Kadnlarn igdleri ounlukla doru kar

kızlar benmde ilginç bazı olaylarım olur arada..telepati kurduğum insanlar kısa süre sonra beni arar aynı şeyleri düşündüğümüzü bile söleriz bazen birbirimize..aynı gece aynı rüyaları görürüz bazı yakınlarımla mesela..birde ısanamadığım insanlardan muhakkaki bir şey görürüm..çok temkinliyimdir hayata, insanlara, olaylara,hasarlarımı en aza indirmeye çalışırım ama bazen yaşanacakların önüne geçemiyoruz hepiniz bilirsiniz kötü hissettiklerim muhakkak çıkar çıkmadıgı hiç olmadı diyebilirim....

beterinden korusun
kadınlar sevdikleriyle bir şekilde iletişim içinde oluyor

annem gibisin desene oda kimin ilişkisi yürür kimin yürümez hemmen anlar
insan hissediyor ama ya yanılıyorsam diyor ve o insanlardan bile bile zarar görüyoruz

bilmem arada gelır giderler bana ;-)
eşim korkar benden -sende doğa ustu guc var die :)) arada malum oluyor sadece okadar .hisslerim kuvvetlidir demıyorum sadece rüyalarımda görüyorum ve aynısı çıkıyor yada yasanılmıs oluyor oyle soyleyım sizlere.. hee onun adıda dejavu oluyor demi.
***rüyamda eşimin çok yakın kankasının yogunbakımda yatııgını gormustum , gun içinde hep eşime demeyi unutuyordum aklıma geldıgınde hemen msj cektım .. oda kankasını aramıs.. meger kankasının dayısı yogunbakımda yatıyomus ..zaten bi kaç gun sonrada vefat haberını aldık..
***sonra rüyamda bigun eşimin arkadasının sevgılısını aldattgını gordum ve bunu eşime anlattım ..eşimde agzı acık bana bakakaldı :)) meger benım ruyamda gordugum gibiymiş..
***2hafta önce rüyamda annemın teyzesının sag gozu bantlıydı.. ve fransadakı kuzenıde hastanede yatıyordu ..anneme dedım..annem hemen aradı.. annemın teysesi gozunden katarakt ameliyatı olmus,fransadakı kuzende varislerinde hastaneye yatmıs..
***kardesımı gordum otobuse bınmıs yer kavgası yapıyordu biriyle :))
meger akıllım kardscagım bızden habersiz eve gelmek istemıs ,sabah bize supriz yapcakmıs..ve otobustekı adamlada yer kavgası yapmıslar.. :))
***gene bi ruyamdaa ben bi cenazenın basındaydım ve o cenaze tanıdıkmıs.. ama ben basımda duruyordum ,kım oldugunu bılmıyorum sadece tanıdıkmıs işte.. sabah cenaze selasıyla uyandım 2blok otemıstekı bi yaslı amca vefat etmıs.. isim olarak hatırlamadım ama sanırım sima olarak tanıdıktı dedım artık kendı kendıme .

yani bunun gibi şeyler işte.. benımkısı ben 6.hısse gırmıyo sanırım.. cunku sadece ruya aracılıgıyla goruyorum bazı seylerı.. oyle direk hıssetmıyorum

Son düzenleme:
ayy nası yani sblue anlamadım bişi :S:S
aşmadım kıss benımkısıne 6.hıs bile denmez dedımya sadece ruya aracılıgıyla oluyor .öyle hemen hiisetmıyorum , ne bılım elektırık felanda almıyom .. sadece ruyalar okadar yerimseniben

işte cnm az daha uraşsan medyumluk kıvamına gelceen herkesin rüyaları bu kadar net değildir şanslısın

demi ya..kesinlikle katılıyom sevo:1no2:
ay sende başka türlüsün:1shok: harbi erdinmi ne:1shok:

kızlar bazen bende rüyamda çok nadirde olsa ölmüş insanlarla konuşuyorum:1shok:
birine hiç unutmuyorum ölünce neler oldugunu sormuştum ..:1ninca:

Canım benim..

Gerçektende Bi Olayda Hissettiklerimin Çoğu Tutar..
Haklısın :lepi:

demi ya..kesinlikle katılıyom sevo:1no2:

ne dedi pekii fisfisfis

işte cnm az daha uraşsan medyumluk kıvamına gelceen herkesin rüyaları bu kadar net değildir şanslısın

aman yok kıss ben korkarım oyle seylerden uzak dursunlar benden... sanırım ben ıstemedıkce yanımda bitiyorlar lmaz:lmaz: gecmıste basıma geldı bazı seyler buraya yazmasam daha iyi.. ustu kapalı yazmak gerekırse,bi şekılde telepatı kurmak istiyorlar ama ben istemıyorum bu işler çok tehlıkeli.. ermişte yapabilir delide ,arada çok ince bi çizgi var sonucta
Allah kımsenın basına vermesın :Saruboceq::Saruboceq:
önceden istihare ruyasına filan hep benı yatırılardı akrabalarım artık yatmıyorum korkuyorum 3.5yıl once bir ruyanın etkısnden henuz kurtulamadımda.
ay sende başka türlüsün:1shok: harbi erdinmi ne:1shok:

yok aman Allah korusun ermedim kıss ölee deme...
Su canım sende de varms baksana keramet ..ama dedım gibi bu işler çok tehlikeli.. ilerletmemekte fayda var bana gore en azından..
bende hep yatırdaklerle konusuyom kıss.. hayaletlerıyle.. dıyorlar bana bvızden korkma sana bişey yapmayız filan.. :1ninca::1ninca:
sabah kalkınca Yasin-i şerif okuyorum .. sanırım dua istiyorlar demı baska turlu neden bana gorunsunler :1ninca::1ninca:
bide korkmayın kıslar ama bazen elektronık esyları kontrol edebiliyorum yanı calısırken bozuyorum,bozukken calısıyor gibi.. Yüce Yaradan yetenek vermıs ama kul o yetenegi kullanmaktan korkuyor işte.. faydadan çok zarar getırmesınden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…