• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadnlar neden birbirlerini ekemezler?

Hic hoslanmadigim seydir, cok gereksiz bulurum cekememezligi. Belki de benim icimde olmadigindandir bilmiyorum. Imrenme ve özenme ayri seylerdir. Kiyafetini begenirsin, özenirsin. Üzerinde tasiyabileceginden eminsen gider aynisindan alirsin. Kiyafetini özendigin kisi sadece bir modeldir senin icin. Vitrin mankenlerindeki kiyafeti begendigimiz gibi begeniriz ondaki kiyafeti, cantayi, ruju.. vs.
Ama icine art niyet ve kiskanclik girerse o zaman is degisir. Yakismadigi halde sirf o giyiyor ve ona yakisiyor diye bir kiyafeti gidip almak sacmalik.

"Tene bak bembeyaz iyy git biraz bronzlas, dudaklarin silikonlu mu köfte gibi" diyip de ertesi gün bi kilo pudra sürüp, dudagini bilumum yöntemle sisirmeye calisanini gördüm ben. :27:

Ben cok okul degistirdim lisede. Gittigim okullardan biri kücük bir ilcedeydi. Ben de o okulda sehirli bir kiz olarak dikkat cekerdim. O zamanlar cenemdeki piercing yeniydi, vidali kismini sürekli takmak zorunundaydim. Farkedilmiyordu bile. Ama farkeden farkediyor iste, kiz geldi yanima, sorular sordu acimiyor mu, nasil takiliyor, taksana ucunu bi... falan filan. Ertesi gün sinifta konusulan sey: X'in göbeginde piercingi, belinde dövmesi varmis. Halbuki yok öyle bir sey. Kizin ailesi öyle bir seyi duysa öldürecek cinsten. Ne gerek var ki böyle bir yalan uydurmaya? :44: Senin piercingin ve dövmen olunca insanlar sana daha mi farkli davranacaklar veya da belli bir mertebeye mi yükseleceksin onlar olunca.Cok istiyorsa piercing gelip benimle konussaydi seve seve yardimci olurdum yaptirmasi icin.

Benim cok yakin bir arkadasim boylu poslu manken gibi güzel kiz, nerede calismaya baslasa kizlarin cekememezligi yüzünden isten ayrilacak duruma geliyor hatta ayriliyor. Calistigi yere gitmistim kizlardan birinin bana bakisini göreceksiniz o kadar sinir bozucu bakiyor ki. Sanki beni taniyor, sanki daha önceden aramizda bir husumet gecti. Ne bakiyorsun dicektim yok yapamadim. Ugrasmaya lüzum yok.

Kadinlarin hepsinde var diyorsunuz ama bir kisminda yok iste kiskanclik. Bir kere olsun hatirlamam benden daha güzel daha basarili bir kadina fesatlikla yaklastigimi. Güzel bir kadinla arkadaslik edebilirm, zaten ediyorum da. Iltifati da severim. Güzelse güzel derim. O gün gercekten bakimliysa "Vaay ne kadar şıksın bugün." diyerek onu simartmaya bayilirim. :70: Ne var yani cok mu zor, bir yerimiz mi eksilir bir kadini begenirsek ona iltifat edersek? Bazilari bu sekilde düsünüyor sanirim. Bir kadini begendiklerini belli etmek istemiyorlar o sekilde asagilandiklarini hissediyorlar, halbuki kiskanclik yaparak daha da düsürüyorlar kendilerini...

ennn sevmediğim şeydir ve hayatın en saçma şeylerinden birisi.çekememezlik ne ya ben bu çekemeyen kızları sırf beyinden yoksun diye tanımlamak istiyorum.ben bi insanı bi kız arkadaşımı hep sebepsiz yere severim saf duygularımla.ama karşı taraftaki kıskançlıktan çok bitti arkadaşlığımız.hatta bi dostum vardı onu o kadar çok severdimki.böyle kardeşim gibi.ama içten içe beni kıskandığını hiç anlıyamadım senelerce sonunda bunu o kadar çok belli ettiki.sevgilisini bulunca benimle arkadaşlığını bitirdi ve 1 sene kendime gelemedim hep ağladım.ben onu sevgilimin yanına götürüp tanıştırırdım hep.herşeyimi anlatırdım.ben hiç hak etmiyodum bunu.ama çok seviyorum hala onu.bana yaptıklarından dediklerinden sonra bile çok seviorum.bi de abimin nişanlısı var o da beni abimden kıskanıyor.ben onu çok seviyodum ablacım ablacım die ölüyodum ama benim arkamdan abime neler diyomuş.anlıcağınız mağdurum da mağdurum:43::43::43:

Güzele güzel demeyi bilmeyen fesat içten pazarlıklı ve görsel olarak çok çirkin insanlar gördüm.Sanırım fesat oldukları için duyura duyura yorum yapıyorlar yada kendileri çok tipsiz oldukları için susuyorlar...

benim de anlayamadığım tam tersi durumlar.

