kadir gecesi yine ağlayan ben

goodnight

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2012
185
77
123
Herkese hayırlı kandiller...az önce eşimle büyük bir kavga ettik ve ben çok üzülüyorum beni anlamamasına..eşim özel bir şirkette çalışıyor ve işi gereği bayanlarla telefonda iş görüşmesi yapıyormuş.Telefonunda sayılır vaziyette bunların numaraları var ve bu kişilere hep ismiyle hitap ediyormuş.bende çalışıyorum ama ben benim çalıştığım yerdeki beylere hep ismi+bey demek zorundayım ve insanlara cebinden ulaşmam lazım olduğu durumlar oluyor ben sırf eşim istemiyor diye kaydetmedim hiç birini.şimdi eşimin telefonunda yeni bir bayan ismi gördüm ve çok sinirlendim.zoruma giden şey kendi yaptığı şey normal geliyor ben yapınca kötü oluyor.Bütün tartışmalarımızın altında bu sebep yatıyor.Kendi gördüğü rahatlığı ben göremiyorum ve hep diken üstündeyim.ne olur bana akıl verin.yediremiyorum kendime..nasıl davranmalıyım,yanlış mı yapıyorum.o böyle yaptıkça daha çok hırslanıyorum ve aklıma soru işaretleri takılıyor nedensiz.bana güvenmiyorsan bayramdan sonra boşanalım dedi.her tartışmanın sonunda buraya geliyoruz.bana ramazanımı zehir ettin dedi.Allahından bul,Allah seni dilediği gibi yapsın dedi.KAdir gecesinde yaptığı duaya bakar mısınız?çok mu haksızım nolur yardım edin...

Herkese hayırlı kandiller...az önce eşimle büyük bir kavga ettik ve ben çok üzülüyorum beni anlamamasına..eşim özel bir şirkette çalışıyor ve işi gereği bayanlarla telefonda iş görüşmesi yapıyormuş.Telefonunda sayılır vaziyette bunların numaraları var ve bu kişilere hep ismiyle hitap ediyormuş.bende çalışıyorum ama ben benim çalıştığım yerdeki beylere hep ismi+bey demek zorundayım ve insanlara cebinden ulaşmam lazım olduğu durumlar oluyor ben sırf eşim istemiyor diye kaydetmedim hiç birini.şimdi eşimin telefonunda yeni bir bayan ismi gördüm ve çok sinirlendim.zoruma giden şey kendi yaptığı şey normal geliyor ben yapınca kötü oluyor.Bütün tartışmalarımızın altında bu sebep yatıyor.Kendi gördüğü rahatlığı ben göremiyorum ve hep diken üstündeyim.ne olur bana akıl verin.yediremiyorum kendime..nasıl davranmalıyım,yanlış mı yapıyorum.o böyle yaptıkça daha çok hırslanıyorum ve aklıma soru işaretleri takılıyor nedensiz.bana güvenmiyorsan bayramdan sonra boşanalım dedi.her tartışmanın sonunda buraya geliyoruz.bana ramazanımı zehir ettin dedi.Allahından bul,Allah seni dilediği gibi yapsın dedi.KAdir gecesinde yaptığı duaya bakar mısınız?çok mu haksızım nolur yardım edin...

eşine güveniyorsan bence tamamen kıskançlık yapmışsın..eşim beni kısıtlıyor kendisi özgür davranıyo demişsin canım benim hangi türk erkeği böyle değil kiii:52::52:eşine aldatma konusun da sonuna kadar güveniyorsan bence yersiz yere tartışmışsın ama yok şüpheleniyorsan hal ve hareketlerinden haklısın ama keşke hemen parlamasaydın biraz takip etseydin telefonunu konuşmalarını vs..erkekler bu tür kıskançlıklara çok fazla tahammül edemezler bunuda not al canım:49:

