Kadnlarn igdleri ounlukla doru kar

sblue

iyilik kumkuması
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2008
2.140
3
116
46
İzmir
kadın doğası gereği bir olaya hem mantık hemde duygusuyla yaklaşır bunun sonucunda kılı kırk yarar ve olayların sonucunu baştan görebilir bu çoğunlukla böyledir . yakınlarımızı uyarırız kimi zaman özelliklede eşlerimizi
6. hissimizin yüksek olduğunu savunuruz herzaman
sizlerinde yaşadığınız haklı çıktığınız ben söylemiştim dediğiniz deneyimler varsa paylaşırsanız sevinirim

ewet geneldee benım de olur..ve 6.hıssıme cok guvenırım..deneme yanılmalarda olduu tabıı ama esım bana hıcc ınanmaz bu konudaa.. ben sana demıstımm dememe ragmen.. :))

unutmadığım bişi var. teyzemin yazıhanesine bi adam geldiydi iş için ben 13 yaşındaydım onun yanında duruyodum. adam iyi giyimli güleryüzlü biriydi teyzemin de arkadaşıymış falan. ama ben adamı nedense gördüm ve hiç hoşlanmadım o gün. teyzeme de dedim, aman sen kötümsersin gibi bişiler dediydi. bikaç aya kadar amca dolandırıcı çıktı herkesi silmiş süpürmüş, teyzem baya bi şaşmıştı. lülülülülülü bu kadınlıktan çok çocukluğun içgüdüsü oldu ama idare edin :))

benimde olur genelde
en son cinsiyet tahminine sardım kaydirigubbakcemile3henüz hiç yanılmadım da haakaydirigubbakcemile3

ewet geneldee benım de olur..ve 6.hıssıme cok guvenırım..deneme yanılmalarda olduu tabıı ama esım bana hıcc ınanmaz bu konudaa.. ben sana demıstımm dememe ragmen.. :))

benimde eşim her uyarıma tamam der ama dinlemez sonuç malum
her seferinde bu defa seni dinleyeceğim der ama nafile :))))

benimde eşim her uyarıma tamam der ama dinlemez sonuç malum
her seferinde bu defa seni dinleyeceğim der ama nafile :))))

senınkı gene ıyımıs tatlım.. :1hug: dıyorum yaa benımkı ınanmaz bılee hadı canım sende fıaln der sen yalnıs dusunuyosun olmaz oylee sey vs.. :umursamaz: ama genelde de soyledıgım sey cıkarr ben sana demıstım derım.. zemuszemus ozamanda camura yatar... kaydirigubbakcemile3

hmmmmmmmmm gece gece suan hic aklima gelmedi iyimi cicim
ama cok güzel bi konuya deyinmissin
fakat sanirim benim hisslerim kuvvetli diil ya yanildigim cok olur

ohooo ben her zaman derimmm öleceğim günü bilmiom diye....kocama müdehale ederim olmaz bu iş böle derim o da inadına kendi başına buyrukluk yapar sonra da benim dediğime gelir...
çoğu zaman kabullenir haklısın bi daha yapmayayım der ama o yine dediğini yapar...
anlayacağın çok inanaırım ben 6. hisse ve rüyalara...

madem böle bi topik açtın bende anlatam sadece bir tanesinii

hiç bir zaman duygularımda şüphelerimde yanılmam bende

benim eşimin bir arkadaşı vardıı çok zengin ve kültürlü bir bayan ciddi zenginlikte yanii

aşırı kilolu ama sempatikk kadınla görüşüyorduk girip çıkıyordu bizee

birlikte ikimiz gezmeye denize havuza falan gidiyorduk neyse

ama ondan şüpheleniyordumm

eşime bir gün tlf açıyorum içim o kadar huzursuz ki

eşimin tlf cebinde açıldı ve yanında o kadın

bütün konuşmalarını dinledim evdede sinir krizi geçirdim tabii

kopma noktasına geldik vs ama sonuçta haklı çıktım

o günden sonra görüşmedik

arabayla biryere gidecek olur gitme derim dinlemez alkollü yakalanır yada araba yolda kalır sonra keşke dinleseydim derrr

ahh ahh daha neler nelerr kaydirigubbakcemile3

her başarılı erkeğin arkasında bir kadın var denilir ama bence tam tersi okadınlar eşlerinin önünde yol göstericilik yapanlar

