kadınsılık nedir?

Sanırım biraz daha davetkar konuşmanızı istiyor. Cilveleşmenizi falan bekliyor olabilir

Sanırım biraz daha davetkar konuşmanızı istiyor. Cilveleşmenizi falan bekliyor olabilir

sanırım doğru olan cevap bu. davetkar konuşmak nasıl oluyor peki

Eşinizin söylediklerini tercüme edeyim: Eğlenilecek kızlarla (yani bu işi parayla yapanlarla) birlikte oldum, evlenilecek kız olan seninle evlendim. Ama o kızlarla yaşadığım cinselliği seninle yaşayamıyorum. Evde hizmetçi, yatakta o...., günlük hayatta hanımefendi olman lazım. Eşinizin zihniyeti bu , üzgünüm. Ne yaparsanız yapın sizi "kadınsı" bulmayacaktır. Dersini verin. Alttan alıp çabaladıkça kendini bir şey sanacak.

Bak şimdi aklıma geldi, benim karşı komşular da sizin gibi. Adam bildiğin zapzayıf kuru özelliksiz bir şey. Kadın da güzel bıcır bıcır aslında senin gibi sanırım anlattığın kadarıyla. İki de çok tatlı çocuk var. Adam kadını istemiyor, başka "kadınsı" niteliklere sahiplerle gezip tozuyor tüm parasını bunlara harcıyor. Evin faturalarını bile kadın ödüyor, yoksa ihbarname geliyor su kesme vs. Kadını zorla çalıştırmaya başladı, ama hala kadından memnun değil. Aylardır görmüyorum, kadın boşanmamakta direniyordu ama sanırım ailesinin yanına gitti. Adam kafasına göre girip çıkıyor eve ne halt ettiği belli değil. O kadar kızıyorum ki adama ve o adamdan hala medet uman kadına. Adamın annesi oğluna ya ne var niye istemiyorsun neyini beğenmiyorsun karının dedi diye kadını evden kovdu miktiri çekti biz banyodan duyduk hepsini sabah sabah. Yani eşinin geleceğini de bu adama benzettim kusura bakma.

Oğlunuz var mı peki :)

Cilve mı istiyor acaba

Bıcır bıcırlıktan ziyade cilve istiyor net.
Ben kocamın nasıl olmasını isteyebilirsem o da isteyebilir bana göre burada sorun yok.
Bu sadece eşinizin yatakta istediği bir durum değil bence, sevimli ve çocuksu demesinden bunu anladım.
Genelde nasıl bir yapınız var, çevrenize karşı ?
Güçlü, bir karakteri duruşu olan biri misinizdir ?

Bakim! Doğal bakım ama aşiri olmamali bi donem esimle bu sıkıntıyi yaşamadım değil.Evlenince rahatlayan bi ben vardi baktım nekadar salmışım kendimi.İç çamaşirlar puantiyeli değilde dantelli tercih etmelisin.Gecelik giy gece muhakkak uyurken gece yatağin en ozel zamani.

saf ve iyi niyetli olduğumu pamuk kalpli olduğumu söylüyor. ama evet cilveli biri değilim. öyle kur filan da yapamam. nasıl yapıldığı hakkında da fikrim yok. evde baskın taraf yok bizde. ikimiz eşitiz. ve öyle kul köle olan biri de değilim. asla tek başıma temizlik yapmam, ben yemek hazırlıyorsam o mutlaka masayı kaldırıp bulaşığı halleder. makineye çamaşır atmış unutmuşsam kendi asar. eşitiz yani. ama öyle işveli cilveli albenili biri ddeğilim odunsuyum direk sanırım. sevişmek istediğimi belli etme kısmım da bu şekilde sanırım. ima edemiyorum. direk hadi sevişelim diyorum. bu onu cezbetmiyor da farkındayım.

Yatarken gecelik giy bence aşkı memnudan sonra gecelik giyenler çoğaldı :))))

Ya kimseye gecelik giy puantiye degil dantelli giy falan tarzi yorum yapmam kendim de pek giymem.

Ama kocam da bana direkt "hadi seviselim" derse acayip itici bulurum.
Libido mibido kalmaz.

Ne biliym bakisindan hareketinden anlariz birbirimizi, istedigimizi veya istemedigimizi...

Kadınsı olan kadınları normal hayatta yanında dolaştırmazmış, o yüzden sizinle evlenmiş ya, kadınsı olmayın bence. Siz öyle olursanız sizi de yanında dolaştırmaz, gider kadınsı olmayan birini bulur, onu dolaştırır!

Çok ilginç ya, bu adama bunu söylediği an ağzının payını veremediniz mi? Bırakın ağzının payını vermeyi, bu bakış açısına sahip adama onun deyimiyle “kadınsı” olmaya çalışıyorsunuz. İnanın eşinizin bakış açısına çok sinirlendim hem de çok. Kimbilir bekârlığında kaç kadının ahını aldı, üzdü onları?
Üstelik bence size yol da yapıyor. İleride “kadınsı” biriyle aldatırsa “Demek ki bende sıkıntı, onun istediği gibi olamadım.” diye. Neresinden tutsanız elinizde kalır. Yazık gerçekten, çok yazık!!!

seksi ama kadınsı olmamak ne demek nasıl bişey bu. bence kocanın libidosu düşük, saçmalıyo

I ıhh!
Kadınsılık aynı zamanda kadına yakışan, kadına özgü anlamına da gelir.
Sizin dediğiniz; "kadınımsı"
Kadına yakışan kadınlardan hoşlanıyor olmaz. Kadına özgü kadınlardan hoşlanıyor da olmaz. Demek ki, -sı,-si eki gibi anlamı katıyor. Kadın gibi. Tdk da öyle diyor zaten.

Kadınsı olan birini yanında dolaştırmazmış haşmetlumuz ama yatakta kadınsı birini istiyormuş.

Bir tane daha eş alsın kadınsı olanlardan, o yatakta devreye girer sokağa çıkmaz, seni yanında dolaştırır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…