bizim işyerinde de birbirlerine isimle hitap ediliyor
hatta müdürümüze bile sonun abi ekleyip konuşuyoruz
pek normal değil belki ama böyle gelmiş böyle gidiyor
yani bana göre pek sorun yok
ama eşin sana bu konuda baskı yapıyorsa kendi dilediği gibi davranıyorsa ortada haksızlık var demektir
ama yine de bu kadar büyütmeseydiniz keşke
birbirinize kırıcı şeyler söylemeseydiniz boşanma lafı bu konuya göre çok ağır çünkü
sakinleştiğinizde güzel bi dille uyarırsınız
olmadı sizde telefona kayıt edersiniz
sonuçta iş için aramak gerekebilir telde kayıtlı olması sorun olmamalı bence
sana da hayırlı kandiller

Merhaba öncelikle sakin olmanı ve bu şekilde davranmanı öneririm.

Erkekler kendileri yapınca birşey olmaz ama kadın yapamaz mantığında olduklarından değiştirebileceğini sanmıyorum.

Güveniyorsan ve sadece iş için görüşmelerde bulunuyor kayıtta tutuyorsa dert etme,

Basit bir konunun sizi yıpratmasına izin verme..

Güveniyor musun güvenmiyor musun bunun cevabını kendine verdiğinde rahata kavuşacağını düşünüyorum.

işle ilgili hiç bir şeyi eve taşımıyor ki,iş yerine geleyim diyorum ortamı göreyim hayır senin durabileceğin yer değil diyor.Tamam güveniyorum ama beni kıstlarken böyle şeyler yapınca ben boğulacak gibi oluyorumm.Allah ya senin canını alsın ya da benim canımı alsın da kurtulayım diyor..bende inşaallah benim canımı alır dedim.onun gözünde hiç bir zaman ben haklı değilim..

işle ilgili hiç bir şeyi eve taşımıyor ki,iş yerine geleyim diyorum ortamı göreyim hayır senin durabileceğin yer değil diyor.Tamam güveniyorum ama beni kıstlarken böyle şeyler yapınca ben boğulacak gibi oluyorumm.Allah ya senin canını alsın ya da benim canımı alsın da kurtulayım diyor..bende inşaallah benim canımı alır dedim.onun gözünde hiç bir zaman ben haklı değilim..

Bilmiyorum ama bugüne kadar eşimin çalıştığı şirketin sadece önünden geçmişimdir.

Hiç öyle geleyim çalıştığın ortamı göreyim diye bir düşüncem olmadı ne işim var ki neyapıcam orda.

Bu tarz şeylerle sende baskı uyguluyorsun eşine farkında bile değilsin...

Bazı şeyleri kurguluyorsun ve eşinden hırsını çıkarıyorsun gibi geldi bana.

Çok bunalmış olmali ki bu boyutlarda cümleler kuruyor.

iş yerine seni istememesi tuhafff:53::53:neden sende nihayetinde çalışan bayanmışsın çalışmak sana göre de iş yerine gitmek mi sana göre değil....aslında iş yerine geleyimmi demeyecektinnn birgün güzel börek,pasta alıp süpriz yapcaktınnn hayatımm ben geldimmmm diyecektin:36::36: erkeklere böyle yapacaksın canımmmm:34:

Bilmiyorum ama bugüne kadar eşimin çalıştığı şirketin sadece önünden geçmişimdir.

Hiç öyle geleyim çalıştığın ortamı göreyim diye bir düşüncem olmadı ne işim var ki neyapıcam orda.

Bu tarz şeylerle sende baskı uyguluyorsun eşine farkında bile değilsin...

Bazı şeyleri kurguluyorsun ve eşinden hırsını çıkarıyorsun gibi geldi bana.

