• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadnlar neden birbirlerini ekemezler?

kıskançlık sadece kadına özgü değil aslında, sadece her zamanki gibi kadın dillendiriyor, kadın açık veriyor...tıpkı dedikodu gibi, belki erkekler bizden çok yapıyor ama dedikodu deyince akla kadın geliyor...neyse...
ayrıca dozunu bildiğin sürece kıskançlık her insanın bünyesinde de olan bir histir bence, ama sorsanız herkes aman hayatım boyunca kimseyi kıskanmadım der, insan işte...
bana gelince, giyim kuşam ayakkabı bilmem ne bunlar bir yana kedi ciğer mevzusu yaşamışımdır hep, temelinde kıskançlık var mıdır, vardır...bence kadın en çok kendine güvenen kadını kıskanır, kendine güven de fiziksel görünümden tutun eğitime, aileye kadar bir çok şeyi barındırır içinde...ve ben en çok kendi güveni nedeniyle çekilemeyen olmuşumdur...bunu hep yaşadım, alıştım, eğleniyorum sadece o zaatlarla...
kıyafete gelince, aa çok şıkmış nerden aldın diye sorana sesim çıkmaz söylerim, hatta beraber alırız hiç problem değil, herkes farklı taşır çünkü, ama beni süzüp, hatta şurası şöyle burası böyle diye eleştirdikten sonra gidip aynını alıyorsa işte o çekemememezliktir...bu tür durumlara da gülerim...
hayat insana neler öğretiyor...bir yakınım sahip olduğu herşeyi bize sorarak alır, kıyafetinden dekorasyon malzemesine kadar, hep yardım ettik kendisine, bişey beğenir nerden aldınız, şurdan gider alır felan...bir defa ihtiyacım oldu dedim sen bu ara çok abiye çanta aldın, vaktim yok benim gezecek, nerden aldın gidip direk bakayım, ayy canııımmm heryer çantacı şimdi bulursun muhakkak dedi...hönkk...buldum...sonra dayanamadı nerden aldığımı sordu yine...ahhhaaaa...
boşverin eğlenin bu tiplerle...

Derdim onlaymış , Yazık ,çok yazık:icecream: bir sürü kitap okumuş ama yazdığım düz yazıyı bile anlıyamıyor..
Herkes nedense kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış
Hepiniz kadınsız.. Sizi kıskananda olabilirde , sizinde kıskandıklarınızda olabilir..
Bunu nedense hep unutuyoruz biz kadınlar..

Kendimizi ne kumaş ne de bulunmaz sanıyoruz.
Sadece olanı söylüyoruz.
Ha bunu söylemek kendini övmekse diyeceğim tek şey kendimi övmeye ihtiyacım olmadığıdır...
Hayatımda bir kadını kıskanmadım...
Özelliklerinden dolayı, sahip olduklarından dolayı...
Buradaki müzdarip arkadaşlar da keza öyle bence... a.s
Yoksa böyle bu durumdan dert yanmazlardı diye düşünüyorum...

Zaten hiç kimse kimseyi kıskanmaz..
Hem niye kıskansınki , dimi?
Sorun şuki , Dünyada milyonlarca kadın var ve hepsi
Birbirlerini kıskanıyorlar , ve sonra ben kıskanmamkine getiriyorlar..:roflol:
Kadın kadının kurdudur diye başına dememişler..

Derdim onlaymış , Yazık ,çok yazık:icecream: bir sürü kitap okumuş ama yazdığım düz yazıyı bile anlıyamıyor..
Hepiniz kadınsız.. Sizi kıskananda olabilirde , sizinde kıskandıklarınızda olabilir..
Çılgın kendini kanıtlama eyleminde olan masum çocuk,volüm maksimum
Lirik_güzel hanfendi "Ben kimseyi kıskanmam,herkes beni kıskanır" gibi birşey dememiş/manasınıda etmemiş..Siz anlamanız gerekenleri anlamak,okumanız gerekenleri okumak yerine fazladan birşeyler zırvalıyorsunuz..Konu başlığı altında başına gelen kıskançlık olaylarını anlatmış.Gizliden gizliye bir kan davanız var sanırım..
Yada bunlar masum çocukluğunuzdan mı?:delphin:

