- Konu Sahibi Gxuxlsxuxm Sultan
-
abine,babana,sewgiline,kocana bağlı mahrum kalıp kalmayacağınn . . .kaydirigubbakcemile
Öncelikle Hoşgeldin canımıniçi..:1hug:
Kadın olmak=mahrum kalmak değil elbette ama...
O adamı(!) da yetiştiren,bu zihniyeti kafasına işleyen yine bir kadın değil mi?
Hatta maalesef kadına da erkeğine boynunu bükmesini aşılayan yine kendi annesidir bence...
Gelecek nesilleri korumalıyız bu düşüncelerden ama nasıl???:uhm:
Eğitim,eğitim,eğitim:lepi:
yazık!çok üzülüyorum ben böyle kadınları görünce..:sinifsinif:
belkide durumları gerçekten yoktur,eşine bütce ayırıp ayıramayacağını soruyordur.CADIARZU
Bir kadının mutlaka cüzdanının çantasının köşesinde parası olmalı!
Kadının kendine olan güvensizliği bu başka neki
Ben kızıyorum bu tip kadınlara yada Yetiştirdiklerini sandıkları Ailelerine.
Konu derin
Kadın çalışmasada Canı biirşey istediğinde alacak 2 kuruşu koymalı ya.
Selam Kizlar...uzun bir aradan sonra merhaba hepinize...net hattimda olan bir sorun yüzünden baya uzak kalmak zorunda oldum...özlemisim hepinizi vallaha!kaydirigubbakcemile3
Ben ticarete basladim...Hafta sonlari ablamla beraber bit pazarinda satis yapiyoruz, kullanmadigmiz esyalar, incik boncuk toka vs. vs...hem kendi kalabaligmizdan kurtulmak hemde uygun fiyata baska birinin isine yaricak seyler satiyoruz!zemuszemus
Gecen hafta sonu yasadigim bir olayi size aktarmak istedim.
Bir Bayan geldi, genc güzel ve muhtemelen arap ülkelerinden bir bayandi...kapali oldugu icin öyle tahmin ettim, türk degildi ama..
Bir Bileklik cok hosuna gitti...ne kadar bu dedi? 2 € dedim, bakti etti cevirdi inceledi, önde yürüyen esine seslendi, esi geldi oda bakti falan filan kadina birseyler söyledi ve kadin üzgün bir sekilde bilekligi yerine koydu ve gittiler.
Konustuklarini anlamadim ama kadinin yüz ifadesi herseyi anlatiyordu, ablam keske hediye etseydin yazik dedi!
Tuhafima giden neydi biliyormusunuz kizlar, hadi 100 € olsa tamam 200 € olsa tamamda, 2 € luk birsey icin esinden izin isteyen bir kadina rastlamak beni cok üzdü...:çok üzgünüm:
Kadin olmak hep birseylerden mahrum kalmakmi?benneyaptımki
Ablama hak verdim, keske hediye etseydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?