Çok bunalmış olmali ki bu boyutlarda cümleler kuruyor.

ama ben onu götürüyorum ve hoşuma da gidiyor yanıma gelmesi,ama şaka yollu gelecem bile desem hayır ne işin var diyor.bir kere gel bir gör dese rahat olsa ...rahat dedğil işte ben ona üzülüyorum

kusura bakmayın belki alakasız olacak ama sanki hassas bir gününüzmüş gibi geldi..:50:

çünkü o erkek..isimiyle de hitap eder konuşur da..ama sen kadınsın,olur mu hiç öyle erkeklerle telde konuşmak bey demeden hitap etmek...işte düşünce yapıları bu ve değiştirmek zor biraz..sizin adınıza çok üzüldüm,hoş olmamış ama keşke daha sakin olsaydınız.belli ki iş nedeniyle konuşuyor,ilk defa olan bir durum değil ki.ayrıca boşanmak lafını öyle sık kullanmayın,evliliği çok yıpratan şeyler bunlar.bir de bütün ramazanımı mahvettin demiş,demek ki hep söylenmişsiniz bu konuda.acaba biraz fazla mı üstelediniz?

Son düzenleme:
ama ben onu götürüyorum ve hoşuma da gidiyor yanıma gelmesi,ama şaka yollu gelecem bile desem hayır ne işin var diyor.bir kere gel bir gör dese rahat olsa ...rahat dedğil işte ben ona üzülüyorum

Neden rahat değil acaba bunun cevabını biz veremeyiz aslında.

Veya şöyle bir soru sorayım;

sen neden eşinin işyerini ortamını ısrarla görmek istiyorsun,bu düşünce nezaman oluştu?

Hani gidilir gidilemez diye bir şey olmaz ama ne bileyim okadar da önemli değil ya:26:

çünkü o erkek..isimiyle de hitap eder konuşur da..ama sen kadınsın,olur mu hiç öyle erkeklerle telde konuşmak bey demeden hitap etmek...işte düşünce yapıları bu ve değiştirmek zor biraz..sizin adınıza çok üzüldüm,hoş olmamış ama keşke daha sakin olsaydınız.belli ki iş nedeniyle konuşuyor,ilk defa olan bir durum değil ki.ayrıca boşanmak lafını öyle sık kullanmayın,evliliği çok yıpratan şeyler bunlar.bir de bütün ramazanımı mahvettin demiş,demek ki hep söylenmişsiniz bu konuda.acaba biraz fazla mı üstelediniz?

hayır bu konuda bugün tartıştık ramazan boyunca .
beni haksız bulanlara şöyle diyeyim.geçen hafta benim öğrenciyken bulunduğum bir vakıf vardı.bunlar beni bilgi güncellemesi için aramışlardı ve ben bunu unuttuğum için söylememiştim.geçen hafta bana bu yerdne zarf gelmiş eşim almış zarfı bunu bana nasıl söylemezsin diye bi ton bana bağırdı ve 2 gün konuşmadı.ben mi normalim sizce o mu

Neden rahat değil acaba bunun cevabını biz veremeyiz aslında.

Veya şöyle bir soru sorayım;

sen neden eşinin işyerini ortamını ısrarla görmek istiyorsun,bu düşünce nezaman oluştu?

Hani gidilir gidilemez diye bir şey olmaz ama ne bileyim okadar da önemli değil ya:26:

ben de çok önemsemiyorum ama o hayır dedikçe kurt düşüyor içime.İnsan arkadaşının düğününe eşini götürmez mi.ama iş arkadaşlarının düğünlerine hep kendi tek gider.bende ordaki bayanlarla iletişimini merak ediyorum sadece başka bir derdim yok.bide beni bukadar sıkarken kendisi de anlasın istiyorum bazı şeyleri

hayır bu konuda bugün tartıştık ramazan boyunca .
beni haksız bulanlara şöyle diyeyim.geçen hafta benim öğrenciyken bulunduğum bir vakıf vardı.bunlar beni bilgi güncellemesi için aramışlardı ve ben bunu unuttuğum için söylememiştim.geçen hafta bana bu yerdne zarf gelmiş eşim almış zarfı bunu bana nasıl söylemezsin diye bi ton bana bağırdı ve 2 gün konuşmadı.ben mi normalim sizce o mu