Görümcem benden kat kat güzeldir.Benim denediğim bir kıyafeti ben gittikten sonra bende daha güzel durdu demeler, sürekli ben güzelim demeler , sürekli kendini beğenenlerden , yanına gelip oğluna isteyenlerden bahsetmeler.Garip yani güzel evet ama bu tavrı anlayamıyorum. İçi güzel değil ben de sevemiyorum resmi duruyorum.

Bir de bir tanıdığımız var sarışın , yeşil gözlü afet .Yanımda eşimi süzmeler , bir garip haller .

İkisinin ortak yanıda aldıkları birşeyi nerden aldıklarını asla söylemezler.

Çok çok iyi niyetle yaklaştım ama baktım ki karşıda sorun var uzak duruyorum.ÇOk güzel kadınların en güzel olma takıntısı herhalde bu.Alışveriş yapmaya vaktim olmuyor.Bu konuda ara ara zevklerini beğendiğim için yardım isterim .Ser verir sır vermezler.İnsanın düğün dernek gibi durumlarda okadar çok ihtiyacı oluyor ki yardıma ...Neyse

Çok fani dünyanın çok anlamsız durumları diyor geçiyorum artık.

Tüm yazılanlardan şöyle bir sonuç çıkarsak doğru olur mu acaba?
''Güzellik başa beladır.'' kaydirigubbakcemile3
Gerçekten de öyle...Yeteneklerimizin,maddi zenginliklerimizin bile üzerinde farklı ve önemli bir değerdir bu durumda güzellik.Anlatılanlarda ,verilen tüm örneklerde fiziksel güzellik ön plana çıkmış durumda.Farklı olan hemen hedef noktasına oturtuluyor er ya da geç.Mağazada bile birkaç dakika gördüğü bir kadını çekemeyebiliyor.kaydirigubbakcemile3Çok komik gerçekten.Hazımsızlığını belli ederek kendini küçültüyor,ama farkında değil.ohaoldumsmile Çünkü gözünü hırs bürümüş resmen.Hiçbir şeyi gözü görmüyor,kulağı işitmiyor.O kadar hırslanıyor ki,kendi dediklerini bile duyamıyor.kaydirigubbakcemile3

benden kat kat güzel görümcemin cümleleri :

ay sen hakkaten çok zayıfmışsııın( ilk tanışma ilk cümle )

doğumda "kapkara bir çocuk doğurmuş " (oğlum kumral ve bembeyaz)

"Abi bu gün bir kadın geldi. Kızı bana benziyodu yeşil gözlü sarışın.Çok güzeldi."(nışan alışverişi sırasında)

bir komşumuz "ay seni alan adama acıyorum sana yatakta git git diyecek." ( çok sıkıntılı bir dönemden geçmiş zayıflamışım.Hasta da olabilirdim.Eşim hiçbirzaman böyle bir cümle kullanmadı.çok da arzuladığını söyler.)

Ortalama bir güzelliğim var.Kolay kilo veriririm.hep zayıftım.Bazen kendimi çirkin bulduğum da olur.Ama hiçkimsenin kalbini kıracak cümleler söylemedim , hatta düşünmedim de .

Bu cümleleri söyleyen insanların hepsi çok güzellerdi.

Yani benim güzelliğim onlardan aşağıda.Eğitimim de çok zorlanarak çok emek vererek yaptığım birşey.İsteselerdi emek verselerdi kendileri de yapabilirlerdi.

yani ortada kıskanılacak bir durum yok.Resmen aşağılama var.E tamam belki yeterince güzel olmayabilirim de bunu niye yüzüme yüzüme söylüyosun ki .Hem ben sana ne yaptım.Kendi halinde çabalayan bu hayatta çok az dayanağı olan bir insanım.Böyle yapmak yerine düğün nışan döneminde yardım edebilirlerdi.Belki kıyafet konusunda yardımcı olsalar sıkıntılı dönemlerimi daha kolay atlatabilirdim.Nışan döneminde aldatıldığımı öğrenmiştim.O travmayı yaşadığımı bildikleri halde kendi güzelliklerini vurgulamak zorunda değillerdi.Eşimi yanımda süze süze bakmak zorunda değillerdi.

