Kafa karışık, beyin sisli gibi.

Bipathem

Elbette..
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.592
1.657
333
Merhaba hanımlar benle aynı durumda olan vardır belki diye sormak istedim, her şeyin farkındayım ancak kafam karışık gibi, sürekli uyku hali ya da tembellik, ağzımı açarken bile zorlanma ve kendimi sıkma gibi sorunlar yaşıyorum . Konuşacagım kelimeyi düşünüp seçiyorum. Konsantre olamıyorum ne düşüneceğimi karıştırıyorum vs.. ancak misal akşama misafirim varsa bunların hepsi uçup gidiyor , yalnız kalınca yeniden başlıyor..
öneriniz varsa alırım ( b12 ilaç başladım) teşekkür ederim şimdiden

Son düzenleme:
Hiç şeker tahlili yaptırdınız mı ?
Kan değerlerinize baktırın eğer orada bir şey yoksa psikiyatrik bir durum olabilir.

Tahlil yaptırıp doktor reçetesiyle mi başladınız ilaca yoksa kafanıza göre mi?

Bunlar sadece b12 eksikliğinde ortaya çıkan belirtiler değil çünkü halk arasında öyle bir söylenti olsa da.

Tahlil yaptırıp doktor reçetesiyle mi başladınız ilaca yoksa kafanıza göre mi?

Bunlar sadece b12 eksikliğinde ortaya çıkan belirtiler değil çünkü halk arasında öyle bir söylenti olsa da.
Evet daha önceki yıllarda yine bu mevsimlerde kan ölçümü yaptırdım b12 bana yardımcı olmuştu, iyi hissetmiştim. Şimdi de aynı şeyler olunca önce bir deneyeyim dedim ..

Evet daha önceki yıllarda yine bu mevsimlerde kan ölçümü yaptırdım b12 bana yardımcı olmuştu, iyi hissetmiştim. Şimdi de aynı şeyler olunca önce bir deneyeyim dedim ..
Vitamin bile olsa sonuçta ilaç ve gereksiz kullanımda zararlı. Gidin bir doktora tahlilleriniz yapılsın. Belki tansiyonunuz yüksek belki şekeriniz düşük. Allah korusun beyin kanamasına kadar yolu var korkutmak gibi olmasın.

Elbette en iyisi doktora görünmek , yılın belli zamanları yaşayınca aynı şeyleri muhtemelen enerjisizlik, vitaminsizliktir diye düşündüm, çok teşekkür ederim öneriniz için

B12, D vitamini eksikliği yapabiliyor ama mutlaka tahlil yapıp ona göre kullanın. Fazlası zararlı olabiliyor çünkü. Onun dışında basit şeker, karbonhidrat da yapabiliyor.

özel hayatınız nasıl? ben evliliğimde yaşadığım sıkıntılardan sonra böyle olmuştum

Demir eksikliği aynısını yapıyor beyin sisi demir depolarınız düsükse mümkün

b12 başladım demişsiniz hap formunda mı başladınız, emilimi biraz sıkıntılı oluyor. b12 değeriniz düşükse metilkobalamin formunda dil altı tablet ya da dil altı sprey kullanmanızı öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…