yok sizi suçlamadım ben.acaba dedim sürekli mi bu konu gündemde.evet eşinizin bu davranışı da normal değil zaten.küsme davranışını zaten erkeğe hiç yakştıramıyorum ben,garip geliyor.bence oturun şöyle ciddi bir konuşma yapın,karşılıklı olarak rahatsızlıklarınızı dile getirin.sen onu aradın,sen öbürüyle konuştun tarzı kıskançlıklar sizi çok yıpratmış.demek istediğim buydu.

zaten sizin için kullanmamıştım.çok konuşmaya çalıştım ama ben erkeğim sen kadınsın diyor.benim nikahım altında olduğun sürece bana karşı gelemezsin diyor.islam bana bu hakkı veriyor diyor

Madem İslam ona bu hakkı veriyormuş,

İslama göre yaşaması lazım ki bir de isyan ediyor canımı al diye...

Sanırım sadece işine gelen kısımlarını alıyor yaşıyor.

Dediğim dedik bir adam eşin galiba

Ayrıca bende seni suçlamıyorum sadece fikrimi belirtmek istedim

Farkında olmadan baskı yaratıyorsun ve eşinde bu yüzden tersıne davranıyor olabilir dıye düşünmüştüm

Son düzenleme:
ne olur bana bu gecenin yüzüsuyu hürmetine çok dua edin..11 aylık evliyim ama sürekli kavga ediyoruz.alttan alan ben oluyorum,sokulan taraf ben oluyorum hep çünkü eşimi çok seviyorum,,keşke bu kadar çok sevmeseydim kendimi çok yıpratıyorum ve çok yıprandım psikolojik olarak...

Madem İslam ona bu hakkı veriyormuş,

İslama göre yaşaması lazım ki bir de isyan ediyor canımı al diye...

Sanırım sadece işine gelen kısımlarını alıyor yaşıyor.

Dediğim dedik bir adam eşin galiba

Ayrıca bende seni suçlamıyorum sadece fikrimi belirtmek istedim

Farkında olmadan baskı yaratıyorsun ve eşinde bu yüzden tersıne davranıyor olabilir dıye düşünmüştüm

aynen belirttiğiniz yapıda bir eşim var ..gereksiz baskı yaratıyomuşum gibi görünüyor ama onun tavırlarından dolayı ben böyle yapıyorumm..

ne olur bana bu gecenin yüzüsuyu hürmetine çok dua edin..11 aylık evliyim ama sürekli kavga ediyoruz.alttan alan ben oluyorum,sokulan taraf ben oluyorum hep çünkü eşimi çok seviyorum,,keşke bu kadar çok sevmeseydim kendimi çok yıpratıyorum ve çok yıprandım psikolojik olarak...

evlilik başlarda oturana kadar böyle olaylar olur ama küslüğü uzatmayın umarım barışır ve bir daha sorun yaşamassınız inan benm yaşadıklarımı anlatsam ve yuvam yıkıldı .bir yuva zor kuruluyor bunu düşünün eşinizde sizi anlar umarım.

Daha yeni evli olmanında etkisi vardır emin ol.

Hepimiz evliliğin ilk zamanlarında saçma sapan nedenlerden tartışmışızdır da

boşanmayıda dile getirmişizdir...

Biraz sen değiş,takma bazı şeyleri dert etmemeye çalış.

Bir süre sonra insan alışıyor ve şuan seni üzen şeylere üzülmüyorsun bile emin ol.

İnşallah herşey yoluna girer yunava kalbine huzur gelir ve mutlulukla devam edersin yoluna.

İçini ferah tut bol bol dua et ve neolur sakin ol.

Back
X