Genel olarak hislerimde yanılmam lmaz: ama birşey varki hayatım boyunca unutamıycam... ben ilk aşkımın onu daha hiç görmediğim halde beni uzaktan izlediğini yanıma geleceğini hissetmiştim hatta ayrılma şeklimizi ve sebebimizide rüyamda görmüştüm ertesi günüde o olay yüzünden ayrılmıştık :1shok: onunla ilgili herşeyi hissediyodum... ama artık o kadar kuvvetli değil hislerim benneyaptımki

işin rüya kısmı ayrı bir boyutta kalıyor belki ama elbette altıncı hislede bağdaştırılabilir
benimde çıkan rüyalarım olmuştur
elbette herzaman değil :1shok:

Buna altıncı his mi denir yoksa öngörü mü denir nedenir bilmiyorum ama kişiye özel bir duygu olduğunu biliyorum.Her seferinde de haklı çıkmaktan ben yoruldum artık.Bu özelliğimden hiç memnun değilim beni yoruyor ve üzüyor.İnsanlara güvensiz oldum çıktım valla....

evet çok isabetli bir konu açmışsın sevo tebrik ederimvereliniortak
kadınlar gerçektende bu konuda çok farklı yapıda:1closedeyes:
benmde hislerimle hareket ettiğim çok olur.buna altıncı his yada başka bişey diyemiyorum ama hisler bazen hayatın aynası olabiliyor buna kesinlikle katılırıma.s
benmde hislerim kadar rüyalarımda etkiler hayatımı ,fikirlerimi diyebilirim..

bence bu altıncı hisden ziyade biz kadınların her şeyde mantıklı düşünebilmesinden kaynaklanıyor.en azından genelde diyebilirim.erkekler nedense olsunda nasıl olursa olsun gözüyle bakıyorlar.7 yıllık evliyim.her seferinde eşim dediğime gelmiştir.alma dediğimi aldı yapma dediğimi yaptı.artık ben sana demiştim demiyorum çünkü yoruldum ama o yorulmadı:umursamaz:

ben buna kesinlikle inanıyorum hiç olmazsa kendi duygularım açısından bir gğn aşkımla çok kötü bir kavganın ardından ayrılık kararrı vermiştik o gece ağlayarak uyudum gece bir ara çok tuhaf bir duyguyla uyandım içim acımıştı sanki aşkımı aramak istedim ama ayrıldığımızı ve telinin kapalı olduğunu haturladım sabah uyandığımda annesinin aramış olduğunu gördüm apar topar aradığında aşkımın gece bir kaza geçirdiğini öğrenmiştim dünya başıma yıkılmıştı allahtan bir krıkla atlatmıştı kıyamam ben ona barıştık tabii hemn Şenizşimdiye kadar duygularıma hep inandım ben yania.s

Belki ilginç gelecek ama size bi kaç tecrübemi anlatıcam...
İlkokul yıllarımda kuzenim nişanlandı hatta nikahları bile oldu ama kıza karşı bi acayiplik hissediyordum uzak hissediyordum, düğünleri olmadan boşandılar...
Sonra ablam nişanlandı damat adayını hiç sevemdim uzak hissettim kendime, ve nişan bozuldu, ablam tekrar nişanlandı ve yine aynı şeyler oldu tekrar nişanı attı, ablam nişanlıyken onu birisi istemişti ama onlara karşı daha yakın hissediyordum kendimi ablam nişanı attıktan sonra anneme söyledim onlar olacak dedim ve evliler şuan:))
Buna benzer bir çok olay yaşadım anlatsam heralde sayfalara sığmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…