Kafa karışıklığı...

parası için berabersin.
Türkiye standardına göre gelirim iyi. Ve babam kendi isini yapıyor. guzel bir gelire sahip. Bilmeden ne guzel konusuyorsunuz oyle :) ve gerek ailesel gerek cevresel olarak etrafımızdakiler kendi isini yapan standardın ustunde yasayan insanlar. Ailede tek memur benim.

Haklısınız. 30 yasima geldigimde bekar olmak belki bu kadar hosuma gitmeyebilir

tamam anlıyorum. ama adamı sevmiyosun. maddi durumu iyi diye berabersin. senin gelirinin iyi olması bu gerçeği değiştirmiyor. akraba eş dost ne kadar kazanıyor banane, onları neden söylediniz anlamadım.

Mükemmel isler yapmak istiyorum. Insanlarin hayatina dokunmaktan ogrencilerimin ufkunu genisletmekten muthis haz oluyorum. Su dunyaya ardimdan hos bi seda birakmak istiyorum. Birilerinin mucizesi olmak istiyorum.

Gecen sene memur degildim. Maddi gelirden kastım ailesel degil kisisel maddi kazançtı. Ki kisisel gelirim de guzel artik cok sukur. Velayet konusuyla ilgili hersey yolunda. Cocugumu problem etmeye tenezzul edecek adama saygi duymam zaten. Onumuzdeki 5 yil icerisinde en as evlilik ve cocuk dusunmuyorum evet.sonrasini bilemem.Karsi tarafin buna bi itirazi yok sonrasini bilemem. Baska sorunuz ?

="Nar-Agaci, post: 55691950, member: 808518"]Memurum detayini kacirmayin
anladım. 23 yaş diyince geçen sene girenlere de daha atama bile yapılmadı. Yeni başladı mülakatlar. Şöyle yasa bakınca biraz zor gözüktü gözüme. Demek ki erken mezun oldunuz.

Bu saydiginiz problemlerin hicbiri yok bizde. Soru; son konumun son kisminda detayli yaziyor.

Boyle birini bir daha bulup bulmak degil de mantik birlikteligi hakikaten mantikli mi ? Kafa karisikligi iste :)

tamam anlıyorum. ama adamı sevmiyosun. maddi durumu iyi diye berabersin. senin gelirinin iyi olması bu gerçeği değiştirmiyor. akraba eş dost ne kadar kazanıyor banane, onları neden söylediniz anlamadım.
Parasi icin birlikte olunacak adaylar bulunabilir yani cevremde anlatmak istedigim bu. Ayrica her zaman olmasa da cogu zaman insanin geliri basarisini ve hayatini yonetme kabiliyetini gosterir. Ve bana kalirsa bir insan hayatini yonetebilmeli.

Adamı sevmiyorum degil. Aşık degilim. Ve yogun bir sekilde sevgi hissetmiyorum. Mantigimin hep devrede kaldigi bi sevgim var sadece.

="Nar-Agaci, post: 55692145, member: 808518"]Sizi yaniltmak icin ne amacim olabilir ki :)
Tam bu yaşta çok yakınım var. 22 yaşında mezun oldu. Ki aralıksiz devam eden herkes 7 yaşında başladıysa o yaşta mezun olur. Geçen yaz köşeye girdi..daha yeni alım yapıyorlar..ondan dedim..demek ki siz önce baslamissiniz ilkokula.

köşeye değil kpss ye girdi:)

müteahhitlik bunlardan biri değil bence.

Eylul 2017deki konunuzda aof lisans 2.sinif oldugunuz ve henuz atama durumunuzun olmadigini, ucretli ogretmenlik yaptiginizi yazmissiniz. Su an nisan 2018de ogretmenim memurum diyorsunuz sizde 6 ay 4 seneye mi es deger :) Normalde eski konulara cok dikkat etmem ama sizde bir seyler oturmuyordu o yuzden kontrol ettim.
Umarim gercekten atandiysaniz evlenmeden once kizinizi yaniniza almayi dusunmussunuzdur.
Bu arada on lisans mezunu kisilerin ucretli ogretmenlik yapabilmesine de sok oldum.

Duygu yoksa ayrılın. Başkasına aşık olursaniz o zaman daha çok uzersiniz. Her seye mantiken bakiyorsunuz. Aşık olsanız her özelliğine bakmazdiniz zaten.

Ay kusura bakmayin sorularim icin cok onemli noktalardi bence. Hemen dovmeyin insani ama siz her seyi tam olarak anlatmamistiniz ve de bence konulariniz arasinda asiri tutarsizlik var.

O zaman neden birlikte oldugunuz insandan ayrilmak istiyorsunuz madem her sey yolunda? Sorun yok devam diyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…