Aaa gruplaşma olmuş , bütün kıskanç olamayan hatunlar burda toplanmış..
Ne garip şu kadın milleti , cidden garip , herkesin onları kıskandığına nasıl kafayı takmışlarsa..
Mükemmel olup çıkmışlar..
Aslında ben sadece konu sahibine yazmamıştım , orda bir bez parçasını kıskandığını ima eden iki arkadaş yazmıştı ama yazıma onlar yerine başka biri yazıp üsütüne alınınca hem sen beni kıskanıyorsuna geldi konu..
Akıl var mantık var(Tabi herkesde yok..) Neden herşeyi üstünüze alınıyorsunuz ve hem cinslerinize bu kadar nefret besliyorsunuz..?
Kurtulun şu tavırlarınızdan , Yok efendim herkes beni kıskanıyor belediye bana yardım etsin tavrınızdan..
İlk önce kendinize bakın sonra başkasını eleştirin..:1closedeyes:

Ne garip şu kadın milleti , cidden garip , herkesin onları kıskandığına nasıl kafayı takmışlarsa..
Aslında ben sadece konu sahibine yazmamıştım , orda bir bez parçasını kıskandığını ima eden iki arkadaş yazmıştı ama yazıma onlar yerine başka biri yazıp üsütüne alınınca hem sen beni kıskanıyorsuna geldi konu..
Akıl var mantık var(Tabi herkesde yok..) Neden herşeyi üstünüze alınıyorsunuz ve hem cinslerinize bu kadar nefret besliyorsunuz..?
Kurtulun şu tavırlarınızdan , Yok efendim herkes beni kıskanıyor belediye bana yardım etsin tavrınızdan..

yaşamayan biri anlayamaz,sizin başınıza kötü birşey gelmemiş,kıskançlığından dolayı kimse size zarar vermemiş,vermeye çalışmamış,şanslınız.ama bukdar büyük konuşmayın.hiçbir konuda.....

Neden mesajlarımı düzenliyemiyorum ya :(

yaşamayan biri anlayamaz,sizin başınıza kötü birşey gelmemiş,kıskançlığından dolayı kimse size zarar vermemiş,vermeye çalışmamış,şanslınız.ama bukdar büyük konuşmayın.hiçbir konuda.....

Aslında güzel bir noktaya değindin , Kimse kimseye zarar veremez canım
Seni kıskanan biri varsa , rahatsız oluyorsan hayatından çıkartırsın biter gider..
Konuşmazsın kaale almazsın , O karşıda kendi yaptığıyla kala kalır..
Ben hep öyle yaptım , o yüzden kimsenin zararı dokunmadı bana..

Çılgın kendini kanıtlama eyleminde olan masum çocuk,volüm maksimum
Lirik_güzel hanfendi "Ben kimseyi kıskanmam,herkes beni kıskanır" gibi birşey dememiş/manasınıda etmemiş..Siz anlamanız gerekenleri anlamak,okumanız gerekenleri okumak yerine fazladan birşeyler zırvalıyorsunuz..Konu başlığı altında başına gelen kıskançlık olaylarını anlatmış.Gizliden gizliye bir kan davanız var sanırım..
Yada bunlar masum çocukluğunuzdan mı?:delphin:

Kişisel problemi var benle belli ki.Araştırmış ki beni ,benim hakkımda bu kadar kesin yargılara varmış.Sonra da inkar etmiş.Erkek üyeliğim bile kalmamış.Gülmekten öte bir şey yapamayacağım.kaydirigubbakcemile3Okuduğunu anlamayı geçtim zaten.O da bir muamma.sempatiksalakcinni

He ya siz demek istediğimizi sürekli bilerek saptırdığınızdan,anlamadığınızdan dolayı bizde bir grup kurup Kurabiye'ye anlatalım yardımcı olalım demek istedik.Hatta face'te bile bunun grubunu kurmayı düşünüyoruz..
Siz bilerek yanlış anlıyorsunuz,kimsenin burda HEMCİNSLERİNE BİLEREK NEFRET BESLEDİĞİ YOK! Millet başlarından geçen olayları anlatmış..Siz hala sanki bizler "Dün şu kız bana baktı,ayol kesin beni kıskandı" demişiz,küçük dağları ben yarattım havasında takılmışız gibi ne diyorsunuz?
Siz çocuklar kadar masum olduğunuzdan kimse size bulaşmıyor olmalı..Kinci,pislik,arkadan iş çeviren kadınıda erkeğide var,sizin onlarla karşılaşma payınızı biz almışız zannımca siz uğraşmayasınız diye.

Neden mesajlarımı düzenliyemiyorum ya :(

Aslında güzel bir noktaya değindin , Kimse kimseye zarar veremez canım
Seni kıskanan biri varsa , rahatsız oluyorsan hayatından çıkartırsın biter gider..
Konuşmazsın kaale almazsın , O karşıda kendi yaptığıyla kala kalır..
Ben hep öyle yaptım , o yüzden kimsenin zararı dokunmadı bana..

sizide birilerinin kıskandığını kabul ediyorsunuz cevabınızla "ben hep öyle yaptım" diyerek. size katılıyorum bende hiiç umursamam banada zararı dokunan olmadı. yani biz fesatlığımızdan öyle sanmıyormuşuz değil mi?

