- 16 Temmuz 2016
- 894
- 562
- 33
Bence evliliginiz daha oturmamış yani evlenme sekliniz bile nicin ayrildiginizi bilmem ama çocuk için farklı bir alt yapı gerek bence ...arkadaşlar ben daha yeni katıldım daha yeni kullanmaya başladım burayı ama üye olmadan öncede de sürekli takip ediyodum.. benim şöyle bi derdim var aslında bu konu üzerine çok konuşma yapılmış herkesin fikrine saygı duyuyorum o yüzden paylaşmak istedim. ben 2 senelik evliyim eşimle sevgiliyken çok sağlıklı bi ilişkimiz olmadı 3 sene beraberdik ama o yurtdışındaydı. sonra nişanlandık ve işler daha da kötü oldu kavgayla ciddi anlamda kavgayla nişanlarımızı attık 3 ay ayrı durduk hayatımın en güsel 3 ayıydı nese 3 ay sonrası eşim karşıma çıktı ve barışmak istediğini söyledi ben gerçekten istemiyodum ne evlenmek ne de onu görmek benmle konuştu pişman olduğunu söyledi nese arkadaşlar bu şekilde evlendik ama eşime karşı hep içimde burukluk vardı bu şekilde olmamlıydı die 2 sene içinde hiç beklemediğim istemediğim şekilde yürüdü evliliğim bi gün güsel bi gün kötü ben yine sabrettim ve Allaha şükür yerine oturdu biraz şimdi eşim çocuk istiyo ve ben istemiyorum aslında istiyorum ama ben eşimi çok kıskanıyorum garip ama çocuklardan çok kıskanıyorumve en ufak bişey de benm istemediğim bişeyse senn yüzünden oldu die kızıyorum.. bu aralar hep rüyalarımda çocuğum var ben çocuk her ağladında eşime bakamıyorum senn yüzünden oldu diorum bunu nasıl aşıcam bilmiyorum çocuk istiyorum ama bazende öyle istemiyorum die tutturuyorum eşime çok yüklenicem ve korktuğum başıma gelcek die düşünüyorum
ne yapım bilmiyorum bazen çocukla hayal ediyorum kendimi çok kötü oluyorum
ve ben çalışıyorum hastanede işimi de çok seviyorum
çok uzun yazdım kusura bakmayın...
![]()
Alt yapıdan kastım su güven olmalı en başta eğer sağlıklı alt yapı varsa neden olmasın ...