Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu sevgili geri dönsün eşek kıyafeti giyer anırarak buraya da foto atarım sizin için! Tecrübe konuşuyor, zamanla haklı olduğumu anlarsınız.Adamlar kaçmakta hakli.
E tamam o zaman. Kıskançlıklarınız bu yüzden.Üstüne gitmenizin pozitif hiç bir etkisi olmaz poposunu kaldırmaktan başka...
Biraz aramayın sormayın eğer cidden sadece bunalmışsa geri dönecektir. Başkasını bulduysa ki, bence kuvvetle muhtemel, o zaman kokusu çıkar yakında.
Eski konularınıza da baktım. Siz evlenmek istiyorsunuz, adam istemiyor. Cinsel ihtiyaçları için başkasına gitmeti teklif etmiş kabul etmişsiniz (mideniz Konya ovasından hallice maşallah), adama habire borç veriyorsunuz... Pek sağlıklı bir ilişki değilmiş zate.n.
Erkekler kolayca ayrılalım diyemez,geneli korkaktır.Eski konularınızı bilmiyorum ama bir erkek seviyor ve kaybetmekten korkuyorsa ara verelim falan demez.En iyi ihtimalle alır karşısına açıkça konuşur.Bir çözüm arar.Arkadaslar ayrılmak isteyen ayrılalım der düzel demez degil mi?kavgadan bıktım demez
Eski konularımın üzerinden 2 yıl geçmiş buarada
Son bir şans vermiş, ya düzel ya da ben gidiyorum diye. Bir ayrıl bir barış ilişkiden bir şey olmaz, ben olanını görmedim, siz gördüyseniz buyurun verin arayı, düzelecek neyiniz varsa düzeltin.Arkadaslar ayrılmak isteyen ayrılalım der düzel demez degil mi?kavgadan bıktım demez
Eski konularımın üzerinden 2 yıl geçmiş buarada
Aynı lafı eden eski sevgiliyle o lafı ettikten sonraki 6.yıl ve ben eşimle evleneli 6 ay oldu iyi ki diyorum bunda da bir hayır vardır mutlakaSelam arkadaslar
6 yıllık bi ilişkim var
Son zamanlarda kavgalarımız arttı
Benim kıskançlıklarım vs
Biraz kafa dinlemek istediğini söyledi
Çok arama yazma gibisinden
Napmalıyım bilmiyorum ne düşünmeliyim
Biri mi var diyorum yok diyor
Sorun ne diyorum bunaldım herseyden falan diyor
Tavsiyeleriniz nelerdir
siz öyle deyince hanımefendinin eski konusuna bir baktım, bakmaz olaydımSeviştiği kadınlardan birine aşık olmuştur belki.
Sizin niye kıskançlık yapasınız tuttu ben onu anlamadım. Zamanında canla başla savunuyordunuz oysa ki.
siz öyle deyince hanımefendinin eski konusuna bir baktım, bakmaz olaydım
afedersiniz ama, erkek arkadaşınız başka biri ile sevişmek istediğini söyleyip sizin de "peki" dediğiniz gün bitmiş bu ilişki zaten. ne ara vermesi, ne kafa dinlemesi?
Ay yazık çok üzüldüm. Bu kadar mı çaresiz kalmış, erkek köküne kıran da girmedi benim bildiğim.Ben direkt hatırladım konu sahibini. Sevgilisi ilişkiyi konu sahibi bitirsin diye uğraşıyor bence.
Defalarca ara vermek istemiş, başkasıyla sevişmek istemiş, hatta "başkasıyla evlenebilirsin" bile demişti.
Ama siz kötülemeyin yine de adamı. Birazdan gelip sanki bu konuyu kendisi açmamış gibi "tabii ki ara vermek isteyebilir. Sevgiliyiz biz, birbirimizin kölesi değiliz" diyerek sevgilisini savunur.
Ben direkt hatırladım konu sahibini. Sevgilisi ilişkiyi konu sahibi bitirsin diye uğraşıyor bence.
Defalarca ara vermek istemiş, başkasıyla sevişmek istemiş, hatta "başkasıyla evlenebilirsin" bile demişti.
Ama siz kötülemeyin yine de adamı. Birazdan gelip sanki bu konuyu kendisi açmamış gibi "tabii ki ara vermek isteyebilir. Sevgiliyiz biz, birbirimizin kölesi değiliz" diyerek sevgilisini savunur.
Bence bittiğini kabullen ve önüne bakSelam arkadaslar
6 yıllık bi ilişkim var
Son zamanlarda kavgalarımız arttı
Benim kıskançlıklarım vs
Biraz kafa dinlemek istediğini söyledi
Çok arama yazma gibisinden
Napmalıyım bilmiyorum ne düşünmeliyim
Biri mi var diyorum yok diyor
Sorun ne diyorum bunaldım herseyden falan diyor
Tavsiyeleriniz nelerdir
Ay yazık çok üzüldüm. Bu kadar mı çaresiz kalmış, erkek köküne kıran da girmedi benim bildiğim.
Şimdi avutsun kendini, sevgi cinsellikten ibaret değil, herkesin ilişkisi aynı olmak zorunda değil falan diye, herkesin ilişkisi gibi olmasını istediği halde. Para mevzusu da çok dönmüş aralarında. Adam arkasını konu sahibine toplatmış resmen, daha iyi seçeneği olmadığı için vakit geçirmiş, şimdi de yol alıyor; bir zamanlar onların eline bakmam dediği ailesinin bulacağı kızla da evlenir belki.Konu sahibi gayet normal görüyor ilişkisini. Ona göre bir sorun yok. Böyle böyle 6. yıla ulaşmışlar işte.
İleride çok üzülecek ama giden yıllarına.