Tüp Bebek Merkezleri Kadky Acbadem Cem Demirel e gidenler tedavilerimizi burada paylaalm m?.

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cumartesi cem beyi gördüm haziranda tedavime başlıcaz hiç gidicem falan demedi. bence gitmeyecek.

bana niye öyle dedi anlamadım ya, ikinci deneme için biraz ara vermek istediğimi söylemiştim oda gideceğini söyledi gelen arkadaşımla devam edersiniz dedi bana alla alla kafamda soru işaretleri oluştu şimdi Arzu keşke sorsaydın neyse 22sinde randevum var gidince yüzyüze konuşurum artık

kıslarrr evet cem bey gidiyormuş bir aya kalmaz sanırım ama gideceği hastene bellide söylemek istemiyo 2-3 haftaya ayrılır herhalde ve söyler o zaman

Seçeneklerimin arasında cem beyde vardı ama daha onu eleyip süleyman beyden randevu aldım bence hastane değil ama ekip çok önemli ben şuna inanıyorum doktor bir yere kadar işin asıl yapıldığı lab.çok önemli o yüzden seçimi lab en iyi olduğunu düşündüğüm yerden randevumu aldım

Hakkında hayırlısı olsun canım tabiki inandığın ve güvendiğinden yerden randevu alman iyi olmuş inş. güzel haberlerini alırız.

cem beyden haber varmı?

Son düzenleme:
Yahu Allah aşkına kimse görmüyor mu burayı?! Gitmiş onu öğredik en sonunda hastanden de,Cem Bey konferansdaymış cebine ulaşılamıyor,hangi hastanede devam edeceğini bilen var mı? Yurtdışından ancak buralardan takip edebiliyoruz,bilen varsa cevaplasın lütfen.

Misi Merhaba, ben Cem Beyin hastasıyım. Cem Bey Ataşehir Memorial Hastanesine geçti. Doğumuma onun girmesini çok istiyordum ama maalesef gitti. Acıubadem de sigortam olduğu için hastaneyi bırakamıyorum. Bu arada tam altı kez denedeim. Çok doktor tanıdım, yeditepe, jinemed, umut... Ama hepsi bahane, Cem Bey şahane. Çünkü asla yalan söylemez, lafı dolandırmaz, olmayacağı zaman ümitlendirmez.. ben onun 3 yıllık hastasıyım.. 2 yıllık dondurulmuş spermlerlerle % 20 şans ile hamile kaldım. Önce Rabbime çok şükürler olsun, Sonra allah Cem beyden razı olsun..
Yeri geldi abi gibi davrandı. Olağanüstü bişr insan ve en önemlisi asla YALAN YERE UMUT VERMEZ:....
Acuıbadem çok şey kaybetti.

Su10 cevabın için çok teşekkür ederim ve tebrik ederim,Allah tamamına erdirsin inşallah.Bende 2008 den beri Cem Bey'in hastasıyım,2008 de hamile kaldım ama
7.haftada kalbi durduğu içinkürtaj olmak zorunda kaldım senağlama.Şimdi tekrar tüp
bebek yaptırmak istiyoruz,Mayıs ayının başında gittiğimde bana gideceğinden hiç söz etmedi.Hay Allah yaa,neyse hakkımızda hayırlısı olsun .

Arkadaslar Su, Cem Bey ile ilgili bilgiyi yazmis. Tup Bebek Merkezleri bolumune Dr. Cem Demirel Atasehir Memorial baslikli bir bolum baslattim, oradan bilgileri paylasmak uzere, herkese col sanlsar diliyorum.

Arkadaslar Su, Cem Bey ile ilgili bilgiyi yazmis. Tup Bebek Merkezleri bolumune Dr. Cem Demirel Atasehir Memorial baslikli bir bolum baslattim, oradan bilgileri paylasmak uzere, herkese bol sanslar diliyorum.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…