Kafa karışıklığı...

Bu arada cocugunuzun velayet durumunu naaptiniz? Birlikte oldugunuz kisi ne dusunuyor konuyla ilgili olarak? Gecen sene kasim ayinda maddi sorunlarinizi yazmissiniz su anda ne durumda maddiyatiniz?

Bir de şunu anlamıyorum:
Konuya yazılmış, belirtilmiş. Sonrasında burası yoruma açık değil benim fikrim. Yorum yapmak yasaktır gibi

Yoruma kapalıysa belirtmeyiver. Cimri değil de geç. Çok bilen birisi gibi yazıyorlar, bakıyorsun küçücük yaşta evlenmiş, çocuk yapmış, kendinden 10 yaş büyük bir ilişkide adamın kendisi olmasa hayatı sorgulayacağını ve mahvolacağını düşünecek kadar hayalperest.

İşin komik yanı ise bütün bunlar "mantık" adı altında anlatılıyor.

özgüveniniz çooook yüksek. üzüldüm ben adama ya. efendi bir erkeğin harcanması daha kolay. duygusuz olmak nasıl bir duygu beni dangoz sevgilim(sizin mükemmel arkadaşınızın yanıda baya dangoz) terkettiğinde bile ölüyorum sanmıştım.

yorgunsun o yuzden boylesın dınlenmelısın.yoluna baksın tutarsan daha fazla tuy dıkersın

Başkasına da aşık olmayacaksan böyle birini kaybetme derim gerçekten adam gibi adam çok az emin ol kıskanma adı altında her şeyi kısıtlayandan tut her şeyi ben bilirim sen kadınsın kafasına kadar var tabi kv kp faktörünü katmıyorum bile zaten eninde sonunda biriyle bir hayat yaşayacaksan bari üni mezunu oturmayı kalmayı bilen biri olsun yok ben bir ömür yalnız olmak istiyorum dersen de adamı oylama

Dedigim gibi olayın vicdani boyutundayım. 'Keser döner sap döner' 'etme bulma dünyası' gibi sözlerin kof olmadığına inanırım.

İşte ben de tam o AYRINTIDAN bahsediyorum.
Sanırım şuanda ona yapacağınız en büyük iyilik bu olur, keza başkasına aşık olma ihtimalini düşünürsek isabetli bir karar .
Keserin dönme ihtimali şöyle bakarsak yok ,nedeni dediğim gibi insanlar nişanlanıyor belki 1-2 yıl birlikte kalıyorlar sonra anlaşamadı oluyor ve gerekçeleri ile ayrılıyorlar tabi bir örnek sevgilide olabilir.

Yaşım işim ve çocugum eleştirme hakkınız olan noktalardan degil.

Kör derecede degil ama sevgim var. Saygım had safhada. Aşk ise kesinlikle yok.

Herhalde özelde öğretmensiniz. Adamın bir özelliği bütün artilarini götürdüğü için gözümde yorum yapamıyorum sanırım.

Başkasına da aşık olmam muhtemel degil dedim aslında.

Bu mesaj epey yardimci oldu. Teşekkür ederim.

Yaşım işim ve çocugum eleştirme hakkınız olan noktalardan degil.
Elestirdiklerim bunlar degil, 23 yas inda bir ogretmensiniz, 4,5 yasinda bir cocugunuz var,bosanmissiniz, biriyle birliktesiniz,asik olabilecek bir kadin degilim diyorsunuz. Adam mukemmel bir insan. Peki siz ne ariyorsunuz? Bu hayattan beklentiniz nedir diyorum. Gayet dogal bir soru.

Kör derecede degil ama sevgim var. Saygım had safhada. Aşk ise kesinlikle yok.
Peki,birlikteliginizden beklentiniz evlilik ve cocuk degil bunu da yazmissiniz. Cocugunuzun velayetini alacak misiniz? Beraber oldugunuz insan ne diyor bu konuda? Onemli bir nokta cunku adamin biyolojik saati isliyor ve baba olmak ister belki. Sizin oyle bir dusunceniz yok. Bunu soylediniz mi kendisine? Evlenirsek cocugum da gelip bizle yasayacak dediniz mi?
Gecen sene actiginiz konuda maddi sorunlariniz varmis,ancak annemle beraber yasarim cocugumu alirsam demistiniz,annenizin fikrini aldiniz mi beraber oldugunuz adamla ilgili olarak ne dusunuyor? Neticede yasca ve deneyimce sizden buyuk bir insan,illa ki size fikir verebilir

ilişkiyi neden bitirmek istiyorsunuz?
sadece vicdani yük mü?

aşk kadını değilim diyorsunuz, aşk beklentiniz yoksa sizi olduğunuz gibi seven bir adamla da mutluysanız o da bu şekilde mutluysa neden ayrılacaksınız?
birlikte mutlu değil misiniz?
varlığı sizin için rahatsız edici mi?
buluşmak istediğinde oflaya puflaya mı gidersiniz?
birlikte oluyorsunuz veya olmuyorsunuz bizi ilgilendirmez ama, fiziksel olarak çekici bulmuyor musunuz?
sohbeti sizin için hoş değil mi?
evlenseniz mesela, aynı evde yaşama fikri size nasıl geliyor?
kaprisli misiniz ona karşı?
sürekli sizi mutlu etmeye çalışır bir hali mi vardır?
onu mutlu etmek içinizden gelir mi?
bir organizasyonla sürpriz yapma isteğiniz var mıdır ona karşı?
sosyal çevresinden rahatsız olur musunuz?
ailesini yaşam tarzı size uygun mu?
bunları tartın..

23 yaşında ki birine göre ne kadar olgunsunuz...(yazıdan anladığım üzere) kitap okur gibi okudum yazdıklarınızı :) benim fikrim hiç kaybetmeyin derim..ilerde çok pişman olursunuz...bu devirde böyle birini bulmak çok zor...ama duygularınızda önemli tabiki..ama siz mantığım daha önde dediğiniz için bu yorumu yaptım...eğer mantıksa kaybetmeyin derim! sevgiler

Ayrılmazsan adama haksızlık. Bir an önce o sana daha çok bağlanmadan ayrıl dramatik de ayrılma bence böyle onun senden nefret etmezini sağlayacak bişey bulup ayrıl ki acı da çekmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…