• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kadnlar neden birbirlerini ekemezler?

:))doğrudur valla.
kızların bu özelliklerinden nefret ediyom..süzmeler arkadan konuşmalar çok doluyum be kk..
ben çok güzel biri değilim ama maddi durumum iyi marka giyinirim hep ama hava atmak gibi huyum yok yanlış anlaşılmasın birde notlarım ve hocalarla aram çok iyi beni de bu yüzden kıskanırlar.ama hiç bi şekilde sataşıpta içlerini boşaltmalarına izin vermiyorum duymazlıktan geliyorum doldukça dolsunlar ben şık giyinmeye ve iyi notlar almaya devam edeceğim :).üstelik kimin ne olduğunu anlıyosun,iyi oluyo.

Son düzenleme:
Çok şaşırdım aynı kıyafetten almak , giymek bile kıskançlık belirtisi olmuş
Bi çok kıyafettimden bi çok yakınımda vardır
Kuzenimde birşey görsem beğensem , sorarım nerden aldın bende alıyım diye
Hatta kuzenimle yada arkadaşımla alışverişe çıktığımızda aynı kıyafetleri bile aldığımız olur
Çünkü zevklerimiz aynıdır..
Hatta kıyafet konusunda kimseyi kıskanmamışımdır , çevremdekilerinde kıskandığını sanmıyorum
Altı üstü bir bez parçasıdır
Hatta geçen gün kuzenim aldığım bir hırkayı çok beğendi banada al diye tututrdu
Gittim kendi elimle aynısından aldım
Bu tür şeyler kıskançlık konusu olmaz , yapmayın , abartmayın , kendinizi kimseden üstün görmeyin..

Dikkat ederseniz kıyafet konusundan yakınanlar,karşı tarafın sinsi davranışından dolayı o yorumları yapmışlar.Sizin üzerinizdeki kıyafeti beğenmediğini söyleyip ya da pis pis bakıp ,ertesi gün gidip aynısını alırsa siz de pek iyi şeyler düşünmezsiniz sanırım.Herkes iyi niyetli değil. bilmiyorumkismile

valla ben öyle çoook güzel sayılmam kıyafetede düşkün değilim neyle rahat edersem onu giyerim makyaj özel günler hariç yapmam bana bile kıskanlık yapan oluyo şaşıp kalıyorum ama pek umursamıyorum herkesin kendi problemi mutlu olamazlar böyle yaptıkça

Bana göre art niyet karşılıklıdır..
Sen karşındakini art niyetli görüyorsan , sende onun kadar art niyetlisindir..

Bu tez her zaman geçerli olmaz.Yanlış kapıya çıkabilir.Sizin karşınıza çıkmamış demek ki,öyle biri.Şanslısınız.Yoksa çoğu insan örnek alındığını düşünerek onore olur.Merak etmeyi,belli bir olgunluğa gelen herkes kimin art niyetli,kimin temiz kalpli olduğunu görüp,ona göre davranır.zemuszemus .bayanssulusmile

Valla sizin gibi düşünecek olsaydım şayet çevremdeki bir çok kişinin beni kıskandığını düşünürdüm
Ama ben öyle düşünmüyorum , beni örnek alıp , zevkli olduğumu düşünüyorum..
Kişi neyse karşındakinide öyle görür..
Kıskançsanız herkesin sizi kıskandığını taklit ettiğini zannedersiniz
Yani kendinizi herkesden üstün görürsünüz
Ama değilsinizdir..:1closedeyes:

Valla sizin gibi düşünecek olsaydım şayet çevremdeki bir çok kişinin beni kıskandığını düşünürdüm
Ama ben öyle düşünmüyorum , beni örnek alıp , zevkli olduğumu düşünüyorum..
Kişi neyse karşındakinide öyle görür..
Kıskançsanız herkesin sizi kıskandığını taklit ettiğini zannedersiniz
Yani kendinizi herkesden üstün görürsünüz
Ama değilsinizdir..:1closedeyes:

Yukarıda yazdıklarımı anlayamadıysanız hala,o sizin sorununuz.sempatiksalakcinni O kadar da açık yazdım,ilginç,amacınız başka belli ki.:smiley-cool:

