- 1 Kasım 2017
- 1.739
- 4.978
- 88
- 29
- Konu Sahibi Purple2295
-
Senin bi yerine koydum zaten kendime gerek yokTerbiyenizi takın söylediğiniz lafı da alın koyun bi yerlerinize size daha çok yakışır. Dünyam bir tek ekşi face ya da sosyal medya değil siz o kadar sığsınız demek ki hemen eşleşme yaptınız. Adalet duygulara göre işlemiyor kusura bakmayacaksınız. TV de babam annemi dövdü bende onu öldürdüm diyen kıza da algı oluşturdular sonra 100 kişi çıktı bende aynen bende bende diye.Mune
Koyula koyula koymayı öğrenirmiş insan tebrik ederim ustalaşmışsınız.Senin bi yerine koydum zaten kendime gerek yok
Neden herkesin sizin gibi dusunmesini bekliyorsunuz, neyse terbiyeniz ve uslubunuzla esen kalin, banli gunlerYa bi defolun be. Salak salak laflar
Ayni sekilde haberi okudum ve o gordugum bicak meyve bicagi degil bazi mahalle „delikanli“larinin tasidigi bicaklara benziyor. Hukum verecek yeterliligim yok, belki kendini korumak icin tasiyordur ama yasak oldugundan meyve soymak icin bulunduruyordum diye beyan etmis olabilir ancak masum bulmadim.
Kotu de olsa olen insan, bir can diye dusunuyorum.
Kendinden biliyorsundur koyulmayi. Siktit git konumdanKoyula koyula koymayı öğrenirmiş insan tebrik ederim ustalaşmışsınız.
Herkes yediğini dillendiriyor naparsın senin de üslup bu demek kiKendinden biliyorsundur koyulmayi. Siktit git konumdan
Herkes yediğini dillendiriyor naparsın senin de üslup bu demek ki
Tam bilgim yok yanlis, eksik yazmak istemem ancak bicak tasimak yasak olmali Turkiye‘ de. Kalbe saplandigini bilmiyordum, bir gun gozumun onunde kalbinden bicaklanan birini gormustum. Oldurmeye kasit vardi ve evet belli bir guc gerekiyor. Karin boslugu, bacak vs de degil ki o zaman kisiyi oldurmek degil, durdurmak istedigi algisi olussun. Ki oluk oluk kan fiskirarak akmisti, saniyorum ki ortalik kana bulanmistir ordada. Aynen bircok sabikasi olabilir ancak yasam hakki diye bir sey var, umarim hukuk adaletli sekilde isler.Söyle birsey var: Bıçağı ne için taşıdığı aslında o kadar mühim değil. Mühim olan o bıçağın çantadan veya nerde tasidiysa çıkartılıp kullanılması. Adli tıp raporunu da beklemek lazım. Benim bir tanıdığım bıçaklanarak öldürüldü. Aynı burda olduğu gibi kalbinden bıçaklandı. Öyle bıçağın saplanmasi belli bi güç oranı gerektirir. Onun icin bütün raporlar çıkmadan birşey diyemeyiz aslında. Ölen pisliğin teki olabilir. Ama yinede adalet önemli olan.
Tam bilgim yok yanlis, eksik yazmak istemem ancak bicak tasimak yasak olmali Turkiye‘ de. Kalbe saplandigini bilmiyordum, bir gun gozumun onunde kalbinden bicaklanan birini gormustum. Oldurmeye kasit vardi ve evet belli bir guc gerekiyor. Karin boslugu, bacak vs de degil ki o zaman kisiyi oldurmek degil, durdurmak istedigi algisi olussun. Ki oluk oluk kan fiskirarak akmisti, saniyorum ki ortalik kana bulanmistir ordada. Aynen bircok sabikasi olabilir ancak yasam hakki diye bir sey var, umarim hukuk adaletli sekilde isler.
He annem heÇok yedirtmişler demek sana ordan biliyorsun
Haberlerde meyve soymak için yanında taşıyordu diye yazıyordu (bir yere ders çalışmaya gidiyormuş mu ne)
Doğru. Benim kız arkadaşlarım çakı taşıyordu. Üniversite yolunda biri tecavüze uğramış baya anlattılar. Onlarda tedbir amaçlı taşıyordu. Kadir erkek ama kötü niyetli olsa meyve bıçağını ne yapsın. Kadının verdiği ifadeyi avukatlar da paylaşıyor, hiç haketmeyen biri için gencecik pırıl pırıl çocuk ne hallere düştü. İnşallah bir an önce kurtulur
hayir meyve icin degil, tamamen uydurulmus yine medyanin oyunlari
avukati aciklama yapti dun: teyzesinin oturdugu yer tekin bir yer olmadigi icin, ve bu cocukcagiz aksam gec saatlerde dershaneden eve dondugu icin kendini koruma amacli yaninda tasiyormus.
walla ben 30 yasinda bir kadin olarak, avrupanin gobeginde bile yanimda pepperspray tasirim
kimin ne yapacagi belli olmaz bu devirde
Cocukcagiz kendini kurtarmak icin uzaklasmis ama o adam pesinden kosmus yine yakalayip dovmus
kesinlikle serbest birakilmali buyuk bir oyunun icine dustu cok yazik oldu gercekten
En acısı da o zatenHaberlerin birinde öyle yazılmıştı. Ama adli tıp raporu çıktı mi bilmiyorum. Öyle veya böyle trajik bir durum. Ölen kötü de olsa, kadir ölümüne sebep verdi. Sonuc olarak bunun yükünü ömür boyu taşımak zorunda şimdi. Kendini savunmuşsa bile bu böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?