Canım epeydir girmiyordum, çok sevindim müjdeli haberine. Cem Bey'e gittim geçenlerde teşekküre benim gözümde manevi babaları.Çok şükür yüzümüz güldü İnşallah sonunda da sağlıkla kucağımıza alırız. Nasıl geçiyor hamilelik döneminiz bu arada?
Cem beyİn mİnİklerİne ÜÇ bebek daha eklendİ ŞÜkÜrler olsun ÜÇÜzlerİme hamİleyİm.ellerİne saĞlık doktorumun
Arkadaşlar acıbadem hast. Cem bey'e gidipte dondurulmuş embiryolardan hamile kalan varmı acaba , bide tüp bebek yaptırdıktan sonra ne kadar beklemek gerekiyo dondurulmuşlar için . İlk tüp bebek denememi cem beyde yaptırdık ama sonuç negatif malesef iyi embiryolarımız dondurduk onları denicem artık dualarınız eksik etmeyin...
merhaba arkadaşlar,cem beyin ismini duyunca yazmak istedim.bende geçen eylül ayında ilk aşılamamı oldum,cem bey bizzat kendisi yaptı işlemimi,allahıma çok şükür 36 haftalık gebeyim.çok az bir süremiz kaldı,doğumumda kadıköy acıbademde yapıcam,doğumdan sonra hemen görmek istiyor kızım cem amcasını.herkese tavsiye ederim,biraz başı yoğun bir doktor ama allahın bir kolu olduğunu düşünüyorum.o bizleri sevindirdi,evlat sahibi yaptı,allahımda onun hep yanında olsun.
hayırlı olsun cnm rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin benm de cem beyin hastasıyı hamdolsun tek embryo ile hamileyim şuan 4 haftalık cem beyden allah razı olsun bende dogumumu rabbim izin verise acıbademde yapcam daha benim erken 8 ayımız var 3 hafta sonra inş kalp atışını duymaya gidicez inş sorun olmaz çok heycanlıyım bir o kadarda korkuyorm bir şey olcak die rabbim korusun inş:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
merhaba.. geçmiş olsunarkadaşlar selam benim eşimde morfoloji problemi var morfolojisi 3 acaba orda ımsı yöntemi varmı arkadaşlar
anladım canım,hayırlı uğurlu olsun.allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.hiç korkma,herşey yolunda gidicek.bende başlarda çok korkuyordum bişey olucak diye ama yersizmiş.en geç bu ay sonu kızım kucağımda olucak inşallah.
hamileleri tebrik ederim. bende haziranda başlayacağım cem beyle tedaviye.çok heyecanlıyım. işallah hersey yolunda gider.
Arkadaslar Merhaba,
Hamilelere saglikla bebeklerine kavusmasini, tedavide olan arkadaslara da bol sanslar dilerim.
Cem Bey'in mail adresini bilen varsa lutfen yazabilir mi?
Tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?