hayır tabiki de...size bi olay anlatayım benim kuzenim bi devlet dairesinde uzman aynı zamanda şef...kariyer tamam yani..ama cebinde parayla gezmiyor.maaş kartı eşinde..eşine şu kadar versene x,5tl versene x deyip dururdu..annesi kıl oluyordu..bu kız çalıştığı halde neden parayla gezmiyor diye..haliyle damada da kızıyordu kendi kendine..acaba kızımı sindirdimi diye...kadın haklı biz bile sinir oluyorduk..neyse ben evlendim..işi bırakmak zorunda kaldım vs..ama para hep bendeydi..ben biriktirdim,istediğimi aldım,topluca çarşıya pazara çıkardık kuzenim annemler falan..bende yeterince para olurdu..kendi eksiklerimi alırdım bazen anneme hediye alırdım..teyzemde kızına sinir olurdu..e dayanamamış bir kaç defa beni örnek göstermiş kuzenim ve damadının yanında..işte "bak çalışmıyorda ama aferin kıza para onda..valla çok uyanıkmış bizim kız" vs gibi bir sürü şeyler söylemiş..aslında hoş değil kıyas yapılması ama kadının canına tak demiş..şimdi kuzenimde parayla geziyor...ne kadar anlamsız yaa kendini bu kadarda erkeğe teslim etmek hoş değil..ne erkek etsin ne kadın..herkesin kendine güveni olmalı,duruşu olmalı..ipleri tamamen kadın yada erkek alırsa iş yaşşş...