Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şu halimle beddua etmek istemiyorum ama Allah o Dilber i bildigi gibi yapsin pislik kadın. Onun kadar acımasızını görmedim cidden Allahta gostermesinDilber fırtına,beş yıl sonra çıktı.dışarda şimdi
Haberlerde gördüm ve sadeve keşke geberseydin pislik diyebildim. İnş rabbim o çocuğun yardımcısı olsunBu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.
Bir de sabıkalı herif için 3 çocuğunu terketmiş.
İğrenç pislik kadın.
YAZIKLAR OLSUN!!!
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz.
DHA muhabirine konuşan Ayşe D. ise, "'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz" dedi.
'Ben Özgür'le severek birlikte oldum, onun için üç çocuğumu bıraktım'
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz - 11.02.2020, Sputnik Türkiye
Konya'da Özgür Duran’ı, Ayşe D.’yi döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in tutukluluğuna itiraz... 11.02.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
Bu ülkede neye şaşıracaksınHaberi okuyunca hic sasirmadim cok garip ama,hatta cocugun basina gelenleri okuyunca kadin kesin geberen herifi savunmustur diye dusundum ve yanilmadim.Onun icin bence disarida forulen kari koca kavgalarina karisilmamali ,adamdan dolayi degil,kadinin savunmaciligindan dolayi...
Bıçak taşımasın. O bıçak bugün kadirin ceza almasına neden olacak çünkü. Hukuk sistemi kişilere göre karar vermiyor ve bıçak taşımayan birine bıçakla saldırmak nefsi müdafaya girmiyor maalesef. Kadir o bıçağı taşımasaydı bugün adam ölse dahi kasten öldürmeden bahsetmiyor olurduk. Kendini korumak için bile olsa bıçağa silaha sıcak bakmayın baktırmayın. Olan tertemiz çocuklarımıza oluyor sonra.S.....z kadin onceki ifadesinde kocasinin parkta dovdugunu soylemis sonradan dovmuyorduya cevirmis. Bu olenin .. yakinlari eminim bu olaydan para kopaririz dusuncesiyle boyle konusuyorlar.
Kadinin bu sozlerini ciddiye alacak mahkeme yoktur umarim. Uyusturucu kacakcisi adam "biz birlikteyiz" diyecek ha? Buna kargalar guler.
"Muhtemelen bizim kavga ettiğimizi düşündü. Özgür’e ‘Neden bayanı rahatsız ediyorsun?’ dedi. Özgür de ‘ Biz birlikteyiz’ diye yanıt verdi."
Zaten olay yerinde kamera yokmus, tekinsiz bir yer. olumden kurtulmus cocuk bicak tasimasin da ne yapsin. Bu cocuga ceza verirlerse iyiler ölsün demektir bu.
Kadına şiddete hayır diyip duruyoruz ama 3 çocuğunu bi adama tercih edip üstelik dayak yeyip bide üstüne bı gencecik çocuk çocuğun korumasıyla hayatta kalıp bı de üstüne hala bu adamı koruyan bu kadini aslında iyi bı doveceksin sonra içeriye atacaksın .yazıklar olsun böyle insanlara böyle kadınlara . O gencecik çocuğun ne günahı vardı ya . Bu ülkede adalet diye bir şey kalmamış . Gözüyle gorupte hala susanlara da yazıklar olsun.yine sinirlendim yaBu ifadelerden sonra kimse sokakta dövülen, öldürülen kadınlara yardım etmeyecek.
Bir de sabıkalı herif için 3 çocuğunu terketmiş.
İğrenç pislik kadın.
YAZIKLAR OLSUN!!!
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz.
DHA muhabirine konuşan Ayşe D. ise, "'Olay günü Özgür alkollüydü. Tartışıyorduk, beni dövmüyordu. Çok güzel günlerimiz oldu. 19 suç kaydı olması, bir insanı kötü yapmaz" dedi.
'Ben Özgür'le severek birlikte oldum, onun için üç çocuğumu bıraktım'
Kadir Şeker'in kurtardığı kadın konuştu: 19 suç kaydı olması bir insanı kötü yapmaz - 11.02.2020, Sputnik Türkiye
Konya'da Özgür Duran’ı, Ayşe D.’yi döverken engellemek istediği sırada çıkan arbedede kalbinden bıçaklayarak öldüren Kadir Şeker'in tutukluluğuna itiraz... 11.02.2020, Sputnik Türkiyetr.sputniknews.com
Bazı kadınlar ciddi ciddi sert erkek olsun dövsün de sevsin de modundalar. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş da olan başkasına oldu malesef. Bana kalırsa orada kadın dövülüyorsa bile bıçağı çekip bırak kadını kahramanlıklarına gerek yoktu. Engelleyecek bir sürü hamle yapabilirdi. O en olmayacak yolu seçti. Yazık oldu...Kadir umarım en az ceza ile kurtulur ama hukuk kuralları belli ve kadirin eli zayıf maalesef. Kadının beş para etmez bir kadın olması adamın ipsiz sapsız suç makinesi bi adam olması kadirin bıçağını adamın kalbine saplayıp öldürdüğü gerçeğini değiştirmiyor. Pırıl pırıl bir çocuk yaktı kendini. Bazen fazla üstelemeden bu tarz kadınları makus talihleriyle başbaşa bırakmak lazım. Yazık oldu, ne denir bilmiyorum.
Katılıyorum. Üstelik hem kadirin hem kadının ifadesinde dayağa yönelik bi şey yok bağırıyormuş adam sadece . Bi de kalbinden bıçaklamak yani. Kendi eliyle mahvetmiş oldu hayatını malaesef. Ben halkında aşırı galeyana geldiğini düşünüyorum bu davanın hakimine savcısına yapılan baskının haddi hesabı yok. Toplum olarak doğru tahlil edemiyoruz olayları ne yazık ki. Keşke böyle olmasaydı ama kadirin hiç ceza almamasını istemek de hiç doğru bir düşünce tarzı değil. En makul cezayla kurtulur umarımBazı kadınlar ciddi ciddi sert erkek olsun dövsün de sevsin de modundalar. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş da olan başkasına oldu malesef. Bana kalırsa orada kadın dövülüyorsa bile bıçağı çekip bırak kadını kahramanlıklarına gerek yoktu. Engelleyecek bir sürü hamle yapabilirdi. O en olmayacak yolu seçti. Yazık oldu...