Arada bir fark var beni herkes beni kıskanıyor Belediye bana ayrdım etsin demiyorum ..:1closedeyes:
ve kimseyi kaale almıyorum
+
Art niyetle yaklaşmıyorum kimseye
Art niyetli olsam herkesin beni kıskandığını düşünürdüm.. Bazıları gibi..şakkıdı

Arada bir fark var beni herkes beni kıskanıyor Belediye bana ayrdım etsin demiyorum ..:1closedeyes:
ve kimseyi kaale almıyorum
+
Art niyetle yaklaşmıyorum kimseye
Art niyetli olsam herkesin beni kıskandığını düşünürdüm.. Bazıları gibi..şakkıdı
Evet örnekte de görüldüğü gibi hastalık ciddi boyutlara ulaşmış bayanlar ♥

Olmayan/söylenmemiş cümleleri baz alarak,bilerek yanlış anlayarak kendi kendine tartışma çıkartmak isteyen bir kadının acınası hali.Anlamanızı beklemek tabiki saçmalık.Siz böyle boş boş yazdıktan sonra sonsuza kadar yazabilirsiniz,buyrun kendi kendinize konuşmaya :delphin:

Olmayan/söylenmemiş cümleleri baz alarak,bilerek yanlış anlayarak kendi kendine tartışma çıkartmak isteyen bir kadının acınası hali.Anlamanızı beklemek tabiki saçmalık.Siz böyle boş boş yazdıktan sonra sonsuza kadar yazabilirsiniz,buyrun kendi kendinize konuşmaya :delphin:

Yazsın dursun,kendine bir meşgale bulmuş.:roflol:Art niyetli olmadığı için çamur! atmakla meşgul kendisi.Kişi kendinden bilir işi.:delphin:

En azından ben saldırmıyorum , senin gibi seviyemi düşürmüyorum
Adam gibi yazıyorum ama anlıyana
Seviyen düşmüş düşeceği kadar ..
Buyur meydan senin kadın düşmanı hanfendüü , kıskançlık hayatında başarılar..şakkıdı

kaydirigubbakcemile5
Katılıyorum...
Kadınlar arası kıskançlık vardır.
Ayrıca üstünüzdekine saçınıza makyajınıza boyunuza posunuza vs. önce alay edip mana bulan sonra arkanızdan çok güzel üstündeki deyip onu bulan çok insan tanıdım ben...
Bana da çok yapıldı...
175 boyum var diye bana düşman olan gördüm ne diyorsunuz siz ya?
:umursamaz:
Durup durup bende kusur arayan insanlar gördüm...
akannehir akannehir
Neler neler... -tatlicadiarzu-
Kadın milleti cidden çok kıskanç... :3:

Hayyal'im bu tiplerden çok ne yazık ki...Boyun uzun diye sana düşmanlık besleyenlerin olmasına şaşırmadım.Herkes herkesi beğenmek zorunda değil,ama kalkıp da boyuna laf ederlerse,ayağına bakarlarsa hemen,topuklu giydiysen boyu uzun bir de topuklu giymiş,iğrenç vs gibi hakaretleri eden insanlar zaten art niyetlidir.Ulaşamadıkları vasıflara çamur atmakla meşguldur böyleleri.(Yolda tanımadığınız bir insan bile bunu yapıyorsa...)Uzun boyu beğenmiyor olabilir biri,ama kalkıp da bu tür cümleleri sarf ederse niyeti zaten ister istemez açığa çıkar.Onların hasetlenmesi çok normal.İçlerindeki kini,çekememezliği bu şekilde yanısıtıyorlar.Ne diyeceksin,bol bol kıskansın dursun işte.Kendine zararı var haberi yok.Alçaldıkça alçalıyorlar...zemuszemus

Ben de karşılaşıyorum çok ,başıma da bir sürü olay geldi.Yazlıktan komşumuz, yeni taşınmışlardı.Bize geldi.Kızı varmış benle aynı yaşlarda.Yarın getireyim tanışın ,dedi.Tabi seve seve ,dedim.Kız geldi oturdu,sohbet ettik.Arada süzüyordu,sonradan anladım.Bir gün sonra plajda buluştuk.Denize girdik vs.Her şey normal.Kız diğer gün plajda yanımıza uğramadı bile.Nedeni de şuymuş:Kızın boy ve kilo takıntısı varmış.Açıkça, bana senin yanında rahat edemiyorum,dedi ve gitti.aklinialirimsmile Çok şaşırmıştım.:smiley-cool:Ben de çok şey kaybetmedim.Denizin içinde dikkat çekmek için yapmadığı şey yoktu.Zaten bana hitap edecek biri değilmiş.Kendine güvenen insan zaten denizin içinde hoplayıp durmaz,ikincisi de arkadaşlarını boyuna ve kilosuna göre seçmez.zemuszemusTek olumlu yanı açık sözlü olmasıydı.Kulakları çınlasın.kaydirigubbakcemile3

