var mı peki :)Hahahahahahahahhahahaah ben oyle bir foto gördüm adamın kolundan kiyma yapiyordu kadın onu hatirladim boyle diyince siz. Ben neden boyleyim hala sorguluyorum.. sanirim olene dek sorgulicam
Ben bu konu sahibinin esini gercekten merak ettim yalniz kendindeki bu ozguven nerden geliyor diye. Bide genelde erkekleri sevmem. Hani derler ya kadinin dusmani kadindir kadinlar birbirine küser yada birbirini cekemez vs. Ben erkeklere gıcık alırım genelde onlarda beni pek sevmez mesela bir görümcem var. Severim. Ama kaynım olsa herhalde didisirdik.. su kkdaki konulara bakiyorum da millet kafayi yemis sanki ne ara boyle olduk yaa aah ah
Cilve mı istiyor acaba32 yaşındayım ama 25 26 sanıyorlar. Saçlarım uzun. Makyaj sadece göz kalemi eyeliner ve ruj sürüyorum. Ojesiz asla gezmem. Vucut hatlarım da göğüs ölçüm 92 cm, belim 73, kalçam da 100. Beni seksi bulduğunu ama kadınsı olmadığımı söylüyor. Daha böyle bi bıcır bıcırım. Belki ses tonum konuşma çeklim bilmiyorum. Öyle bebeksi konuşan biri de değilim. Yatarken tshirt şort yatıyordum ama artık evlenirken aldığım saten şort askılı takımla yatıyorum
2 senelik birlikteliğin ardından 1 senelik evliyiz ve 32 yaşındayız.
kocamla sex hayatımız kötünün iyisi gibi. hafta da 1 bazen 2 anca birlikte oluyoruz. neden az birlikte olduğumuzu sorduğumda bana şey dedi "bekarlık hayatında hep kadınsı olan kişilerle birlikte olduğunu, ama nomal hayatta asla yanında gezdirebileceği sevgili olamayacağı insanlar olduğunu ama kadınsı olan kişileri çekici olduğunu söyledi. beni ise sevimli ve çocuksu bulduğunu ve bu yönümü çok sevdiğini bu yüzden benimle evlendiğini söyledi." kısacası bana evde, yatakta kadınsı olmayı öğren dedi. nasıl olcam dedim onu da bana sorma dedi. sorup öğrenmem gerekiyormuş. evet kadınsı nasıl olunur?
Bıcır bıcırlıktan ziyade cilve istiyor net.
Ben kocamın nasıl olmasını isteyebilirsem o da isteyebilir bana göre burada sorun yok.
Bu sadece eşinizin yatakta istediği bir durum değil bence, sevimli ve çocuksu demesinden bunu anladım.
Genelde nasıl bir yapınız var, çevrenize karşı ?
Güçlü, bir karakteri duruşu olan biri misinizdir ?
Yatarken gecelik giy bence aşkı memnudan sonra gecelik giyenler çoğaldı :))))32 yaşındayım ama 25 26 sanıyorlar. Saçlarım uzun. Makyaj sadece göz kalemi eyeliner ve ruj sürüyorum. Ojesiz asla gezmem. Vucut hatlarım da göğüs ölçüm 92 cm, belim 73, kalçam da 100. Beni seksi bulduğunu ama kadınsı olmadığımı söylüyor. Daha böyle bi bıcır bıcırım. Belki ses tonum konuşma çeklim bilmiyorum. Öyle bebeksi konuşan biri de değilim. Yatarken tshirt şort yatıyordum ama artık evlenirken aldığım saten şort askılı takımla yatıyorum
Yatarken gecelik giy bence aşkı memnudan sonra gecelik giyenler çoğaldı :))))
saf ve iyi niyetli olduğumu pamuk kalpli olduğumu söylüyor. ama evet cilveli biri değilim. öyle kur filan da yapamam. nasıl yapıldığı hakkında da fikrim yok. evde baskın taraf yok bizde. ikimiz eşitiz. ve öyle kul köle olan biri de değilim. asla tek başıma temizlik yapmam, ben yemek hazırlıyorsam o mutlaka masayı kaldırıp bulaşığı halleder. makineye çamaşır atmış unutmuşsam kendi asar. eşitiz yani. ama öyle işveli cilveli albenili biri ddeğilim odunsuyum direk sanırım. sevişmek istediğimi belli etme kısmım da bu şekilde sanırım. ima edemiyorum. direk hadi sevişelim diyorum. bu onu cezbetmiyor da farkındayım.
Kadınsı olan kadınları normal hayatta yanında dolaştırmazmış, o yüzden sizinle evlenmiş ya, kadınsı olmayın bence. Siz öyle olursanız sizi de yanında dolaştırmaz, gider kadınsı olmayan birini bulur, onu dolaştırır!2 senelik birlikteliğin ardından 1 senelik evliyiz ve 32 yaşındayız.
seksi ama kadınsı olmamak ne demek nasıl bişey bu. bence kocanın libidosu düşük, saçmalıyo32 yaşındayım ama 25 26 sanıyorlar. Saçlarım uzun. Makyaj sadece göz kalemi eyeliner ve ruj sürüyorum. Ojesiz asla gezmem. Vucut hatlarım da göğüs ölçüm 92 cm, belim 73, kalçam da 100. Beni seksi bulduğunu ama kadınsı olmadığımı söylüyor. Daha böyle bi bıcır bıcırım. Belki ses tonum konuşma çeklim bilmiyorum. Öyle bebeksi konuşan biri de değilim. Yatarken tshirt şort yatıyordum ama artık evlenirken aldığım saten şort askılı takımla yatıyorum
1 yıllık evli biri için az elbetteHaftada 1, bazen 2 az mı konu sahibi, daha ne olacakAyrıca kocanız çok biliyor. Scarlet Johanson gibisini bulsam ben bile talip olurum ayol, nerde bulacakmış öylesini Hem kadınsılığı çok biliyorsa öylesiyle evlenseymiş hadsiz ya.
Kadına yakışan kadınlardan hoşlanıyor olmaz. Kadına özgü kadınlardan hoşlanıyor da olmaz. Demek ki, -sı,-si eki gibi anlamı katıyor. Kadın gibi. Tdk da öyle diyor zaten.I ıhh!
Kadınsılık aynı zamanda kadına yakışan, kadına özgü anlamına da gelir.
Sizin dediğiniz; "kadınımsı"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?