Hepsi çok güzel zaten.Bu hayatta çok büyük bir avantaj zaten.Bir de demeleri yok mu Allah çirkin şansı versin diye.Çirkinlerin ne şansı olabilir bu dünyada .

Erkekler en ufak birşeyde başkasına bakarken , hatta giderken kadınların kendilerine güvenli olmalarını bekliyorsunuz?Kötülük kadınlar da mı sizce? erkekler sadece kalplerimize mi bakıyor?Eğer eşiniz sizden başkasına daha güzel diye bakarsa bir gün ancak o zaman çaresizliği anlarsınız ve kıskanırsınız.Ya çok çok dürüst insanlara denk gelmişsiniz yada henüz sizden daha güzeli karşılarına çıkmamış.Kadınlar ne travmalar yaşıyor.

Belki de bana hep görgüsüz güzeller denk geldi.Belki de eş konusunda çok çok şanssızdım.Ama taaa gönülden eskiden herkese karşı çok çok iyi niyetliydim.Artık herkesle mesafe koyuyorum zarar vermesinler diye.

benim de anlayamadığım tam tersi durumlar.

Görümcem benden kat kat güzeldir.Benim denediğim bir kıyafeti ben gittikten sonra bende daha güzel durdu demeler, sürekli ben güzelim demeler , sürekli kendini beğenenlerden , yanına gelip oğluna isteyenlerden bahsetmeler.Garip yani güzel evet ama bu tavrı anlayamıyorum. İçi güzel değil ben de sevemiyorum resmi duruyorum.

Bir de bir tanıdığımız var sarışın , yeşil gözlü afet .Yanımda eşimi süzmeler , bir garip haller .

İkisinin ortak yanıda aldıkları birşeyi nerden aldıklarını asla söylemezler.

Çok çok iyi niyetle yaklaştım ama baktım ki karşıda sorun var uzak duruyorum.ÇOk güzel kadınların en güzel olma takıntısı herhalde bu.Alışveriş yapmaya vaktim olmuyor.Bu konuda ara ara zevklerini beğendiğim için yardım isterim .Ser verir sır vermezler.İnsanın düğün dernek gibi durumlarda okadar çok ihtiyacı oluyor ki yardıma ...Neyse

Çok fani dünyanın çok anlamsız durumları diyor geçiyorum artık.

ay evet ya birde böylesi var, sorarsın çok güzelmiş üzerindeki nerden aldın? diye. ama hiç söylemezler cevapları hep aynı ; ya geçen senedir, ya başka bir ildendir .......

evet bir de kompleks yapmış olanlar var en güzeli illa o olacak !
kendi giyer istediği gibi çağdaş olur ama daha güzeli giyerse bilmem ne olur, çamur atarlar :19:

kıl oluyorum ben de ama en moral bozanı da arkanızdan size çamur atmaları oluyor, hani bazısı kulağınıza geliyor tepkinizi koyuyorsunuz, beni asıl korkutan kulağıma ulaşmayanlar allah bilir ne çamurlar atıyorlardır :25:

Son düzenleme:
Maalesef kadınların doğasında var sanırım. Lisedeyken felsefe dersinde görmüştük bu konuyu. Hocam (pek bilgili bir beyefendidir) bize "Bir kadın kafeye girdiğinde bir çift görse erkeğe değil kadına bakar daha çok, acaba bu kız bu çocuğu nasıl aşık etmiş kendine, nasıl elinde tutuyor, nasıl giyinmiş vs diye..Erkeklerin yapısı bellidir hepimiz aynıyız mantığıyla hareket ederler ancak kadınların hepsi kendilerinin farklı olduğunu düşünür bu nedenle rekabete girerler" demişti. Bu sözlerindeki doğruluk payını gün geçtikçe daha çok anlıyorum. Kadınların birbirini süzmesi içgüdüsel bence hele de karşıdaki çekiciyse ama bunun sonucunda karşıdaki insanı rencide etmeye ve kendi egosunu tatmin etmeye çalışmaları karaktersizlikten başka birşey değil. Madem beğendin söyle mutlu olsun kötülemenin kime ne faydası var Allah aşkına, sen dedin diye o kadın ne cazibesinden ne de güzelliğinden birşey kaybetmeyecek. İnsanlar kendi egosunu tatmin etmektense biraz daha mantıklı ve insanca düşünmeli.

herkes bu durumdan nefret ediyor ama etrafımızdaki herkeste de var bu kıskançlık... sanırım yarışı seviyoruz, karşımızdakini rakip gibi görüyoruz :/

Bende çekememezlik yoktur öyle.

