- 2 Mart 2012
- 24.007
- 55.972
- 798
Kim beraat etmiş?Bugün bir arkadaşın instagramından beraat edildiğini gördüm.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kim beraat etmiş?Bugün bir arkadaşın instagramından beraat edildiğini gördüm.
Kadir şekerKim beraat etmiş
Unutmadığımdan "Coğrafya kader" dedim Müdürüm.
Ben bu haberden çıkayım, içim titredi, oğluma baktıkça hele.
Bazı arkadaşlarda yaşadıklarını anlatmış ben de anlatayım, aile içi kavga çıktı sokağımızda, kadın bağırıyor ağlıyor imdat diyor, çocuklarından biri korkudan bayıldı, onu ayıltmaya çalışıldı, eşi bağırıyor küfrediyor, üstelik ortada bir de bıçak var, neyse tüm sokak ayaklandı ama kavgaya bir tek eşim müdahale etti birinden biri ölecek diye endişeliydi, o arada kadın elindeki bıçağı kocasına fırlattı, eşim kadınla kocasının arasındaydı, bıçak eşimin sol omzunu sıyırıp geçti, fırlatırken biraz sağa kaysaydı eğer ben bugün 3 yıldır eşimin yasını tutan biri olacaktım, polis geldi karakola gidildi, eşim sabaha kadar kadınla kocasını yalnız bırakmamak adına karakolda kaldı, dönüşte neden polise haber verildi diye kadından bir ton küfür yedik, hiçbir kadın erkek terörüne kurban gitsin istemem ama yardım edince de ya suçlu ilan ediliyorsunuz veya bir bıçak darbesiyle olayın kurbanı haline dönüşüyorsunuz.Bu devirde kavga gördükleri zaman bile geçip gidiyor insanlar.
İstisnai çıkar böyle Kadir gibi adamlar. Ki artık çıkacağı varsa da çıkmaz.
Devletin ne kadar koruyabildiği aşikar.
Devlet polis gelene kadar öldürüldü onca kadın...
Biliyorum bunlar içten gelenler değil söylenmesi gerekenler. Yoksa herkes herseyi biliyor.
Dua edelim de devletin korumasına muhtaç durumlara düşmeyelim.
Aynısını ben yaşadım, komşu çift sürekli kavga ediyordu oğlan kızı çok feci dövüyordu sesler 3.kattan 1e geliyor bize, polis aradım diye apartmana bize takmış bizi artırdı diye laf çıkarmış kadın. Sonra tekrar ses duydum ama ye dayağını madem dedim sustum. Taşınınca yeni gelene birinci kattakine dikkat et onun yüzünden taşınıyoruz demiş.Bazı arkadaşlarda yaşadıklarını anlatmış ben de anlatayım, aile içi kavga çıktı sokağımızda, kadın bağırıyor ağlıyor imdat diyor, çocuklarından biri korkudan bayıldı, onu ayıltmaya çalışıldı, eşi bağırıyor küfrediyor, üstelik ortada bir de bıçak var, neyse tüm sokak ayaklandı ama kavgaya bir tek eşim müdahale etti birinden biri ölecek diye endişeliydi, o arada kadın elindeki bıçağı kocasına fırlattı, eşim kadınla kocasının arasındaydı, bıçak eşimin sol omzunu sıyırıp geçti, fırlatırken biraz sağa kaysaydı eğer ben bugün 3 yıldır eşimin yasını tutan biri olacaktım, polis geldi karakola gidildi, eşim sabaha kadar kadınla kocasını yalnız bırakmamak adına karakolda kaldı, dönüşte neden polise haber verildi diye kadından bir ton küfür yedik, hiçbir kadın erkek terörüne kurban gitsin istemem ama yardım edince de ya suçlu ilan ediliyorsunuz veya bir bıçak darbesizle olayın kurbanı haline dönüşüyorsunuz.
Bu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.
Bir de sabıkalı herif için 3 çocuğunu terketmiş.
İğrenç pislik kadın.
YAZIKLAR OLSUN!!!
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz.
