- 12 Eylül 2014
- 3.786
- 6.952
- 158
- Konu Sahibi noclearmind
-
Biraz detayciyim bi de esegi saglam kaziga baglama durumum var 80 kere düşünüyorum bi atak yapmadan :)Özetle ikinci seçenek açıklamaya bile gerek yok bence:) birinciyi hala düşünüyor olmanız bile değişik değil mii ikinci seçenek şuanda size sunulmuş güzel bir avantaj geldi bana değerlendirmekten kaçınmayın
Ben bile baydım is problemlerimden, utaniyorum artık :)Sanki her açtığın konuda Mars yüzeyini gözlemleme komitesine maddi yardım sağlanıyor
Ha ha ha
Ne diye öyle giriş yaptın
Tüm tatlışlıkla, aynı kişilerin başından geçen, birbirinden farksız konular için bekliyor burada bir ordu,
İyi oluyor
Aç bence
Teşekkür ederim yorum icinŞu anki işiniz mesleğinizle ilgili değil, nerdeyse 12 saat, cumartesi de var üstelik ücreti de az. Sadece yolu düşünüp burda kalmanız büyük hata olur. Elbette ki diğerini seçin.
Biraz detayciyim bi de esegi saglam kaziga baglama durumum var 80 kere düşünüyorum bi atak yapmadan :)
O berbat işe 1 sene dayandım:)İkinci secenek...
Birinci baya berbat...
Onu konusucam, suan onun icin tirmaliyorum açıkçası biraz yol parasi kapmam lazim en azindanNormal bir mağaza çalışanı dahi 1700-1800 maaş artı yol parası artı yemek parası alıyor. Bence de ikinci iş daha iyi ama o işr servis veya yol parası da ekletmeye çalış derim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?