Sanırım siz benim yazdıklarımı anlamadınız
Bir daha anlatmaya çalıştım ama
Yine yeniden anlatsam boş sanırım
ve ben sizin gibi değilim , neysem o , ne dediysem o
Kadın kadının kurdudur derler ya , siz sanırım en iyi örneğisiniz
Yazık , birde herkes beni kıskanıyor triplerine girmişsiniz:roflol:
Yazık..:kahve:

Son düzenleme:
Sanırım siz benim yazdıklarımı anlamadınız
Bir daha anlatmaya çalıştım ama
Yine yeniden anlatsam boş sanırım
ve ben sizin gibi değilim , neysem o , ne dediysem o
Kadın kadının kurdudur derler ya , siz sanırım en iyi örneğisiniz
Yazık , birde herkes beni kıskanıyor triplerine girmişsiniz:roflol:
Yazık..:kahve:

Olayı kişiselleştirmişsiniz ,yanılmamışım.Size yazık,başka işiniz gücünüz yok,beni takip etmişsiniz.:roflol: Kıskanılan biriyim,çünkü hazımsız çok,çok da sevilen biriyim,çünkü kendine güvenenlerle,iyi niyetlilerle arkadaşlık ederim.:3:Görene...Anlayana...
Art niyetli olan sizin gibi bıdı bıdı yapıp sataşır,iyi niyetliler de okuduğunu anlayıp ,zekaları ile doğru tespitlerde bulunurlar.İşte herkes bir olamıyor.zemuszemus Biraz kitap okuyun son tavsiyem size,okuduğunuzu anlamanız için size yardımcı olacaktır.
Seviyenize daha fazla inmemek adına da kendi kendinize yazın şimdi.Kolay gelsin.naniknanik

Komik çok komik:roflol:
Sizi bu sitede ilk defa bu konuda gördüm, daha önce hiç görmedim
Yüzünüzüde , giyiminizide , nasıl kıskanabilirim sizi?
Belki gerçekte yoksunuz , belki erkeksiniz? internetten birini kıskanacak biri hiç olmadım
Şimdide olamam :1closedeyes:
Ama siz sanırım herkesi kıskanıyorsunuzki , herkes sizi kıskanıyor sanıyorsunuz
Relax olun biraz , okudunuzuda yazdığınızıda anlayın
Başkalarına sataşmayın
Hem cinslerinizle anlaşmayı , arkadaş olmayı deneyin , kıskanmayı değil!..yerimseniben

Ben sanıyordum ki kişi sevdiğini kıskanır ama öyle değilmiş..kıskançlık bana göre sevdiğini gözünden sakınmadır,başkasıyla paylaşamamaktır.
Kişinin hemcinsini kıskanmak diye bir şey olamaz olsa olsa çekememezlik olur.Onada hiç anlam veremedim bu yaşıma kadar.

'kıskanclık' denen şey vardır kadınlar arsında.ve bunu ileri boyutlara taşıyıp,tehlikeli olabilen kadınlar da vardır.
belki siz şuana kadar hiç kıskanılmamış olabilirsiniz ama bu kadınların birbirini kıskandığı tezini çürütmeye yetmez hanımefendi.
bunu neden inatla inkar etmişsiniz anlamadım?
kendiniz yaşamamışsanız,yaşayan bir kadında mı görmediniz? burda yazılanları da mı okumadınız?

bana okulda,gelip rujumun rengini ve numarasını alan insan sayısı 3-4 kişiyi bulunca,hoşuma gider.zevkli bir insanım demekki diye düşünür,izmire gidince sana da aynısından alabilirim bile derim arkadaşıma.
çünkü gelip beğendiğini söyleyip numarasını sormuştur insan gibi.
fakat,arkamdan 'dudaklara bak fosforlu pembe' diye alaycı konuşan insanın 1 hafta sonra aynı renk bir rujla ortalarda gezindiğini gördüğümde buna kıskanclık derim ben.

bizler de her üstümüzde başımızda olanı alana, 'a bizi kıskanıor' demiyoruz burada.bu kendini yukarıda görmeye girer.
kavramları karıştırıyorsunuz.