DHA muhabirine konuşan Ayşe D. ise, "'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz" dedi.
'Ben Özgür'le severek birlikte oldum, onun için üç çocuğumu bıraktım'
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz - 11.02.2020, Sputnik Türkiye
Konya'da Özgür Duran’ı, Ayşe D.’yi döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in tutukluluğuna itiraz... 11.02.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
Bu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.
İğrenç pislik kadın.
YAZIKLAR OLSUN!!!
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz.
DHA muhabirine konuşan Ayşe D. ise, "'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz" dedi.
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz - 11.02.2020, Sputnik Türkiye
Konya'da Özgür Duran’ı, Ayşe D.’yi döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in tutukluluğuna itiraz... 11.02.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
Bu nasil saplantılı sevgidir olan o gence oldu inş çıkar kadınada pes illa öldürmesi lazım kötü olması için herhaldeBu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.
İğrenç pislik kadın.
YAZIKLAR OLSUN!!!
Ne bir kavganın öznesi, ne de bir kavganın şahidi olmaktan Allah korusun bizleri ne diyeyim.Bazı arkadaşlarda yaşadıklarını anlatmış ben de anlatayım, aile içi kavga çıktı sokağımızda, kadın bağırıyor ağlıyor imdat diyor, çocuklarından biri korkudan bayıldı, onu ayıltmaya çalışıldı, eşi bağırıyor küfrediyor, üstelik ortada bir de bıçak var, neyse tüm sokak ayaklandı ama kavgaya bir tek eşim müdahale etti birinden biri ölecek diye endişeliydi, o arada kadın elindeki bıçağı kocasına fırlattı, eşim kadınla kocasının arasındaydı, bıçak eşimin sol omzunu sıyırıp geçti, fırlatırken biraz sağa kaysaydı eğer ben bugün 3 yıldır eşimin yasını tutan biri olacaktım, polis geldi karakola gidildi, eşim sabaha kadar kadınla kocasını yalnız bırakmamak adına karakolda kaldı, dönüşte neden polise haber verildi diye kadından bir ton küfür yedik, hiçbir kadın erkek terörüne kurban gitsin istemem ama yardım edince de ya suçlu ilan ediliyorsunuz veya bir bıçak darbesizle olayın kurbanı haline dönüşüyorsunuz.
MaalesefBu gerçek mi ya
Yazıklar olsun...
Amin, işte o yüzden diyorum insan bu gibi durumlarda ne yapacağını şaşırıyor, insani duygularınız koş kadına yardım et kurtar diyor, koşuyorsunuz bu seferde kadın benim kocam benim evliliğim diyor, ben acıyla feryat eden kadınların seslerine hiç dayanamıyorum, kimse de dayanamaz biliyorum, sokakta acı acı feryat eden olunca kalbim yerinden fırlıyor kadını öldürecek diyorum, eşim fırlıyor hemen ama sonra neler neler işitiyoruzNe bir kavganın öznesi, ne de bir kavganın şahidi olmaktan Allah korusun bizleri ne diyeyim.
Gencecik insan için biz bu kadar üzülüyorsak ailesi kimbilir ne haldedir.
Allah yardımcıları Olsun.Hepimizin yardımcısı olsun.
Geçende şeymanın annesiKadınların yüz karası, ifadesini kızım okudu bugün 2 resmen sinirden köpürdük,
Bu memlekette binbir türlü rezil kadın kurtarılmayı değmeyen!!!!!
Evet yaaa. Bir kadın cinayetini engelledi dememiş miydiBu gerçek mi?
En son twitterda kadiriçinadalet vb. hastagler dönüyordu; kadın da "Beni kurtardı" dememiş miydi?
Gerçekten miGeçende şeymanın annesi
Kocası öz kızını öldürmüş
Kadın öldürülen kızına değil hapis yatan kocasına yanıyordu
Herhalde bizim annesinden daha çok içimiz acıdı kızcağıza
Kadınların yüz karaları
Abla sosyal hizmetlerde çalışan arkadaşım varGerçekten miiyi ki okumamışım, o yavrucağa öyle üzüldüm ki
![]()