Ama Beren Saati kıskanıyorum bu aralar. Kadın sürekli dizi çekiyor abi. Sadece iki haftalık ücreti bile beni benden alıyor.:27: Şimdi de Nejatım İşlerimle bir dizi çekecekmiş.:57: Yeter hatun yeteeeeeer! Bi yüzünü dinlendir, bi git gözünü sevdiğim!:84:

Bu konuya şahsım adına artık takılmıyorum,insanların hazımsızlığından başka bir şey değil maalesef.Öyleleri için de üzülüyorum.Yolda yürürken ,alışveriş merkezinde kıyafet seçerken bla bla bla fesatlanan kadınlara artık acıyorum. Tr'de bu işi yapan ,sayılı kişilerin bana yaptıkları yorumlardan sonra ,çekememezlikten söylenenler vız gelir,tırıs gider :)))))) umarım o fitne fesatların kalplerine iyilik tohumları gün gelir de serpilir.Yoksa hazımsızlıktan çat diye ikiye çatlayıverecekler, endişeleniyorum onlar için. :)))

Bu konuya şahsım adına artık takılmıyorum,insanların hazımsızlığından başka bir şey değil maalesef.Öyleleri için de üzülüyorum.Yolda yürürken ,alışveriş merkezinde kıyafet seçerken bla bla bla fesatlanan kadınlara artık acıyorum. Tr'de bu işi yapan ,sayılı kişilerin bana yaptıkları yorumlardan sonra ,çekememezlikten söylenenler vız gelir,tırıs gider :)))))) umarım o fitne fesatların kalplerine iyilik tohumları gün gelir de serpilir.Yoksa hazımsızlıktan çat diye ikiye çatlayıverecekler, endişeleniyorum onlar için. :)))

önceden cok takardım yolda yürürken 'şu kızın yüzüne kaynar su dökesim var ' diyenlere bile şahit oldum hiçte çekinmiyorlardı okadar kin ve öfkeyle bakıyorlar ki..omzuma çarpıp geçenler mi ararsın, sevgilisi bana bakıyo mu diye bi sevgilisine bi bana bakanlar mı ararsın daha neler neler.artık çok komik buluyorum gülüyorum hatta böyle yapanlara burdada karşılaştım o tip insanlarla.karşısındakinin güzel olduğunu kabul eden kadın çok azdır valla ister etsinler ister etmesinler çokta tın ne olduğumu ben farkındayım :1:

Son düzenleme:
Bende çekememezlik yoktur öyle.

Ama Beren Saati kıskanıyorum bu aralar. Kadın sürekli dizi çekiyor abi. Sadece iki haftalık ücreti bile beni benden alıyor.:27: Şimdi de Nejatım İşlerimle bir dizi çekecekmiş.:57: Yeter hatun yeteeeeeer! Bi yüzünü dinlendir, bi git gözünü sevdiğim!:84:

bereni ben de beğenirim hoş kadın su gibi..

güzel bir kadına bakmak beni mutlu eder.:31:

....

evt yaa 2 sene ara vercem diyodu gene dizi çekcekmiş sanırım böyle yapmasa daha iyi olurdu bence de..:31:

kıskançlık.....
o kadar kötü o kadar gereksiz ve yorucu ki hem kıskanan için kötü hem kıskançlık yapılan için.
kıskanan zaten mutsuz,kıskanılan da bu durumdan dolayı huzursuz,(bilmiyorum hoşuna giden de var.)
bizden daha güzel/uzun/zeki/başarılı/şanslı vs. vs. insana özenilebilir bu normal.
ama fesatlık yapmak,kıskandığı kişiyi rencide etmek laf sokmak,yermek,ya da ona kendini kötü hissettirecek her hangi bişey yapmak hak değil.ayıp.
kimsenin kimseyi yıpratmaya hakkı yok bence.benim önerim bu tip insanlara hayatımızdan çıkaramıyorsak(misal işyerinde oda arkadaşımız,kuzen akraba şu bu..)ince ayar vermek.tam da laf soktuğu an inşallah sen de benim gibi olursun birgün demek gibi. duruma göre yani ortamı germeden kimseyi küstürmeden ama mesajı iletmek kaydıyla,anlayacağı dilde konuşmak.