Komik çok komik:roflol:
Sizi bu sitede ilk defa bu konuda gördüm, daha önce hiç görmedim
Yüzünüzüde , giyiminizide , nasıl kıskanabilirim sizi?
Belki gerçekte yoksunuz , belki erkeksiniz? internetten birini kıskanacak biri hiç olmadım
Şimdide olamam :1closedeyes:
Ama siz sanırım herkesi kıskanıyorsunuzki , herkes sizi kıskanıyor sanıyorsunuz
Relax olun biraz , okudunuzuda yazdığınızıda anlayın
Başkalarına sataşmayın
Hem cinslerinizle anlaşmayı , arkadaş olmayı deneyin , kıskanmayı değil!..yerimseniben

alıntı yapmayı unutmuşum bu msja karşılık yazmıştım

'kıskanclık' denen şey vardır kadınlar arsında.ve bunu ileri boyutlara taşıyıp,tehlikeli olabilen kadınlar da vardır.
belki siz şuana kadar hiç kıskanılmamış olabilirsiniz ama bu kadınların birbirini kıskandığı tezini çürütmeye yetmez hanımefendi.
kendiniz yaşamamışsanız,yaşayan bir kadında mı görmediniz? burda yazılanları da mı okumadınız?

bana okulda,gelip rujumun rengini ve numarasını alan insan sayısı 3-4 kişiyi bulunca,hoşuma gider.zevkli bir insanım demekki diye düşünür,izmire gidince sana da aynısından alabilirim bile derim arkadaşıma.
fakat,arkamdan 'dudaklara bak fosforlu pembe' diye alaycı konuşan insanın 1 hafta sonra aynı renk bir rujla ortalarda gezindiğini gördüğümde buna kıskanclık derim ben.

bizler de her üstümüzde başımızda olanı alana, 'a bizi kıskanıor' demiyoruz burada.bu kendini yukarıda görmeye girer.

Boşuna kendinizi paralamayın.Derdi benle.Hemen saldırdı çünkü.Okuduğunu anlamak istemiyor belli ki.İşine de gelmiyor.Kendisi aynı şeyi yapıyor olmalı ki bu kadar celallendi.:smiley-cool:

Bırı benı tavırlarımı yada maddıyatla aldıgım seylerı kıskandıgında cok hosuma gıdıyor kızlar kaydirigubbakcemile3 allahım ben ne zevklı ınsanmısım yada ne var kı bunda bu kadar dıye karsıdan bakıp kıs kıs guluyorum,eger kıskanıldıgınızı hıssedıyorsanız bence sızde takmayın,gulun gecın keyfını cıkarın :lepi: Tabıkı bu cumlelerım art nıyetlı kıskanclıklar ıcındır,yoksa hosuma gıttı uzerındekını yada ayakkabını nerden aldın dıyen bı arkadasıma gıder kendı ellerımle aynısını alır hedıye ederım,art nıyetlılereyse sadece doner bakar guler ve gecerım yerimseniben

neden kısmına gelınce bence tezlık bır konu :)) ınsan psıkolojısı bu herkesın kendıne gore bazı takıntıları kusurları mutlak vardır,bazımızda sanrım elde edemedıgımız seyler ıcın gereksız kıskanclıklara gırıyoruz...keske boyle olmasa da gul gıbı gecınsek...

kaydirigubbakcemile5
Katılıyorum...
Kadınlar arası kıskançlık vardır.
Ayrıca üstünüzdekine saçınıza makyajınıza boyunuza posunuza vs. önce alay edip mana bulan sonra arkanızdan çok güzel üstündeki deyip onu bulan çok insan tanıdım ben...
Bana da çok yapıldı...
175 boyum var diye bana düşman olan gördüm ne diyorsunuz siz ya?
:umursamaz:
Durup durup bende kusur arayan insanlar gördüm...
akannehir akannehir
Neler neler... -tatlicadiarzu-
Kadın milleti cidden çok kıskanç... :3:

Derdim onlaymış , Yazık ,çok yazık:icecream: bir sürü kitap okumuş ama yazdığım düz yazıyı bile anlıyamıyor..
Herkes nedense kendini bulunmaz hint kumaşı sanmış
Hepiniz kadınsız.. Sizi kıskananda olabilirde , sizinde kıskandıklarınızda olabilir..
Bunu nedense hep unutuyoruz biz kadınlar..

Back
X