Hayyal'im bu tiplerden çok ne yazık ki...Boyun uzun diye sana düşmanlık besleyenlerin olmasına şaşırmadım.Herkes herkesi beğenmek zorunda değil,ama kalkıp da boyuna laf ederlerse,ayağına bakarlarsa hemen,topuklu giydiysen boyu uzun bir de topuklu giymiş,iğrenç vs gibi hakaretleri eden insanlar zaten art niyetlidir.Ulaşamadıkları vasıflara çamur atmakla meşguldur böyleleri.(Yolda tanımadığınız bir insan bile bunu yapıyorsa...)Uzun boyu beğenmiyor olabilir biri,ama kalkıp da bu tür cümleleri sarf ederse niyeti zaten ister istemez açığa çıkar.Onların hasetlenmesi çok normal.İçlerindeki kini,çekememezliği bu şekilde yanısıtıyorlar.Ne diyeceksin,bol bol kıskansın dursun işte.Kendine zararı var haberi yok.Alçaldıkça alçalıyorlar...zemuszemus

Ben de karşılaşıyorum çok ,başıma da bir sürü olay geldi.Yazlıktan komşumuz, yeni taşınmışlardı.Bize geldi.Kızı varmış benle aynı yaşlarda.Yarın getireyim tanışın ,dedi.Tabi seve seve ,dedim.Kız geldi oturdu,sohbet ettik.Arada süzüyordu,sonradan anladım.Bir gün sonra plajda buluştuk.Denize girdik vs.Her şey normal.Kız diğer gün plajda yanımıza uğramadı bile.Nedeni de şuymuş:Kızın boy ve kilo takıntısı varmış.Açıkça, bana senin yanında rahat edemiyorum,dedi ve gitti.aklinialirimsmile Çok şaşırmıştım.:smiley-cool:Ben de çok şey kaybetmedim.Denizin içinde dikkat çekmek için yapmadığı şey yoktu.Zaten bana hitap edecek biri değilmiş.Kendine güvenen insan zaten denizin içinde hoplayıp durmaz,ikincisi de arkadaşlarını boyuna ve kilosuna göre seçmez.zemuszemusTek olumlu yanı açık sözlü olmasıydı.Kulakları çınlasın.kaydirigubbakcemile3
ya anlamıyorumki cnm ben bu kızları.ben aksine güzel insan severim.insanoğlu herşeyin güzelini sevmezmi? bir petshoptan evcil hayvan alırken bile tipine bakmazmıyız
'ay çok güzelmiş suratı bunu alalım' demezmiyiz? güzele bakmak haz verir bana herkese verir,niye rahatsız olurki kızlar bundan?

aslında bi arkadaşım bana bunun cvbını çok net vermişti.
yeni yeni sıkı fıkı olmaya başladığım bir kızdı,evde oturuyoruz bana dediki ''ben seninle böyle evin içinde kızkıza takılırım ama erkekli kızlı ortamlara girmem baştan söyliyim'' dedi.
neden diye sorduğumda : ''bi ortama girdiğimde bile bile niye 2. plana olana atılmayı baştan göze alayımki,herkes seninle ilglenicek güzelsin diye yok ben almıyım'' dedi
tabi bu muhabbetten sonra kızı sıkı fıkı kategorimden çıkarttım :)
ama bukadar açık sözlü olduğu için ona teşekkür etmeyi de ihmal etmedim

ve tez bir kez daha kanıtlanır "kadınlar birbirini cekemez."

hiç anlam vermem bu tip insanlara çevremde çok fazla var...onlara gülüyorum sadeceee
aile bireyleri arasında pek olmaz böyle şeyler..tabi benim gördüğüm kadarıyla....fakat iş ortamında yada sosyal ortamda çok fazladır....sebebide bana göre şudur.....örneğin iş yerindeki bayanlar ne kadar iyi anlaşırlarsa anlaşsınlar aralarında statü savaşı gizliden gizliye yaşanırr...buda beraberinde sinsi bir şekilde gerçekleşen çekememezliği getirir......belkide bayanların yaradılışında vardır....hatta sadece bayanların değil insanoğlunun yaradılışında vardır en gözde en iyi en güzel en başarılı ben olayım mantığı....

Son düzenleme:
Back
X