Herkese hayırlı kandiller...az önce eşimle büyük bir kavga ettik ve ben çok üzülüyorum beni anlamamasına..eşim özel bir şirkette çalışıyor ve işi gereği bayanlarla telefonda iş görüşmesi yapıyormuş.Telefonunda sayılır vaziyette bunların numaraları var ve bu kişilere hep ismiyle hitap ediyormuş.bende çalışıyorum ama ben benim çalıştığım yerdeki beylere hep ismi+bey demek zorundayım ve insanlara cebinden ulaşmam lazım olduğu durumlar oluyor ben sırf eşim istemiyor diye kaydetmedim hiç birini.şimdi eşimin telefonunda yeni bir bayan ismi gördüm ve çok sinirlendim.zoruma giden şey kendi yaptığı şey normal geliyor ben yapınca kötü oluyor.Bütün tartışmalarımızın altında bu sebep yatıyor.Kendi gördüğü rahatlığı ben göremiyorum ve hep diken üstündeyim.ne olur bana akıl verin.yediremiyorum kendime..nasıl davranmalıyım,yanlış mı yapıyorum.o böyle yaptıkça daha çok hırslanıyorum ve aklıma soru işaretleri takılıyor nedensiz.bana güvenmiyorsan bayramdan sonra boşanalım dedi.her tartışmanın sonunda buraya geliyoruz.bana ramazanımı zehir ettin dedi.Allahından bul,Allah seni dilediği gibi yapsın dedi.KAdir gecesinde yaptığı duaya bakar mısınız?çok mu haksızım nolur yardım edin...