ben buna kesinlikle inanıyorum hiç olmazsa kendi duygularım açısından bir gğn aşkımla çok kötü bir kavganın ardından ayrılık kararrı vermiştik o gece ağlayarak uyudum gece bir ara çok tuhaf bir duyguyla uyandım içim acımıştı sanki aşkımı aramak istedim ama ayrıldığımızı ve telinin kapalı olduğunu haturladım sabah uyandığımda annesinin aramış olduğunu gördüm apar topar aradığında aşkımın gece bir kaza geçirdiğini öğrenmiştim dünya başıma yıkılmıştı allahtan bir krıkla atlatmıştı kıyamam ben ona barıştık tabii hemn Şenizşimdiye kadar duygularıma hep inandım ben yania.s
annem gibisin desene oda kimin ilişkisi yürür kimin yürümez hemmen anlarBelki ilginç gelecek ama size bi kaç tecrübemi anlatıcam...
İlkokul yıllarımda kuzenim nişanlandı hatta nikahları bile oldu ama kıza karşı bi acayiplik hissediyordum uzak hissediyordum, düğünleri olmadan boşandılar...
Sonra ablam nişanlandı damat adayını hiç sevemdim uzak hissettim kendime, ve nişan bozuldu, ablam tekrar nişanlandı ve yine aynı şeyler oldu tekrar nişanı attı, ablam nişanlıyken onu birisi istemişti ama onlara karşı daha yakın hissediyordum kendimi ablam nişanı attıktan sonra anneme söyledim onlar olacak dedim ve evliler şuan:))
Buna benzer bir çok olay yaşadım anlatsam heralde sayfalara sığmaz
insan hissediyor ama ya yanılıyorsam diyor ve o insanlardan bile bile zarar görüyoruzkızlar benmde ilginç bazı olaylarım olur arada..telepati kurduğum insanlar kısa süre sonra beni arar aynı şeyleri düşündüğümüzü bile söleriz bazen birbirimize..aynı gece aynı rüyaları görürüz bazı yakınlarımla mesela..birde ısanamadığım insanlardan muhakkaki bir şey görürüm..çok temkinliyimdir hayata, insanlara, olaylara,hasarlarımı en aza indirmeye çalışırım ama bazen yaşanacakların önüne geçemiyoruz hepiniz bilirsiniz kötü hissettiklerim muhakkak çıkar çıkmadıgı hiç olmadı diyebilirim....
ayy nası yani sblue anlamadım bişi :S:S
aşmadım kıss benımkısıne 6.hıs bile denmez dedımya sadece ruya aracılıgıyla oluyor .öyle hemen hiisetmıyorum , ne bılım elektırık felanda almıyom .. sadece ruyalar okadar yerimseniben
demi ya..kesinlikle katılıyom sevo:1no2:beterinden korusun
kadınlar sevdikleriyle bir şekilde iletişim içinde oluyor
annem gibisin desene oda kimin ilişkisi yürür kimin yürümez hemmen anlar
insan hissediyor ama ya yanılıyorsam diyor ve o insanlardan bile bile zarar görüyoruz
ay sende başka türlüsün:1shok: harbi erdinmi ne:1shok:bilmem arada gelır giderler bana ;-)
eşim korkar benden -sende doğa ustu guc var die :)) arada malum oluyor sadece okadar .hisslerim kuvvetlidir demıyorum sadece rüyalarımda görüyorum ve aynısı çıkıyor yada yasanılmıs oluyor oyle soyleyım sizlere.. hee onun adıda dejavu oluyor demi.
***rüyamda eşimin çok yakın kankasının yogunbakımda yatııgını gormustum , gun içinde hep eşime demeyi unutuyordum aklıma geldıgınde hemen msj cektım .. oda kankasını aramıs.. meger kankasının dayısı yogunbakımda yatıyomus ..zaten bi kaç gun sonrada vefat haberını aldık..
***sonra rüyamda bigun eşimin arkadasının sevgılısını aldattgını gordum ve bunu eşime anlattım ..eşimde agzı acık bana bakakaldı :)) meger benım ruyamda gordugum gibiymiş..
***2hafta önce rüyamda annemın teyzesının sag gozu bantlıydı.. ve fransadakı kuzenıde hastanede yatıyordu ..anneme dedım..annem hemen aradı.. annemın teysesi gozunden katarakt ameliyatı olmus,fransadakı kuzende varislerinde hastaneye yatmıs..
***kardesımı gordum otobuse bınmıs yer kavgası yapıyordu biriyle :))
meger akıllım kardscagım bızden habersiz eve gelmek istemıs ,sabah bize supriz yapcakmıs..ve otobustekı adamlada yer kavgası yapmıslar.. :))
***gene bi ruyamdaa ben bi cenazenın basındaydım ve o cenaze tanıdıkmıs.. ama ben basımda duruyordum ,kım oldugunu bılmıyorum sadece tanıdıkmıs işte.. sabah cenaze selasıyla uyandım 2blok otemıstekı bi yaslı amca vefat etmıs.. isim olarak hatırlamadım ama sanırım sima olarak tanıdıktı dedım artık kendı kendıme .
yani bunun gibi şeyler işte.. benımkısı ben 6.hısse gırmıyo sanırım.. cunku sadece ruya aracılıgıyla goruyorum bazı seylerı.. oyle direk hıssetmıyorum
demi ya..kesinlikle katılıyom sevo:1no2:
kızlar bazen bende rüyamda çok nadirde olsa ölmüş insanlarla konuşuyorum:1shok:
birine hiç unutmuyorum ölünce neler oldugunu sormuştum ..:1ninca:
işte cnm az daha uraşsan medyumluk kıvamına gelceen herkesin rüyaları bu kadar net değildir şanslısın
ay sende başka türlüsün:1shok: harbi erdinmi ne:1shok:
kızlar bazen bende rüyamda çok nadirde olsa ölmüş insanlarla konuşuyorum:1shok:
birine hiç unutmuyorum ölünce neler oldugunu sormuştum ..:1ninca:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?