Bu konuya seneler önce yorumlar yapmıştık konuşmuştuk lirik cim...
Seneler gecti ama bizlere yasatilanlar hic değişmedi... Ne tuhaf :1:
Hem de bu tarz insanlar acısından acınası... Kıskanmak degil bunun adı... Madamiks de yazmis ya bir yerde...
İnsan sevdiğini kıskanır. Sakınmak anlamında kullanılır kıskançlık...
Bunun adı, aşağılık kompleksi ve özgüven eksikliği. Baskasını kendinde olmayan veya içten ice özendigi şeyi gördüğü anda onu kotuleyip hirslanarak kendini tatmin etmek. Anlık haz alıp mutlu oluyorlar... Durum bundan ibaret... :34:

Bu konuya seneler önce yorumlar yapmıştık konuşmuştuk lirik cim...
Seneler gecti ama bizlere yasatilanlar hic değişmedi... Ne tuhaf :1:
Hem de bu tarz insanlar acısından acınası... Kıskanmak degil bunun adı... Madamiks de yazmis ya bir yerde...
İnsan sevdiğini kıskanır. Sakınmak anlamında kullanılır kıskançlık...
Bunun adı, aşağılık kompleksi ve özgüven eksikliği. Baskasını kendinde olmayan veya içten ice özendigi şeyi gördüğü anda onu kotuleyip hirslanarak kendini tatmin etmek. Anlık haz alıp mutlu oluyorlar... Durum bundan ibaret... :34:
Çok doğru Hayyal,yıllar geçse de insanların bu umarsız hırsı daha da katlanarak artacak sanırım.Belki her gün görüştüğün arkadaşından yiyeceksin bir gün bu darbeyi.İnsanı bu üzer,yoksa diğerleri zaten hayatımızda olmayan insanlar.Senin haberin yok,kadın uzaktan uzağa kinlenmiş,hastalıklı bi ruhla seni takip etmiş ...Bunlar sağlıklı bi insanın yapacağı şeyler değil zaten.Böyle yaparak ancak kendilerini rezil ediyorlar.Güzel kalpliler ise her zaman karşılığını alıyor,maddi -manevi. ;) Umarım o insanlar da kendine çekidüzen verir,biraz etrafa sevgiyle bakarlar. :))

Hırs hazımsızlık cekememzlik kıskançlık bu kadınlarda olan bişi hele kendinden çok daha güzelini gördüklerinde eyvah
Benim başımada çok gelıiyor reelde ama bu sitedede dün benim için özel 2. Uyelik almış kadının biri sonra foto eklememi bekleyip hemen altına herkesin bayıldığı fiziğimi GÖYA beğenmedi sebebide boyu.m 180 değilmiş:1: kendisi 180 civarı olduğu için ve tek özelliği anlamsız boyu olduğu için boyle berbat bi psikolojide
Sırf kendine iltifat etmek için ıkıncı uyelık almıs ve kendı ozellıklerını oven seyler yazdı zavallı okadar acınılacak halde ınsanlar varkı
Sırf kendine iltifat bana hakaret etmek için uyelık almış ya demkki kimse onu beğenmiyor oda kendine yazıyorda yazıyor

He bıde kendını vs mankenı sNıyor halbukı gordum kendısını uzun boylu dumduz bişi kocaman elleri aYakları ve boyu dışında bi özelliği yok beni gördükçe deliriyor:44:

Ona "güZel"im:1:
Sen hasta ve çok kıskanç bir kadınsın ne yaparsan yap bana ulaşamzsın allah vergisi :52: demek isterdim
acıyorum ona çok komik bi duruma düştü dün:27:

Bu başıma gelen en yeni olay benzer şeylerlw karşılaşıyorum çok zaman gerçwk güzellik başa bela
Klavye güzelleride var tabi :ssz:

Son düzenleme:
rakip olarak yada rekebet edecek baska bir canli turu olmadigi icin

Yolda yürüyorum,acelem var ..önde yürüyen ikiliden biri herkes bize bakiyor diye sevinirken,bu iki minnoş ergen kizi geçtim,arkamda kaldilar...boyanmislar,suslenmisler,parfume bogulmuşlar...bi tanesi salak bize bakmiyorlar,öndekine bakiyorlar...digeri,ya çok.güzel...Nesi güzel ,upuzun,incecik! Ben de döndüm arkama,dedikodu yapacaksan sessiz olmalisin ,dedim... Eskiden olsa baska bisi derdim,ama artik fesatlarla ugraşmiyorum...☆*:.。. o(≧▽≦)o .。.:*☆

Back
X